Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba su an ne durumdasiniz herseye ragmen kaybetmekten biktim usandim bende lenfositi denediniz mi
Merhaba, şuan beklemedeyim zaten toparlanmak baya vakit alıyor. Lenfosit aşısını denemedim araştırıyorum aslında yaptıranlardan yorum alabilsek çok güzel olurdu

İti iyi akşamlar bende bu sabah kürtaj oldum bebeğe genetik test yapıcaklar sonucu ne zaman alabilirim bilgisi olan var mı Yardımcı olabilir misiniz

Kızlar benim çevremde de çok düşük yapan var ve bazen tıp yetersiz kalıyor çünkü düşüklerin bazen sebebi ümmü sıbyanın musallat olmasından dolayı olabiliyor Bunu da bi araştırın

Ne kadarlıktı canım geçmiş olsun
8 haftalık dı canım kaşıklarımda belimde sancım vardı gece gittim doktora kalbi durmuş dedi bu sabah küretaj oldum genetik test yapılacak ama sonuç ne zaman çıkıcak bilmiyorum bu 8. Gebeligimdi yaşayan bi tane çocuğum var bi tane daha olsun istedim ama olmayınca olmuyor rabbim ne zaman isterse o zaman veriyo

Arkadaslar merhaba...3 dusugum var ve sebebi bilinmeyen....2.dusukte esimpe kromzomlarimiza bakilmisti 3. Dusukten sonra da mikroarray diye bir genetik testi yapildi ve sukur ikisi de temiz .. tqm olarak ne oldugnu bilmiyorum henuz doktorumuzla gorusemedik .mikroarray yaptiran var mi?..bir de anne babadan genetik duzgun ise bebekte duzgun olmama olasiligi nedir acaba

Boş mu gebeliğiniz merak ettim. Kaçıncı boş gebeliğiniz ve yolksac varmı

İti
iyi akşamlar bende bu sabah kürtaj oldum bebeğe genetik test yapıcaklar sonucu ne zaman alabilirim bilgisi olan var mı Yardımcı olabilir misiniz
1 ayı buluyor malum pandemi sureci diye testler uzuyor bazende cok gecmis olsun rabbim saglikli gebelik gecirmenizi nasip etsin insallah

Son düzenleme:
Yok bi sebep genetikte teste gitti 15 haftalik olan ama temiz cikti o belki ilerlerdi fakat aşırı kanamam vardı polip var diye ameliyat oldum ic kanama gecirdim aslinda alinan parca da polip cikmadi daha onceki kurtaja ait bi parca ciktı o sirada damarı kesmisler dikis atip durdurmuslar sonrasnda 15 haftalik olanda o dikis patlayıp kanama yaptı simdi kanayan damarları anjiyo ile tıkattık beslenmiyor o yuzden kanamıyor ama simdide yine 8 haftanin ustune cikacak firsatimiz olmadı son gebelikte igne ilacı kes deyince doktor kalp atisindan sonra da ben kullanmadım söyledigim gibi bakalim bi kac ay dinlenmek istiyorum psikolojim bedenimden cok yoruldu kendimi toparladiktan sonra rabbim nasip ederse bi kez daha denerim olmazsa artık birakıcam pesini gercekten nefes aldigımı hissetmiyorum o kadar bos yaşıyorum şu ara...

Canım bende salı günü oldum kürtaj benimde 2. Düşüğüm genetik test yaptırmışmıydın önceden

Geçmiş olsun.Ken
Dünyanın en büyük mucizesi zaten sağlıklı olmak.. Bende 2 buçuk hafta once kızımı kaybettim 4 aylik ti minicikti daha.. Simdi bende her yere bakıyorum kiz bebek görünce icim gidiyo
Geçmiş olsun.Kesinlikle hepimiz birer mucizeyiz.Yasandi bitti hayırlısı böyleymiş diyip zamana birakmalisin.Dünyanin sonu değil,kız bebeklerine bakip acilarinla beslenmemelisin.Eger birşeyler gecikiyorsa rabbim guzellestiriyordur.

Amin insallah

Yuzde kaç olasılık bilmiyorum ama benim 2 kere başıma geldi..

Canım bende salı günü oldum kürtaj benimde 2. Düşüğüm genetik test yaptırmışmıydın önceden
Yok canım ilk defa alınan bebek ten yapılacak daha sonra doktor bana kromozom testi yapıcak öyle söyledi bide kan pıhtılasma testini yapıcak bu zamana kadar hiç yaptırmadım hpv tip 16 rahatsızlığım var ona Dq bakılacak tekrar

Süreçleriniz çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun. Ben bi seminerde sebepsiz ve ardışık düşük problemi yaşayan insanlarda güvenli bağlanma anneyi kaybetme korkusu sorunları vardır vs diye duymuştum ve bunu da 4. Düşüğünü yapan arkadaşıma söyledim ki gerçekten o da daha çok küçükken annesi kaç kez beyin kanaması geöirdi ölümlerden döndü vs. Terapi gördü hem de çok kısa ve rabbime şükğrler ki 5. De doğum yaptı cim cime kızını. Bir de bu yönü düşünün isterseniz. İnş en kısa sğrede kucağınızıa alırsınız

İnşallah bi sebebi vardır gerçekten çok yıpratıcı bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…