Ben hiç kalp atisi duyamadim, gelişim yavaş gidip duruyor 6. haftada. Sagliksiz gebelik diyorlar, ikinci bebek genetik incelemeye gitti onda sorun çıktı,bizde çıkmadı.mthfr c677t ve pai genim heterozigot. Diger butun testlerim normal, esimin sperm testi ve genetik incelemesi normal. Ilk bebekte ekranda kalp atisi cok yavas olarak gorulmustu,sonraki kontrolde gelisimi durmustu kalp atiai da durmustu, ikincide hic goremedik bebek 3mm olunca gelisimi durduHep dusukmu yaptın yoksa kalp durması vs mi oldu canim.
aspirin aldığım da 300 lü rakamlarda çıkmış geçen hafta tahlil vermiştimSizin PLT kaçtı pekala...
Doktorum ya kalp oluşurken yada organ gelişiminde sknti çıkar demişti ilk 3 ayliklarda..Ben hiç kalp atisi duyamadim, gelişim yavaş gidip duruyor 6. haftada. Sagliksiz gebelik diyorlar, ikinci bebek genetik incelemeye gitti onda sorun çıktı,bizde çıkmadı.mthfr c677t ve pai genim heterozigot. Diger butun testlerim normal, esimin sperm testi ve genetik incelemesi normal. Ilk bebekte ekranda kalp atisi cok yavas olarak gorulmustu,sonraki kontrolde gelisimi durmustu kalp atiai da durmustu, ikincide hic goremedik bebek 3mm olunca gelisimi durdu
şimdi okudum bu yazınızı gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok teşekkür ederim umarım bu ay geçti kalmamışımdır 1 hafta kullandım bileYani ben 3 ay ictim ve gebe kalamadım biraktim sonrasinda kaldim doktoruma soyledigimde olabilir herkesde aynı sonucu vermiyor dedi sonrasinda forumda ara ara bazi konularda denk geldim aspirin icmeden once gebeliklerinde problem yasamayan aspirine baslayinca gebe kalamayan bi cok kisi var bende tutunmasini engelliyo başta evet bebegi koruyor olabilir ama aspirini kesince gebelik oldu ogrenir ogrenmez baslarsak sorun kalmaz bence arkadasim simdi 8.5 aylik hamile 2 ay icti kalamadi biraktirdim kaldı kalir kalmaz erken gebelik testi ile ogrendi hemen basladı kanda ve testte ciktiktan sonra baslanabilir hemen basinda yakalamak onemli bence
1 hafta felan sanırsam. Ama tam bilmiyorum kullanırken 300 ise bence gayet iyi. Kullanmadan demekki sınırı geçecekmişaspirin aldığım da 300 çıkmış geçen hafta tahlil vermiştim
aspirin ne kadar kullanmazsam tekrar test yaptırdığımda doğru sonucumu alabilirim
eski dökümanlarıma bakıp kan tahlillerimi arıyorum1 hafta felan sanırsam. Ama tam bilmiyorum kullanırken 300 ise bence gayet iyi. Kullanmadan demekki sınırı geçecekmiş
Çok mantıklı evet. Keske yeterli olsa da ben de hiç almasam.eski dökümanlarıma bakıp kan tahlillerimi arıyorum
bir de ben doğal olan kan sulandırıcıları tüketmeye çalışıyorum böğürtlen hurma limon gibi
sizin kaç pltnizÇok mantıklı evet. Keske yeterli olsa da ben de hiç almasam.
Benim en son aspirin içmeden 517 idi. Sınır 400 zaten. Aspirinli halini bilmiyorum. Hiç baktırmadım. 170 baya düşükmüşsizin kaç pltniz
baktım 170 oda serum vermişlerdi acilde iç kanama geçirirken anlayamıyorlardı hem kanım az diye hem gücüm kalmadığı için
serum etkiler mi plt sayısını
Çok düşük farklı birşeyden olduğu belli.. hep mi o şekilde çıkıyor.ama sinir 100 diyor belki normaldir deBenim en son aspirin içmeden 517 idi. Sınır 400 zaten. Aspirinli halini bilmiyorum. Hiç baktırmadım. 170 baya düşükmüşbelki iç kanama diyedir hiç bilemiyorum ki.
