Hangi üniversite hastanesine gidiyorsunuz. Eger mesai dışında randevj alınabiliyor ise ben de gitmeyi çok isterim. Fakat nasil randevj alabilirim vilmiyorum . Yardımcı olur musunuz?Kromozom ve trombofili panelini eğitim araştırma Hastanesi'nde yaptırdım.2,5 ay sürdü sonuçların çıkması,özel de yapıyorlarmış en geç 1,5 haftaya çıkıyor.Diğer tüm tahlillerimi Uludağ üniversitesinde yaptırdım.
Sistemik Lupus Eritematozus vücutta pek çok organı birden tutan romatizmal bir hastalıktır.
Antifosfolipid antikor sendromu (APS) otoimmün bir bozukluktur. Otoimmün bozukluklar, vücudun bağışıklık sisteminin vücudun doku ve hücrelerine saldırıp onlara zarar verecek antikorlar ürettiğinde ortaya çıkar. Antikorlar bir tür proteindir. Bağışıklık sistemi genellikle bu proteinleri infeksiyona karşı savunma amacıyla üretir.
Kısacası bagisiklik sistemim hatali calisiyor.Ben hamileyken bağışıklık sistemim bebeği yabancı cisim gibi algılayıp bebeğe ve vücudun kendisine zarar vermeye başlıyor.kromozom testlerinde de kanımda pıhtılaşmaya yatkınlık var.Ben çok özel hastane ve doktorlarına gittim.Ama kimse üniversitedeki doktorlar kadar araştırmamız onu ögrendim.Boşuna özel doktorlara gitmenize gerek yok.Üniversite hastanelerinde mesai saati dışı öğretim görevlilerine (prof.ve doç.) ücretli muayane imkanlarından faydalaniyorum.158 TL geçmiyor muayane ücretleri bölüm ve branşa göre değişiyor.Tahliller tamamen ücretsiz yapılıyor.
Ben 8 ay içinde 15.000tl harcadım.ilk bebeğim 7+5 kalbi durdu kürtaj ,ikinci bebek (trizomi18) 13+5 tıbbi tahliye (suni sancı ile doğurdum) ve kürtaj oldum.Özel hastaneleri gidip boşuna para harcamaya gerek yokmuş.İşte özelde pahalı canım maalesef Kürtajda 2000 aldılar o yüzden genetiği araştırmada yaptırmak istiyorum bu hafta içi gitsem yaparlar diymi araştırmada
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum.Ama üniversite hastanelerini internette genelde randevu telefonları oluyor.Arayip mesai saati dışı öğretim görevlisi için randevu talep edebilirsiniz.Hangi üniversite hastanesine gidiyorsunuz. Eger mesai dışında randevj alınabiliyor ise ben de gitmeyi çok isterim. Fakat nasil randevj alabilirim vilmiyorum . Yardımcı olur musunuz?
İstanbuldayım. Acaba hangi hastanede bu denli detaylı araştırılır. Istanbul tip fakultesine ve cerrahpasaya bakiyim.Hangi şehirdesiniz bilmiyorum.Ama üniversite hastanelerini internette genelde randevu telefonları oluyor.Arayip mesai saati dışı öğretim görevlisi için randevu talep edebilirsiniz.
Peki sonraki gebelikte ne tur ilaclar kullanacakmissiniz?benim de dusuklerim oldu 3 adet ve tup bebege basladik..bagisiklik testi haric her testi yaptik ve sukur temizler.. bagisiklik sistemim bebegi kabul etmiyor ihtimaline binaen de intralipid serum kullanacakmisiz saglikla transfer olabilirsem ama 3 kuretaj oldum diye rahmim baya incelmis suan onu kalinlastirmaya calisiyoruzKromozom ve trombofili panelini eğitim araştırma Hastanesi'nde yaptırdım.2,5 ay sürdü sonuçların çıkması,özel de yapıyorlarmış en geç 1,5 haftaya çıkıyor.Diğer tüm tahlillerimi Uludağ üniversitesinde yaptırdım.
Sistemik Lupus Eritematozus vücutta pek çok organı birden tutan romatizmal bir hastalıktır.
Antifosfolipid antikor sendromu (APS) otoimmün bir bozukluktur. Otoimmün bozukluklar, vücudun bağışıklık sisteminin vücudun doku ve hücrelerine saldırıp onlara zarar verecek antikorlar ürettiğinde ortaya çıkar. Antikorlar bir tür proteindir. Bağışıklık sistemi genellikle bu proteinleri infeksiyona karşı savunma amacıyla üretir.
