Özelde yaptirirsin hemencik birşey olmaz ama oda 1 haftayı 2 haftayı bulur..Özelde oldum kürtajı canım para tuzağından başka bişey değil.. birde bilgin var baya seninn baya sanırım şimdi ben dün kürtaj oldum genetik testi hemen yaptırabilirmiyim çünkü ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum zaten pko var bende hamile kalmam da biraz zor oluyor
İşte özelde pahalı canım maalesef Kürtajda 2000 aldılar o yüzden genetiği araştırmada yaptırmak istiyorum bu hafta içi gitsem yaparlar diymi araştırmadaÖzelde yaptirirsin hemencik birşey olmaz ama oda 1 haftayı 2 haftayı bulur..
Ben üniversitede yaptırdım 3 haftada 4 haftada çıktı sonuçlar..
Kürtaj ozeldede pahalı sanırım.
Ben araştırmada oldum.. eşi için kürtaj olmuştum bi bebeği kendim düşürdüm kesesiyle
Ama araştırirılar diye oldum ordada
Yaparlar yaparlar özel günü yok tabiki.İşte özelde pahalı canım maalesef Kürtajda 2000 aldılar o yüzden genetiği araştırmada yaptırmak istiyorum bu hafta içi gitsem yaparlar diymi araştırmada
Canım araştırmada yaptırıcam 2 düşük oldu benim 2 de bakıyolarmI acabaYaparlar yaparlar özel günü yok tabiki.
Devlettemi yapicaksin?
Ben son kaybimda bana dediler siz 3 tane kayıp olmadan nasıl yaptırdınız yaptırmıyoruz normalde dediler dedik biz yaptırdık 2nciden sora..
Yardımcı oldular o gün.
Sende ilkse belki sora gel diyebilirler
Genetikci bize demedi öyle birsey tabi ama
Bakarlar öyle ise canimCanım araştırmada yaptırıcam 2 düşük oldu benim 2 de bakıyolarmI acaba
Bidaha olmaz inşallahCanım araştırmada yaptırıcam 2 düşük oldu benim 2 de bakıyolarmI acaba
Dipsiz bi kuyu gibi çok zor sen kürtajdan sonra ne kadar korundun canım hemen kalabilmişmiydin hamileBidaha olmaz inşallah
aaa ben hiç kötü yoruma rastlamadım, nerde gördünüz? Şaşırdım doğrusu..Kendisini biliyorum ama cok guvenemiyorumcok kotu yorum gordum onunla ilgili o yuzden cok sag olun allah razi olsun dusundugunuz icin cok tesekkuurr ederimmm
Çok geçmiş olsun. İnanın aynı durumdayız sebep aramaktan benimde uykularım kaçıyor durmadan bişeyler okuyorum daha ne yapılabilir diye. Sanırım bir yerde tıpta çözümsüz kalıyor, Allah yardımcımız olsun inşallahMerhaba tesekkur ederim cevabiniz icin.. benim 3 dusugum var erken haftalarda ve sebebi bilinmiyor yani rahim filmi temiz,esimle.kromozmlar temiz,kan pihtilasma problemi yok,hormonlardan da progeteron genelde dusuk oluyir gebe kaldigimda ve digerleri iyi....bebek meteryaline kromozom analizi yapqmadik cunku bebek meteryali olmuyo asiri kucuk diye laboratuvarda bulamazlarmis...yani tup bebege basladik ama yum.rezervim az diye 8 yum toplandi ama geriye 2 tane 3. Gu embriyom kaldi...doktor embriyo sayin az dedi ve pgteye gonderecek miktar icin bi kac kez yum toplamamiz lazim bu da asiri masraf olur onermiyom dedi...simdi transfer icin rahim kalinlastirmaya calisiyiruz ve pgt disinda her islemi yapmis olacak yani histereskopi,progesteron destegi,kortizon,intralipid serum.... ama insan korkuyo hani herseyi yaptik ve pgt yapmadik diye sorun embriyo kromozomundan cikarsa bu kadar emek ve cabaya oturur aglarimmuhtemelen subatta transfer olacak ve 8 aylik bir surectem gecmis olacagim bilemiyom yatamiyorum da aklima surekli biseyler geliyor..hani benim yasadigim dusuklerin sebebi kromozomlar mi yoksa baska sebeplerde de ayni sekilde dusuk olurmu doye yani kese iyi ama bebek gelisimini durdururmu diye yoksa farkli sekilde mi olur dusukler.mesela rahim duvari ince olmasindan kaynakli ise kese neden bozulmadi veya yogun kanama olmadi da sadece bebek gelisimini durdurdu diye
Size özelden yazayım mıaaa ben hiç kötü yoruma rastlamadım, nerde gördünüz? Şaşırdım doğrusu..
