Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İste o hoca kim acaba benim gittimlerimde bi sorun var olmadi o halde 3 tane gittik yok olmuyorda olmuyor

İste o hoca kim acaba benim gittimlerimde bi sorun var olmadi o halde 3 tane gittik yok olmuyorda olmuyor
Bence sizin tek sorununuz zamaninin gelmemesi.. Akisina birakmak lazim olmuyo deyip kafana takınca da olmuyo

Bence sizin tek sorununuz zamaninin gelmemesi.. Akisina birakmak lazim olmuyo deyip kafana takınca da olmuyo
Gercekten artik psikolojim kaldirmiyor... Zamanı gekmediyse hic olmasın neden bu kadar yiprandım anlayamiyorumgercekten kotu hissediyorum kendimi

Gercekten artik psikolojim kaldirmiyor... Zamanı gekmediyse hic olmasın neden bu kadar yiprandım anlayamiyorumgercekten kotu hissediyorum kendimi
Cok istediğin için böyle oluyo biraz akisina bıraksan? Mesela gecen ayda hamile kalmışsın psikolojik olarak hazır olmadan benc3 korunun

Ben de tam bilmiyorum oda bi kaç kişiye gitmiş 10.senede bebeğini aldı kucağına. İlk duyduğumda dedim ben nasıl dayanırım o kadar nasıl sağlam kafayla beklerim diye düşünüyordum iki sene önce şimdi 4 senelik evliyim. Keşke diyorum bu şekilde mutlu olmayı öğrenebilsem unutsam bu benim içinbu kadar anlam ifade etmese.. bazende diyorum bari rüyamda anne olduğumu görsem azcık mutlu olsam sonra rüyamda çocuk falan görünce de bu benim değildir benim çocuğum olmuyo ki diyorum bilinç altıma nasıl işlediyse artık

Gercektenn su an bende bu duruma alismaya calismak istiyorum hic olmayacak gibi yasamak istiyorum hatta eşime söylemek istiyorum ama buna hazir degilim ben anne olamayacaksam o da benimle baba olamayacak ne kadar mutlu olursak olalım etrafimizda oyle cocuklarini herkrs severken biz boynumuz bükük kalalim istemiyorum isterse en doğal hakkini elinden almak istemiyorum ama esimi seviyorum cok seviyorum boyle nasil olacak bilmiyorum

Olmak zorunda değil işte biz bu kafaya giremiyoruz Allah nasip etmeyince isterse farklı kişilerle evli olalım yine de evlat sahibi olamayız. Benim eşim rahat hiç olmasada olur modunda ama ben eskisi kadar değilimde çok şükür bi üzüntü var işte atamıyorum tam manasıyla

Orası öyle nasip etmeyecekse kimle olursa olsun etmeyecek ama insan yasamak istiyorsa sanki engel oluyormusuz gibi hissediyorumm... Yani ben aklimdan atmaya valistigiminsoyledikce ailesi surekli olmaz kızım olmaz olurmu sizin olmuyo diye bisey yok durmuyoninsallah dururda diyor yine katama sokuyor dusunmek istemiyorum dedikce surekli biri birsey soyluyor yasamayan anlamiyorum hatta inanirmısın bazen yasayan da anlamiyor...

Çok iyi anlıyorum seni. Ama büyüyoruz böyle işte bişeleri kimsenin gözüne sokmadan yaşamayı öğreniyoruz bence. Belkide başka türlü olmazdı bunun olması gerekiyordu Şuan etrafımdaki çocuk sahibi olan kişilerin çoğundan çekmişimdir ne zaman birinin hamilelik haberini alsam hadi bakalıııımm nasıl gözüme sokacak diye düşünüyorum mesela. Bide hep yakınımdaki kişiler öyle uzak kişiler de değil. Alt tarafı düz muhabbet etmek istiyorsun bebek, aşerme, hamilelik tekrar aşerme tekrar hamilelik, konu bundan ileri gidemiyor maalesef özellikle de benim düşük yaptığım zamanlar da sanki bilerek yapılıyomuş gibi hissediyorum. Zaten üzgünüm içimde bir kırıklık var kimseye çaktırmamaya çalışıyorum ağladığımı ama insanlar öyle değil. Çoğu kişiyle mesafe koydum mecbur ve içimde hala acısı var bazılarının bana yaptıklarının..

