Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun amin
Geçen hafta 10 yükselmiş hemoglobinim üzüm badem derken çok şükür vesile olmuş
Karadut pekmezi tüketin bolca aç karnına. Keçiboynuzu özü de aynı sekilde. Gerçekten faydası oluyor. 10 bile düşük aslında o da etkiler gebe kalmayı demir vs gerekli vitaminler

Anladım canım oldumu.teklede olur zaten tekle oluyor ikisiyle birden olmuyor yine olur insallah. Tüplerin açıksa temizlendiyse. Yapcak başka birşey yok🤗
Çok sağolun amin inşallah.🤗 Tek tüpüm de biraz tıkalıymış işte doktor zaman kaybetmeden kalmalısın daha fazla tıkanmadan diyor bakalım nasip kısmet herşeyin hayırlısı 😊

• Beğen
Reactions: H M
Yerine gelicektir inşallah ama.hapta kullansan iyi olurdu. Daha çabuk dolar

Doktorlar ilaç vermedi inanılmaz şişmiştim birden normalde karnım yoktur ama doğuracak gibi şiştim o yüzden anlayamadıkları için ağrı kesici bile veremediler sen bizi yönlendireceksin dediler sadece aspirine devam dediler

her sabah ilk iş kalkar kalkmaz aspirinimi alırım
yaklaşık bir hafta oldu adetim biteli
bundan sonra almayayım inşallah
yakınım da sağlık ocağı da hastane de var kan tahlillerine daha dikkat ederim
gercekten çok teşekkür ediyorum

peki verecekleri iğneyi şimdiden neden vermiyorlar da aspirin veriyorlar veya verecekleri iğne düşüşe yol acmaz değil mi
gerci her şey nasip

işte ben iki yıl aksatmadan içtim olmadı siz şimdi dediniz belki de sizin vesileniz ile rabbim bu ay yaratacak bebeğimi inşallah her şey nasip kısmet gercekten

siz bu bilgiyi nereden öğrendiniz peki sorabilir miyim

İnsallah tutar ya bu ay ya diger ay kalbini ferah tut rabbimin vardır bir bildigi dikkatli ol yinede adet e 1
2 gun kala oncesinde yaparsin test silik de ciksa doktoruna haber ver ve kullan igne aspirin ne verirse.. aspirin vucutta 10 gun kaliyormus daha etkili diye sadece aspirini veriyorlar sanirim hemde ucuz igneye rapor falan cikiyor eczanede de cok sık bulunmuyor heleki şu an covid de kullaniliyor diye bi ara hic bi yerde yoktu birde ayriyeten ödeme cikiyor aspirin daha ucuz yollu doktoruda hastayıda yormuyor siz dikkatli olun allahım saglikla nasip etsin

Merhaba ,
Öncelikle umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin benim hikayem 14 senelik evliyim evlendikten 2 sene sonra cocuk düşünmeye başladık 5 sene icinde 7 düşük yaptım 1 kalp atışı vardı sadece diğerleri 5 ile 6 haftalikken düştü gezmedigim prof kalmadı yaptirmadigim test kalmadı hic kimse cozum bulamayinca psikoljik dediler bunun içine subyan icin hoca hoca gezmede var ama yine bisey yok en son zeynep kamilde bir doktor kan pihtilasman var dedi diger doktorlar da gördü bunu ama cok onemli degil dediler orası daha hamile kalmadan aspirin ve folik verdi 5 ay sonra yine hamile kaldım kaldigim anda igneye başladık ve cok şükür kucagima aldım ikinci çocuğumuz olsun dedik 7 senede onun için uğraştık bu kez hamile kalamiyordum tup bebek denemesi yaptık 1 olan yumurta sayısını 5 aylik tedavi sonucu 2 ye çıkarabildiler maalesef yine hüsran prp denedik yine olmadı en son bir doktor bana senin yumurtaların genc kizligindan beri sağlıksız olduğu için düşük yapmışsın dedi sonrasında idrar kültürü yaptı kötü bir enfeksiyon kapmışım bir ilac verdi 1 ay sonra hamile kaldım cok şükür onuda kucağıma yeni aldım biraz uzun oldu ama demem oki umudunuzu kaybetmeyin 😊

Doğal birşey denedinmi hiç.
İnşallah olur tez vakitte..
Aminn sağolun🤲
Hacamat sülük tedavisine başlamak istiyorum ameliyattan 6 ay sonra olur dediler 4.ayımdayım. eğer kalamaz isem hacamat ve sülüğe baslıcam. Gerçekten çok faydası var her anlamda 😊