Rica ederim inşallah tez zamanda güzel şeyler olur sizin için
AminnnÇok geçmiş olsun. İnanın aynı durumdayız sebep aramaktan benimde uykularım kaçıyor durmadan bişeyler okuyorum daha ne yapılabilir diye. Sanırım bir yerde tıpta çözümsüz kalıyor, Allah yardımcımız olsun inşallah
Benimde 5 tane gebelik kaybim oldu.Merhaba kızlar bende 9 ay içinde 2 kere düşük yaptım ilki kendiliğinde düştü kese oluşmuştu ama devamı gelmedi 2. Side bugün kürtajla alındı kalbi durduğu için siz bu düşüklerden somra hangi işlemi uyguladınız bugün kürtajdan çıkarılan parça patolojiye gitti sizler patoloji yaptırdıysanız ne sonuç aldınız ?
Uygulamadan degil webden girerseniz yukkeyebilirsiniz uygulamadaki bu sorun cozulmuyorFotograf çekmiştim fakat yuklenemedi.Diğer yaptirdigim testler aşağıdaki gibidir.
Lupus antigülan
Anti kardiyolipin IgM
PCNA,PML-SCL,RO-52,SS-B,HİSTON,AMA-M2
ANA PROFİL,Nükleozom,nRNP/SM,Jo-1,scl-70,Sm,SS-A,dsDNA,Ribisomal P,Sentromer B
Anti kardiyolipin IgG
Beta 2 glikoprotein IgG
Beta 2 glikoprotein IgM
Rubella IgG
Toxo IgG
TSH,Serbest T4,Prolaktin,post PEG Prolaktin,
Sedimentasyon
Crp
Hemogram
Canım bu sendrom dediğin tam olarak ney acaba birde araştırmadamı yaptın bu testleri ne kadar sürdü sonuçların çıkmasıBenimde 5 tane gebelik kaybim oldu.
Size ve eşinize kromozom testi
Size trombofili paneli
Eşinize Spermiyogram
Ayrica ekteki tahliller yapıldı.Sonuç olarak bana lupus teşhisi konuldu.Anti fosfolipid sendromu varmış.hamile kalırsam aspirin ve kan sulandırıcı ilaç kullanacağım.
Ben de crp yuksek çıkmıştı. Zaten crp nin yuksej olmasi vucutta enfeksiyon olduğu anlamına geliyormuş.Fotograf çekmiştim fakat yuklenemedi.Diğer yaptirdigim testler aşağıdaki gibidir.
Lupus antigülan
Anti kardiyolipin IgM
PCNA,PML-SCL,RO-52,SS-B,HİSTON,AMA-M2
ANA PROFİL,Nükleozom,nRNP/SM,Jo-1,scl-70,Sm,SS-A,dsDNA,Ribisomal P,Sentromer B
Anti kardiyolipin IgG
Beta 2 glikoprotein IgG
Beta 2 glikoprotein IgM
Rubella IgG
Toxo IgG
TSH,Serbest T4,Prolaktin,post PEG Prolaktin,
Sedimentasyon
Crp
Hemogram
Benim crp hiç yüksek çıkmadı.sedimantasyon yüksek çıktı.Ben de crp yuksek çıkmıştı. Zaten crp nin yuksej olmasi vucutta enfeksiyon olduğu anlamına geliyormuş.