Bi biz buyuyoruz bunlari bizlere yasatanlara hic birsey olmuyor.. kırgınım hepsine herkese icten içe ama anlamsız biliyorum tavşanin dağa küsmesi gibi birsey bu.. icim öyle ysniyor ki ben hic anne olamiycsm hic bir bebeginin dis sancılarinı cekemeyeceğim hic bir zaman ilk adımlarına mutlu olamayacağım hic esimle adı ne olsun diye tartışamayacağım hic bir zaman yavrum agliuor diye onunla ağlayamayacağım öyle uzuluyorum ki ama beni kimse hic kimse anlamiyor etrafımda öyle boş geliyorki bejim yasadiklarım insanlara sende cok ugrasmissin yeter artik deneme diyebilmeleri ölesine kolayki allah bi yerden bi mutluluk verir insallah hic umudum yok ama yinede bi ısık bekliyorum rabbimden

Oyle düşünme lütfen bak ben 39 gün once 15 haftalık kızımı kaybettim malesef hamile kalmakla bitmiyo.. 12 hafta bitince tamam artık tehlike bitti demiştim ama nasip olmadi.. En güzel zamani Rabbim bilir daha once de pek cok kez yazdım sana yine yazicam eğer tüm tahlilleri yaptirdiysan iyi bi doktor bulup guvenmekten baska caren yok ama öncelikle vücudunu dinlendirmelisin.. Bide inanır mısın bilmem duanın gücüne bol bol dua et yasin oku hatim et zikirler cek

Benimde oglum olucaktı doktorum 12. Haftadan sonra korkma diyordu yavrum 15.haftasnda ellerime geldi hep aklimda hep canım yanıyor şu aralar herseyden uzaklastım istemekten dua dan bi garip hissediyorum isyan etmiyorum ama cok istedim diyorum evet ne kadar istersen iste asla cok degil ama yargilamak degil iceninde oluyo dikkat etmeyeninde cope atanında istemeyeninde hatta hamile kalmayim.diye dikkat edeninde yani bi sure ruhumu dinlendirmem mantiğimı zorlamam gerekiyor ben inancsız bi insan olsam bu kadar aciya katlanamazdım hep vardır rabbimin bildigi dedim.. öyleki hep istedigim seyi bile yaptım kapandım yani cok sukür rabbime nasip etti a cocuk konuusunda dua edemiyorum artik bu konuda yorgunum acılıyımm

Uzaklaşman lazım zaten bi sure çocuk fikrinden.. Biraz hayatını yaşa Rabbim en uygun gördüğü vakitte mucizene kavuşturur ins

Canım sana bu testleri daha önce hiç yapmadılar mı?İlk yüklediğin yani el yazısı ile yazılanların hepsi ya da bir kaçtanesi pozitif çıkarsa antifosfolipid sendromu var demektir.Yani benim gibi lupus hastası olanlarda bu testler pozitif çıkıyor.

Bazilarini yapmislardi hepsi normaldi simdi yine verdim bakalım sonuclari bekliyorum en azindan ordan bisi ciksa hic olmazsa tedavisi vardir boyle bilinmezlik daha kotu

Bazilarini yapmislardi hepsi normaldi simdi yine verdim bakalım sonuclari bekliyorum en azindan ordan bisi ciksa hic olmazsa tedavisi vardir boyle bilinmezlik daha kotu
Kesinlikle...Ben inanıyorum senden güzel haberler duyacağımız günlerde olacak.Kimbilir benim gibi kimin gizli dualarındasındır.Sadece biraz zamana ve desteğe ihtiyacin var.

Kesinlikle...Ben inanıyorum senden güzel haberler duyacağımız günlerde olacak.Kimbilir benim gibi kimin gizli dualarındasındır.Sadece biraz zamana ve desteğe ihtiyacin var.
Allah razı olsun insallah bi gun mucizemi bende anlatirim hepimiz anlatirizzz allah razi olsunnn allahhh binlerce kez razı olsun cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…