Amin canım cümlemizin.Peki sizce hemotolog doktora gitmelimiyim son gebeliğimde coraspin, günde bir kere oksapar 0.4. progestan ,folbiol kullanmıştım. Lekelenmeden dolayı proluton depot iğne vurul dedi dr. Iğne vurulduğum gün 6 haftalıkken aktif kanama oldu parçalar düştü bir gün sürdü kanama bebek düştü sandım hemen ilaçları kestim 5 gün sonra muayeneye gittim bebeğim iyi kalbide atıyordu. Yine ilaçlara devam dedi. 20 gün sonra gel şu an iyi dedi. Lekelenme devam etti muayeneden bir gün önce gece yatarken yine proluton iğne vuruldum. Sabah kalktım kırmızı kanama hemen gittim hastaneye bakdı ki 9+5 hafta daha yeni bugun durmuş kalbi dedi. Yıkıldım.. bu aktif kanamanın sebebi coraspin olabilirmi sizce. Burdaki yorumları okudum coraspin kanamaya sebeb olur diye yazmışlar. 1 ay oldu ecopirin kullanıyorum doktoruma sordum transferle birlikte oksapar kullanırmıyız dedim, değerine bakmak gerek hcg 50 nin üzerinde olsa başlayabiliriz transferle birlikte başlamanın faydası yok ama yinede için rahat etmiycekse transferde başlarız dedi. O yüzden kafam karıştı dozajını sormadım ama. Hematologlamı görüşmelimiyim bilmiyorum.