Kısacası bagisiklik sistemim hatali calisiyor.Ben hamileyken bağışıklık sistemim bebeği yabancı cisim gibi algılayıp bebeğe ve vücudun kendisine zarar vermeye başlıyor.kromozom testlerinde de kanımda pıhtılaşmaya yatkınlık var.Ben çok özel hastane ve doktorlarına gittim.Ama kimse üniversitedeki doktorlar kadar araştırmamız onu ögrendim.Boşuna özel doktorlara gitmenize gerek yok.Üniversite hastanelerinde mesai saati dışı öğretim görevlilerine (prof.ve doç.) ücretli muayane imkanlarından faydalaniyorum.158 TL geçmiyor muayane ücretleri bölüm ve branşa göre değişiyor.Tahliller tamamen ücretsiz yapılıyor.
Kuretaj icin bu kadar tutar almak ahlaksizca bence kimde yaptiysaniz bir daha gitmeyin ..ben de ozelde oldum ama 1000-2000tl arasindadir ....4000 tl nedir yaBen tup bebek ilaclar piezo cihazi falan 30.000 odemisimdir belki de daha fazla odemisimdir. Once bir dusuk sonra da ,7+2 de kalbi duyulmadi kurtaj icinde 4000 tl ve hastaneye 2250 tl verildi. Bir de 1500 tl bebekleri genetige gonderdik.
Sonrasinda karyotip analizi için 380 ve sperm dna hasar testi için de 800 civari ödedik.
En azindan genetik sonuclarimiz ciksin. Tiroid icin ve dusuklerin sebebinin arastirilmasi icin devlete gitmek istiyorum. O nedenle lütfen nasil mesai disi görüşülüyor hangi doktoru önerirsiniz. Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Benim ozelde gittigim doktorlarimdan birinin hanimi Ege universitesinde genetik uzmaniydi ve ilk 2 dusukle o doktoeum ilgilenmisti ve esine yonlendirdi aylarca da beklemedim tum genetik testlerime sira beklemeden yaptirmistik ve ucrer odemeden....3. Gebeligimde doktor degistirdim cunku aynin doktorla ilerlemiyim diye ama ilkinden de cok memnundum aslinda...neyse 2. Doktorum da ozelde bir proftu ve ayni zamanda ege univde de calisiyirdu ve 400 tl veriyordum muayene basina (aylik) gebe kaldim lakin gene dusuk oldu ve amh,kromozom... testlerime gene ege unive yonlendirdi ve gene sira beklemeden direk yaptirmistim...ben devlet hastanelerine direk gitmeyi tercih etmedim sayet cunku para odeyince ayri bir ozen gosteriliyor ve ben hic birseye para harcamazsam bile sagligima veririm..profa aylik 400 tl verdim ama ucretli olan onca testimi bedava ve devlette sira beklemeden yaptirmistim bir de saat kac olursa olsun bana hep donus sagladilar kanamam da olunca hemen ege univ aramisti doktorum ve kadin dogum polikiliniginde nobetci doktoru bizzat aramis benle ilgilenmesink istemisti...belki de sans eseriydi sonucta her ozeldeki doktorun univle baglantisi olmuyorHangi üniversite hastanesine gidiyorsunuz. Eger mesai dışında randevj alınabiliyor ise ben de gitmeyi çok isterim. Fakat nasil randevj alabilirim vilmiyorum . Yardımcı olur musunuz?
Aspirin ,kan sulandırıcı iğne kullanacaksın.suan lupus tedavim için Hidroksiklorokin içerikli ilaç kullanıyorum.hamilelikte lupus daha da alevlenen oluyormuş.Hamile kaldığımda kadın doğum ve romatolojiye birlikte gideceğim.tahlil ve tetkiklere bakıp gerekirse başka ilaçlar verecekler.Muhtemelen hamiliğimde perinatoloji uzmanı takip edecek.Çünkü riskli gebelik grubundayim.O kadar com talihsizlik yaşadım ki,diğer konularda paylaşmıştım detaylarını,herşeyin başı sağlık!...Peki sonraki gebelikte ne tur ilaclar kullanacakmissiniz?benim de dusuklerim oldu 3 adet ve tup bebege basladik..bagisiklik testi haric her testi yaptik ve sukur temizler.. bagisiklik sistemim bebegi kabul etmiyor ihtimaline binaen de intralipid serum kullanacakmisiz saglikla transfer olabilirsem ama 3 kuretaj oldum diye rahmim baya incelmis suan onu kalinlastirmaya calisiyoruz