• Beğen
Reactions: H M
Rabbim gonlundeki muradını yasatsın insallah

amin cümlemizin inşallah canımmm

İnsallah tutar ya bu ay ya diger ay kalbini ferah tut rabbimin vardır bir bildigi dikkatli ol yinede adet e 1
2 gun kala oncesinde yaparsin test silik de ciksa doktoruna haber ver ve kullan igne aspirin ne verirse.. aspirin vucutta 10 gun kaliyormus daha etkili diye sadece aspirini veriyorlar sanirim hemde ucuz igneye rapor falan cikiyor eczanede de cok sık bulunmuyor heleki şu an covid de kullaniliyor diye bi ara hic bi yerde yoktu birde ayriyeten ödeme cikiyor aspirin daha ucuz yollu doktoruda hastayıda yormuyor siz dikkatli olun allahım saglikla nasip etsin

anladım çok teşekkür ediyorum

inanın daha bir umutlandım bu ay içimde bihis vardı daha bir umutluydum ki sizi çıkardı mevlam karşıma

artık çünkü o kadar umutsuzdum ki diyorum artık heralde bu bizim imtihanımız diye

Aminn sağolun🤲
Hacamat sülük tedavisine başlamak istiyorum ameliyattan 6 ay sonra olur dediler 4.ayımdayım. eğer kalamaz isem hacamat ve sülüğe baslıcam. Gerçekten çok faydası var her anlamda 😊
Mutlaka yaptır ama tek seferde değilde ilerleyen zamanda etkisi çoğalır. Ben her sene yaptırıyorum

amin cümlemizin inşallah canımmm

anladım çok teşekkür ediyorum

inanın daha bir umutlandım bu ay içimde bihis vardı daha bir umutluydum ki sizi çıkardı mevlam karşıma

artık çünkü o kadar umutsuzdum ki diyorum artık heralde bu bizim imtihanımız diye
Kesinlikle imtihan allah hayirlarla gecebilmeyi nasip etsin bu sinavdan da

Merhaba ,
Öncelikle umudunuzu kesinlikle kaybetmeyin benim hikayem 14 senelik evliyim evlendikten 2 sene sonra cocuk düşünmeye başladık 5 sene icinde 7 düşük yaptım 1 kalp atışı vardı sadece diğerleri 5 ile 6 haftalikken düştü gezmedigim prof kalmadı yaptirmadigim test kalmadı hic kimse cozum bulamayinca psikoljik dediler bunun içine subyan icin hoca hoca gezmede var ama yine bisey yok en son zeynep kamilde bir doktor kan pihtilasman var dedi diger doktorlar da gördü bunu ama cok onemli degil dediler orası daha hamile kalmadan aspirin ve folik verdi 5 ay sonra yine hamile kaldım kaldigim anda igneye başladık ve cok şükür kucagima aldım ikinci çocuğumuz olsun dedik 7 senede onun için uğraştık bu kez hamile kalamiyordum tup bebek denemesi yaptık 1 olan yumurta sayısını 5 aylik tedavi sonucu 2 ye çıkarabildiler maalesef yine hüsran prp denedik yine olmadı en son bir doktor bana senin yumurtaların genc kizligindan beri sağlıksız olduğu için düşük yapmışsın dedi sonrasında idrar kültürü yaptı kötü bir enfeksiyon kapmışım bir ilac verdi 1 ay sonra hamile kaldım cok şükür onuda kucağıma yeni aldım biraz uzun oldu ama demem oki umudunuzu kaybetmeyin 😊
Aaa idrarnkulturunden buldu demek iyi doktormus adı ne hala zeynep kamilde mi.. ben surekli sistit oluyorum ayaklarimi azicik üsüteyim hemen oluyor yaz kıs ev botu ile geziyorum rabbim saglikla buyutmeyi masip etsin insallaaahhh bizede dua edin nolur

