Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E peki doktorun genetik testlimi öneriyor?
Evt ngs hertürlü yapılacak. Gereksiz ama belki kan sulandırıcı günde iki kereye cıkartılabilir, progestan iğnede doz ne olmalı o konuda tam bişey demiyorlar günde bir vurduruyordum ben. Başkada değişik bir tedavi yok

Hamileyken de yapiliyomu bu Hamileykende yapiliyormu bu

Yeniden başlayacaksın öyleyse.. kaybın çok fazla olmuş..
Ben böyle çok çok ilaç kullanmadım başlarda kulkandim ama.. dondurulmuş mu oldu hepsi peki?
Nsg için yeni tedaviye başlayacaksın öyleyse dimi?
Kan sulandırıcı vs kullandım tabi.. sizin pıhtılaşmaniz mi var?

Son düzenleme:
Tüp bebek te yapılıyor .genetik testli embriyo konuyor.
Kesinlikle hamilelik oncesi ve tup bebekle birlikte yapiliyor yani.. anladim doktor tup bebek yapsa bi peki lenfosit yerine bagisiklik baskilayici ilaclar ise yaramazmi bu yonde

Reactions: H M
Kesinlikle hamilelik oncesi ve tup bebekle birlikte yapiliyor yani.. anladim doktor tup bebek yapsa bi peki lenfosit yerine bagisiklik baskilayici ilaclar ise yaramazmi bu yonde
Yapar tüp bebek yapmadan da kullanırsın hepsini..
Ama işte kısmet canim
Genetik testlerin temizmi peki baktirmisindir

Denerler diye düşünüyorum. Doğal gebeliklere de deniyorlar bı tüp bebek merkeziyle görüşebilir sin.
Mantıkli geldi internetten baktimda az once eger gercekten olabiliyosa denenmeli doktorlar neden onermiyorlarsa kendi kendimize bulup oneri yapiyoruz..

Mantıkli geldi internetten baktimda az once eger gercekten olabiliyosa denenmeli doktorlar neden onermiyorlarsa kendi kendimize bulup oneri yapiyoruz..
Ya çok iyi hekimlere rastgelmek lazım.
Kaç ayda yaptın bu dusukleri canim..

Merhaba kızlar bende 9 ay içinde 2 kere düşük yaptım ilki kendiliğinde düştü kese oluşmuştu ama devamı gelmedi 2. Side bugün kürtajla alındı kalbi durduğu için siz bu düşüklerden somra hangi işlemi uyguladınız bugün kürtajdan çıkarılan parça patolojiye gitti sizler patoloji yaptırdıysanız ne sonuç aldınız ?

Patolojide genelde birsey cikmiyor.. genetik ve trombofoli testi yaptir bi arastirma hastanesinde umarim sadece sorun budur buyuk ihtimalle de igne ve aspirin ile cozulecek birseydir insallah allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…