Eğer özele gidecekseniz üniversitedeki prof.ve doc.doktorarin ozel muayanesine giderseniz hastanede ücretsiz tahlil yapıyorlar mı diye sorulması gerekiyor.Ben endokrinoloji için hastanede çalışan doç.için muayanesine gidip 400 TL ödedim ama tüm tahlillerim hastanede yapıldı.Benim ozelde gittigim doktorlarimdan birinin hanimi Ege universitesinde genetik uzmaniydi ve ilk 2 dusukle o doktoeum ilgilenmisti ve esine yonlendirdi aylarca da beklemedim tum genetik testlerime sira beklemeden yaptirmistik ve ucrer odemeden....3. Gebeligimde doktor degistirdim cunku aynin doktorla ilerlemiyim diye ama ilkinden de cok memnundum aslinda...neyse 2. Doktorum da ozelde bir proftu ve ayni zamanda ege univde de calisiyirdu ve 400 tl veriyordum muayene basina (aylik) gebe kaldim lakin gene dusuk oldu ve amh,kromozom... testlerime gene ege unive yonlendirdi ve gene sira beklemeden direk yaptirmistim...ben devlet hastanelerine direk gitmeyi tercih etmedim sayet cunku para odeyince ayri bir ozen gosteriliyor ve ben hic birseye para harcamazsam bile sagligima veririm..profa aylik 400 tl verdim ama ucretli olan onca testimi bedava ve devlette sira beklemeden yaptirmistim bir de saat kac olursa olsun bana hep donus sagladilar kanamam da olunca hemen ege univ aramisti doktorum ve kadin dogum polikiliniginde nobetci doktoru bizzat aramis benle ilgilenmesink istemisti...belki de sans eseriydi sonucta her ozeldeki doktorun univle baglantisi olmuyor
Aslinda cok iyi. Ben de Capadan kadin dogumdan randevu alsam mı diye dusundum. Regl den sonra alicam. Hem genetik sonuclari da bi ciksin. Fikir edinmiş olurum.Eğer özele gidecekseniz üniversitedeki prof.ve doc.doktorarin ozel muayanesine giderseniz hastanede ücretsiz tahlil yapıyorlar mı diye sorulması gerekiyor.Ben endokrinoloji için hastanede çalışan doç.için muayanesine gidip 400 TL ödedim ama tüm tahlillerim hastanede yapıldı.
Yok gerçekten tam bir soyguncular ben araştırma da yaptırıcam genetik testiBen 8 ay içinde 15.000tl harcadım.ilk bebeğim 7+5 kalbi durdu kürtaj ,ikinci bebek (trizomi18) 13+5 tıbbi tahliye (suni sancı ile doğurdum) ve kürtaj oldum.Özel hastaneleri gidip boşuna para harcamaya gerek yokmuş.
Ben burda bir lab buldum. Generik test biraz uygun bir fiyata yapiliyor. 350 tl. 15 gunde sonuc cikiyor. Yaptirmadigimiz sadece benim genetik testim kaldi. Lupus testlerini falan devlette yaptiririm olmadi. Çabuk cikan testler onlar.Yok gerçekten tam bir soyguncular ben araştırma da yaptırıcam genetik testi
Tüm hepsiniz araştırmada yapmıyorlar mı ? Burda başka şansımız yok sanırım ya özelde yada araştırmada yaptırabiliyoruz birtek ama araştırmada 2 ayı buluyor diyorlarBen burda bir lab buldum. Generik test biraz uygun bir fiyata yapiliyor. 350 tl. 15 gunde sonuc cikiyor. Yaptirmadigimiz sadece benim genetik testim kaldi. Lupus testlerini falan devlette yaptiririm olmadi. Çabuk cikan testler onlar.
Regl den sonra devlete gideyim ben de
Cogu testleri yaptirdik zaten. Bi kontrole gidip testleri gösteririm. Ek test var mi onu ogrenirimTüm hepsiniz araştırmada yapmıyorlar mı ? Burda başka şansımız yok sanırım ya özelde yada araştırmada yaptırabiliyoruz birtek ama araştırmada 2 ayı buluyor diyorlar
Hocaniz normalde calistigi kuruma yonlendirebilridi ve tum tahlillerinizi de ucretsiz yapardiniz benceEğer özele gidecekseniz üniversitedeki prof.ve doc.doktorarin ozel muayanesine giderseniz hastanede ücretsiz tahlil yapıyorlar mı diye sorulması gerekiyor.Ben endokrinoloji için hastanede çalışan doç.için muayanesine gidip 400 TL ödedim ama tüm tahlillerim hastanede yapıldı.
Merhaba su an ne durumdasiniz herseye ragmen kaybetmekten biktim usandim bende lenfositi denediniz miEvet ngs de sağlıklı gelmesine rağmen kaybettim. Lenfosit aşısı uygulayan sonuç alan var mı aranızda arkadaşlar?
Aspirin ve kan sulandirici ne icin?bagisiklik sistemi icin m8Aspirin ,kan sulandırıcı iğne kullanacaksın.suan lupus tedavim için Hidroksiklorokin içerikli ilaç kullanıyorum.hamilelikte lupus daha da alevlenen oluyormuş.Hamile kaldığımda kadın doğum ve romatolojiye birlikte gideceğim.tahlil ve tetkiklere bakıp gerekirse başka ilaçlar verecekler.Muhtemelen hamiliğimde perinatoloji uzmanı takip edecek.Çünkü riskli gebelik grubundayim.O kadar com talihsizlik yaşadım ki,diğer konularda paylaşmıştım detaylarını,herşeyin başı sağlık!...