Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
d
Tiroid değerinizi bakildi mi? Lupus ve romatizma testleri yaptirdiniz mi?

Lu
Yaptırdım hatta son gebeligimde romatizma ilacıda verdiler bagisiklikta sorun gorulmediyi halde
Canim kimisi hamile kalır kalmaz idrar yolu enfeksiyonu yasiyor bunu anlamıyor ve dusuk oluyor surekli idrsr testleri yapildi mi hamileleik haftaları boyunca. Kanda crp ye bakildi mi? Bunlar cok onemli. Vücudun iltihaplı bir durumu var mi diye kontrol ediliyor. Benim 5 defa dusuk yaşayan arkadadim . 6 hamileliginde doktor her hafta idrar testi ve kanda crp ye bakmisti. Ona gore bir tedavi uygulandı. Cok sukur çocuğu simdi 2 yasinda oldu bile.

Memoriap Ataşehir de bilgi gokcan
Doktor bilgi gokcan memorial atasehir de
Rabbim isteyen herkese versin

Arkadaşım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. Ben de 4 kere yaşadım malesef ve hepsi tedaviyleydi malesef. 9. Haftayı gecemedik. İğneler, bağısıklık serumu, progestan, kromozom testi hepsini denedim bulamadık nedenini çaresiz kaldım bende, keşke bir neden bulabilsek keşkeee. Allah insallah anne olma duygusunu sağlıklısından bize ve bizim gibi bekleyen herkese yaşatır

Rabbim insallah bize de yasatır cok zor bi durum hic bilemiyorum nasil olucak nasil cozulecek ama lutfen bi yol bulursaniz banada yazin lutfen

Pgt den saglikli embriyo olsa da dusuk mu yaşandı? Ya da gelisimleri mi durdu? Bize doktor pgt yapicaz bundan sonraki tedavilerde dedi. Yanj ordan temiz gelse bile yine ayni şeyleri yaşayabiliyouz bu dyrumda. Allah yardımcımız olsun. Insallah sebebi bulunir da caresi bulunur.

P
İstanbul da Prf. Dr. Bülent Tıraş var onu öneririm bende, genetik tarama vs bildiğin herseyi yapıyor adam.
Büyük geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah, çok yürekten ve samimi söylüyorum bunu.

Lütfen söylediğim adamı araştır ve mucizelere inan

Kendisini biliyorum ama cok guvenemiyorum cok kotu yorum gordum onunla ilgili o yuzden cok sag olun allah razi olsun dusundugunuz icin cok tesekkuurr ederimmm

Evet ngs de sağlıklı gelmesine rağmen kaybettim. Lenfosit aşısı uygulayan sonuç alan var mı aranızda arkadaşlar?

Hepsindemi 9ncu haftada kaybettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…