Benim mi? Aspirin içerken hiç baktırmadım ama içmediğimde baya yüksekti işteÇok düşük farklı birşeyden olduğu belli.. hep mi o şekilde çıkıyor.ama sinir 100 diyor belki normaldir de
Yok diğer arkadasinki.Benim mi? Aspirin içerken hiç baktırmadım ama içmediğimde baya yüksekti iştedoktorum pıhtılaşma durumuma bakmadan verdi aspirini. Kısırlık tedavisinde kullanılıyormus tüp bebeklerde vs. Bende baktım ki PLT değerim gerçekten yüksek mantıklı geldi kullanmak
Benim en son aspirin içmeden 517 idi. Sınır 400 zaten. Aspirinli halini bilmiyorum. Hiç baktırmadım. 170 baya düşükmüşbelki iç kanama diyedir hiç bilemiyorum ki.
Hematoloji ile görüşün bence bu durumu eğiitm araştırmada vsyaklaşık iki yıldır bebek istediğimiz için dediğim gibi sürekli ilk işim sabah aspirinimi almaktır hiç aspirinsiz değerim yok
ama iç kanama yeni geçirdiğim zaman alınan kandan baktım yani bi 24 saat içinde olan sonuç zaten en son hemoglobinim 6 ya düştü o kanda ne kadar değer olabilir ki onlara hiç bakmadım bile
iç kanama geçirdiğim sabah aspirin almamıştım yani benim için en doğru sonuç bu şöyle diyebilirim elimi kemiğime kadar kestiğim de bir peçete bile batmıyor hemen duruyor
Bir kere dış gebelik oldu tüpüm alındı. O da herseye bedel oldu zaten. Şimdi tek tüpüm varYok diğer arkadasinki.
Ya hamilelikte ve kadınlarda pıhtılaşma olabilirmiş biraz
Hep dusukmu yaptın.
Kanın çok düşmüş Allah korusun.yaklaşık iki yıldır bebek istediğimiz için dediğim gibi sürekli ilk işim sabah aspirinimi almaktır hiç aspirinsiz değerim yok
ama iç kanama yeni geçirdiğim zaman alınan kandan baktım yani bi 24 saat içinde olan sonuç zaten en son hemoglobinim 6 ya düştü o kanda ne kadar değer olabilir ki onlara hiç bakmadım bile
iç kanama geçirdiğim sabah aspirin almamıştım yani benim için en doğru sonuç bu şöyle diyebilirim elimi kemiğime kadar kestiğim de bir peçete bile batmıyor hemen duruyor
Zaten iç kanama olunca 3 özel hastane de çözemeyince araştırmaya sevk ettiler orada bakıldı değerlerime aspirine devam dedilerHematoloji ile görüşün bence bu durumu eğiitm araştırmada vs
Anladım canım oldumu.teklede olur zaten tekle oluyor ikisiyle birden olmuyor yine olur insallah. Tüplerin açıksa temizlendiyse. Yapcak başka birşey yokBir kere dış gebelik oldu tüpüm alındı. O da herseye bedel oldu zaten. Şimdi tek tüpüm var
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun aminKanın çok düşmüş Allah korusun.
Kan değerine göre plt değerin normal. Kan kalmamış vücudunda .. Allah korusun. Geçmiş olsun bidaha olmaz insallah
Yerine gelicektir inşallah ama.hapta kullansan iyi olurdu. Daha çabuk dolarTeşekkür ediyorum Allah razı olsun amin
Geçen hafta 10 yükselmiş hemoglobinim üzüm badem derken çok şükür vesile olmuş