O
Yok canım ona baktır özellikle sana verilen doz sonrası.Ben de 3 senede 5 kayıp yaşadım.ama son gebeliğimi engel durumundan dolayı 5.ayda sezaryen doğumla kaybettim.Yani engeline kadar herşey olması gerektiği gibiydi çok yolundaydı ne kanama yaşadım ne bir sıkıntı.ne yazık ki beyni gelişmemişti tüm genetik testleri temiz geldi.pıhtılaşma kaynaklı değildi allah nasip etmedi o kadar başke nedeni yoktu.son gebelikte sabah ve akşam oksapar 0.4 vuruldum yani günlük 0.8 doz aldım.yanında deltacortril folbiol coraspin benexol ve günde üç kere progeston fitil alıyordum ilk defa bu tedavi ile bebeğim uzun yaşadı.benim doktorum kayseride riskli gebelik profu mustafa başbuğ.Şimdi tekrar hamile kalmaya korkuyorum canım çıkıyor aynı acıları yaşayacağım diye.o yüzden seni çok iyi anlıyorum
o doktoru çok kişiden duydum. En yakın arkadaşıma ikizlerinden biri down sendromluya benziyor dedi. Hemen amniyosentez yapmaya kalktı. Kadının psikolojisi yerine fiyatlarını söylemeye başlamış. Arkadaşımın eşi amniyosentez değil kan testi yapın demiş(harmoni testiydi sanırım) adamın suratı düşmüş. Neyse yaptırmadan çıkmışlar. Arkadaşımı aradım iki gözü iki Çeşme ağlıyor. Hemen Ankara’da başka bir doktora gittiler. Doktor hiç bir sıkıntı olmadığını teste gerek bile olmadığını söyledi. Şimdi ikizleri iki yaşında ve çok Sağlıklılar

O

o doktoru çok kişiden duydum. En yakın arkadaşıma ikizlerinden biri down sendromluya benziyor dedi. Hemen amniyosentez yapmaya kalktı. Kadının psikolojisi yerine fiyatlarını söylemeye başlamış. Arkadaşımın eşi amniyosentez değil kan testi yapın demiş(harmoni testiydi sanırım) adamın suratı düşmüş. Neyse yaptırmadan çıkmışlar. Arkadaşımı aradım iki gözü iki Çeşme ağlıyor. Hemen Ankara’da başka bir doktora gittiler. Doktor hiç bir sıkıntı olmadığını teste gerek bile olmadığını söyledi. Şimdi ikizleri iki yaşında ve çok Sağlıklılar
Mustafa hocam asla parayı ağzına almaz yani onun ağzından bir ücret çıkmaz.Hatta kendisi her zaman her test için devlet ya da üniversite hastanesinde de yaptırabilirsin der.Hatta doktor bile önerir.İlla ben yapayım demez.Adamın dünya kadar hastası var randevu bile bulmak zor yani bir amniyosenteze ihtiyacı yok.Eminim bir şeyden emin olamamıştır o yüzden gerek duymuştur çünkü hiç birşeyi riske atmaz.Zaten mustafa hocanın bir laboratuvarı yok.ikizlerin iyi olmasına sevindim.

Mustafa hocam asla parayı ağzına almaz yani onun ağzından bir ücret çıkmaz.Hatta kendisi her zaman her test için devlet ya da üniversite hastanesinde de yaptırabilirsin der.Hatta doktor bile önerir.İlla ben yapayım demez.Adamın dünya kadar hastası var randevu bile bulmak zor yani bir amniyosenteze ihtiyacı yok.Eminim bir şeyden emin olamamıştır o yüzden gerek duymuştur çünkü hiç birşeyi riske atmaz.Zaten mustafa hocanın bir laboratuvarı yok.ikizlerin iyi olmasına sevindim.
Nasıl gidiyor nasilsin.?🤗

Arkadaşımın anlattığı bu. Sürekli testlerin parasından bahsetmiş. Ki o güne kadar bütün kontroller için ona gitmişlerdi. Çok hastası olduğunu tahmin edebiliyorum çünkü çok kişiden duydum adını. Zaten bi daha da gitmediler Mustafa beye.

Arkadaşımın anlattığı bu. Sürekli testlerin parasından bahsetmiş. Ki o güne kadar bütün kontroller için ona gitmişlerdi. Çok hastası olduğunu tahmin edebiliyorum çünkü çok kişiden duydum adını. Zaten bi daha da gitmediler Mustafa beye.
İşte mustafa hocam ücret konuşmaz.Ben arkadaşınızla tanışayıp onunla bile konuşurum.Aslaa kendi yorum yapmaz.Sekreteri ücretleri hesaplar o bildirir.Çok kişiye parasız baktığını bilirim.Karstan ağrıdan durumu olmayan hastaları olur.İlginç geldi bana çünkü ilk defa duydum.Hatta doktorlar sitesinde falan tek bir olumsuz yorum duymamıştım.3 yıldır onun hastasıyım onun öncesinde ablam hastasıydı iki yeğenim onun eline doğdu.muayene Ücretleri çok pahalı.Her seferinde veriliyor.Ben şu an almanyadayım ne zaman msj atsam bi tahlil yollasam akşamına dönüş yapıp tahlilimi yorumluyor.Garipsedim gerçekten.Hayırlısı olsun.

X