Gebeliğe Hazırlık Çoook yoruldum.. Sık tekrarlayan düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep dusukmu yaptın yoksa kalp durması vs mi oldu canim.
Ben hiç kalp atisi duyamadim, gelişim yavaş gidip duruyor 6. haftada. Sagliksiz gebelik diyorlar, ikinci bebek genetik incelemeye gitti onda sorun çıktı,bizde çıkmadı.mthfr c677t ve pai genim heterozigot. Diger butun testlerim normal, esimin sperm testi ve genetik incelemesi normal. Ilk bebekte ekranda kalp atisi cok yavas olarak gorulmustu,sonraki kontrolde gelisimi durmustu kalp atiai da durmustu, ikincide hic goremedik bebek 3mm olunca gelisimi durdu

Reactions: H M
Doktorum ya kalp oluşurken yada organ gelişiminde sknti çıkar demişti ilk 3 ayliklarda..
Vucud eliyor elimizden birşey gelmiyor olacak oldumu olur. Olacak inşallah allahin izniyle. Sevenler ortadan kalkmissa tek yol bekleyip dua edip yola devam etmek.

şimdi okudum bu yazınızı gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok teşekkür ederim umarım bu ay geçti kalmamışımdır 1 hafta kullandım bile

aspirin aldığım da 300 çıkmış geçen hafta tahlil vermiştim

aspirin ne kadar kullanmazsam tekrar test yaptırdığımda doğru sonucumu alabilirim
1 hafta felan sanırsam. Ama tam bilmiyorum kullanırken 300 ise bence gayet iyi. Kullanmadan demekki sınırı geçecekmiş

sizin kaç pltniz

baktım 170 oda serum vermişlerdi acilde iç kanama geçirirken anlayamıyorlardı hem kanım az diye hem gücüm kalmadığı için

serum etkiler mi plt sayısını
Benim en son aspirin içmeden 517 idi. Sınır 400 zaten. Aspirinli halini bilmiyorum. Hiç baktırmadım. 170 baya düşükmüş belki iç kanama diyedir hiç bilemiyorum ki.

Benim en son aspirin içmeden 517 idi. Sınır 400 zaten. Aspirinli halini bilmiyorum. Hiç baktırmadım. 170 baya düşükmüş belki iç kanama diyedir hiç bilemiyorum ki.
Çok düşük farklı birşeyden olduğu belli.. hep mi o şekilde çıkıyor.ama sinir 100 diyor belki normaldir de

Çok düşük farklı birşeyden olduğu belli.. hep mi o şekilde çıkıyor.ama sinir 100 diyor belki normaldir de
Benim mi? Aspirin içerken hiç baktırmadım ama içmediğimde baya yüksekti işte doktorum pıhtılaşma durumuma bakmadan verdi aspirini. Kısırlık tedavisinde kullanılıyormus tüp bebeklerde vs. Bende baktım ki PLT değerim gerçekten yüksek mantıklı geldi kullanmak

Yok diğer arkadasinki.
Ya hamilelikte ve kadınlarda pıhtılaşma olabilirmiş biraz
Hep dusukmu yaptın.

yaklaşık iki yıldır bebek istediğimiz için dediğim gibi sürekli ilk işim sabah aspirinimi almaktır hiç aspirinsiz değerim yok

ama iç kanama yeni geçirdiğim zaman alınan kandan baktım yani bi 24 saat içinde olan sonuç zaten en son hemoglobinim 6 ya düştü o kanda ne kadar değer olabilir ki onlara hiç bakmadım bile

iç kanama geçirdiğim sabah aspirin almamıştım yani benim için en doğru sonuç bu şöyle diyebilirim elimi kemiğime kadar kestiğim de bir peçete bile batmıyor hemen duruyor

Hematoloji ile görüşün bence bu durumu eğiitm araştırmada vs

Yok diğer arkadasinki.
Ya hamilelikte ve kadınlarda pıhtılaşma olabilirmiş biraz
Hep dusukmu yaptın.
Bir kere dış gebelik oldu tüpüm alındı. O da herseye bedel oldu zaten. Şimdi tek tüpüm var

Kanın çok düşmüş Allah korusun.
Kan değerine göre plt değerin normal. Kan kalmamış vücudunda .. Allah korusun. Geçmiş olsun bidaha olmaz insallah

Bir kere dış gebelik oldu tüpüm alındı. O da herseye bedel oldu zaten. Şimdi tek tüpüm var
Anladım canım oldumu.teklede olur zaten tekle oluyor ikisiyle birden olmuyor yine olur insallah. Tüplerin açıksa temizlendiyse. Yapcak başka birşey yok

Kanın çok düşmüş Allah korusun.
Kan değerine göre plt değerin normal. Kan kalmamış vücudunda .. Allah korusun. Geçmiş olsun bidaha olmaz insallah
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun amin
Geçen hafta 10 yükselmiş hemoglobinim üzüm badem derken çok şükür vesile olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…