- 30 Ocak 2020
- 129
- 206
Erkekten alınan kan örneğindeki lenfositler eşe veriliyormuş tekrarlayan düşüklerde bu tedaviyi uygulayan doktorlar varmış internetten araştırdığım kadarıyla bir bu kaldı denemediğim acaba gerçekten işe yarıyor mu merak ediyorum.O aşi ne icin
Evet o yüzden ekstra ekstra bir hüzün oluyorOyyy ya... Hepsi tüp bebekmiydi.
Benmde 3 denemem gitti bu şekilde ama benim tek bebeğim büyüdü oda 3 aylık kalbi durdu.Evet o yüzden ekstra ekstra bir hüzün oluyor
Çok geçmiş olsun. Bu sıkıntıyı en iyi yaşayan bilir, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir daha yaşatmasın inşallah.Benmde 3 denemem gitti bu şekilde ama benim tek bebeğim büyüdü oda 3 aylık kalbi durdu.
Öncekiler ikiz.kese kimyasal oldu
E peki doktorun genetik testlimi öneriyor?Çok geçmiş olsun. Bu sıkıntıyı en iyi yaşayan bilir, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir daha yaşatmasın inşallah.
Evt ngs hertürlü yapılacak. Gereksiz ama belki kan sulandırıcı günde iki kereye cıkartılabilir, progestan iğnede doz ne olmalı o konuda tam bişey demiyorlar günde bir vurduruyordum ben. Başkada değişik bir tedavi yokE peki doktorun genetik testlimi öneriyor?
Hamileykende yapiliyormu buEvt ngs hertürlü yapılacak. Gereksiz ama belki kan sulandırıcı günde iki kereye cıkartılabilir, progestan iğnede doz ne olmalı o konuda tam bişey demiyorlar günde bir vurduruyordum ben. Başkada değişik bir tedavi yok
Yeniden başlayacaksın öyleyse.. kaybın çok fazla olmuş..Evt ngs hertürlü yapılacak. Gereksiz ama belki kan sulandırıcı günde iki kereye cıkartılabilir, progestan iğnede doz ne olmalı o konuda tam bişey demiyorlar günde bir vurduruyordum ben. Başkada değişik bir tedavi yok
Tüp bebek te yapılıyor .genetik testli embriyo konuyor.Hamileyken de yapiliyomu bu
Hamileykende yapiliyormu bu
Nsg de sağlıklı geldi yinemi aynısı oldu yani..Evet ngs de sağlıklı gelmesine rağmen kaybettim. Lenfosit aşısı uygulayan sonuç alan var mı aranızda arkadaşlar?
Kesinlikle hamilelik oncesi ve tup bebekle birlikte yapiliyor yani.. anladim doktor tup bebek yapsa bi peki lenfosit yerine bagisiklik baskilayici ilaclar ise yaramazmi bu yondeTüp bebek te yapılıyor .genetik testli embriyo konuyor.
Yapar tüp bebek yapmadan da kullanırsın hepsini..Kesinlikle hamilelik oncesi ve tup bebekle birlikte yapiliyor yani.. anladim doktor tup bebek yapsa bi peki lenfosit yerine bagisiklik baskilayici ilaclar ise yaramazmi bu yonde
Temiz ciktî hic sorun yok ama bu lenfosit i tup bebek harici denemezlermi kiYapar tüp bebek yapmadan da kullanırsın hepsini..
Ama işte kısmet canim
Genetik testlerin temizmi peki baktirmisindir
Denerler diye düşünüyorum. Doğal gebeliklere de deniyorlar bı tüp bebek merkeziyle görüşebilir sin.Temiz ciktî hic sorun yok ama bu lenfosit i tup bebek harici denemezlermi ki
Mantıkli geldi internetten baktimda az once eger gercekten olabiliyosa denenmeli doktorlar neden onermiyorlarsa kendi kendimize bulup oneri yapiyoruz..Denerler diye düşünüyorum. Doğal gebeliklere de deniyorlar bı tüp bebek merkeziyle görüşebilir sin.
Ya çok iyi hekimlere rastgelmek lazım.Mantıkli geldi internetten baktimda az once eger gercekten olabiliyosa denenmeli doktorlar neden onermiyorlarsa kendi kendimize bulup oneri yapiyoruz..
3 senede olduYa çok iyi hekimlere rastgelmek lazım.
Kaç ayda yaptın bu dusukleri canim..
Patolojide genelde birsey cikmiyor.. genetik ve trombofoli testi yaptir bi arastirma hastanesinde umarim sadece sorun budur buyuk ihtimalle de igne ve aspirin ile cozulecek birseydir insallah allah saglikla kucagina almayi da nasip etsinMerhaba kızlar bende 9 ay içinde 2 kere düşük yaptım ilki kendiliğinde düştü kese oluşmuştu ama devamı gelmedi 2. Side bugün kürtajla alındı kalbi durduğu için siz bu düşüklerden somra hangi işlemi uyguladınız bugün kürtajdan çıkarılan parça patolojiye gitti sizler patoloji yaptırdıysanız ne sonuç aldınız ?