Genel bakış bilimsel açıdan doktorlarda bebegi basından itibaren korumak damarlari cok ince oldugu icin sadece kan ile besleniyor baslarda aslinda haklilar da ama tutunmuyor aspirin olunca gebelik oluşmuyor deneyin isterseniz gebe kaldiginizi erken ogrenmeye calisin kaldiktan sonra ilk is ilaclariniza baslamak olsungercekten çok teşekkür ediyorum anlayışınız ve zarifliğiniz için
çok çok şaşırdım peki neden bütün doktorlar bana aspirin verdi
korunma gibi oluyor canım aspirini içince
Yani ben 3 ay ictim ve gebe kalamadım biraktim sonrasinda kaldim doktoruma soyledigimde olabilir herkesde aynı sonucu vermiyor dedi sonrasinda forumda ara ara bazi konularda denk geldim aspirin icmeden once gebeliklerinde problem yasamayan aspirine baslayinca gebe kalamayan bi cok kisi var bende tutunmasini engelliyo başta evet bebegi koruyor olabilir ama aspirini kesince gebelik oldu ogrenir ogrenmez baslarsak sorun kalmaz bence arkadasim simdi 8.5 aylik hamile 2 ay icti kalamadi biraktirdim kaldı kalir kalmaz erken gebelik testi ile ogrendi hemen basladı kanda ve testte ciktiktan sonra baslanabilir hemen basinda yakalamak onemli benceBen de bir dış gebelik geçirdim bir tüpüm alındı. Doktorum bebe aspirini günde 1 iç dedi. Yani sizce hamile kalmayı önlüyormu?
Peki PLT değeriniz kaçtı? Benm ciddi anlamda pıhtılaşmam var. Belki kanı iyice sulandırdığı için yan etki yapıyordur. Bilemiyorum şuan amaYani ben 3 ay ictim ve gebe kalamadım biraktim sonrasinda kaldim doktoruma soyledigimde olabilir herkesde aynı sonucu vermiyor dedi sonrasinda forumda ara ara bazi konularda denk geldim aspirin icmeden once gebeliklerinde problem yasamayan aspirine baslayinca gebe kalamayan bi cok kisi var bende tutunmasini engelliyo başta evet bebegi koruyor olabilir ama aspirini kesince gebelik oldu ogrenir ogrenmez baslarsak sorun kalmaz bence arkadasim simdi 8.5 aylik hamile 2 ay icti kalamadi biraktirdim kaldı kalir kalmaz erken gebelik testi ile ogrendi hemen basladı kanda ve testte ciktiktan sonra baslanabilir hemen basinda yakalamak onemli bence
Zaten bazi doktorlar kese görmeden hiçbir şey başlamıyorYani ben 3 ay ictim ve gebe kalamadım biraktim sonrasinda kaldim doktoruma soyledigimde olabilir herkesde aynı sonucu vermiyor dedi sonrasinda forumda ara ara bazi konularda denk geldim aspirin icmeden once gebeliklerinde problem yasamayan aspirine baslayinca gebe kalamayan bi cok kisi var bende tutunmasini engelliyo başta evet bebegi koruyor olabilir ama aspirini kesince gebelik oldu ogrenir ogrenmez baslarsak sorun kalmaz bence arkadasim simdi 8.5 aylik hamile 2 ay icti kalamadi biraktirdim kaldı kalir kalmaz erken gebelik testi ile ogrendi hemen basladı kanda ve testte ciktiktan sonra baslanabilir hemen basinda yakalamak onemli bence
Sizin kaç plt değeriniz.Peki PLT değeriniz kaçtı? Benm ciddi anlamda pıhtılaşmam var. Belki kanı iyice sulandırdığı için yan etki yapıyordur. Bilemiyorum şuan ama
517 idi. Sınır 400 zaten. Ki aspirini içmeme rağmen yine de çok akmaz kanım. Siizn ki gibi değerlerde aspirin gereksiz olabilirSizin kaç plt değeriniz.
Benm kurtajda 405 ti gebeyken öyle değildi 300 lu rakamlardaydi.
Arkadasın böyle yazması üzerine benm de kafam karıstı. İlk denemem aspirin ile. Bu defalık olmadı ama ona bağlamak mı gerek bilemiyorum o yüzden PLT değeri önemli benceZaten bazi doktorlar kese görmeden hiçbir şey başlamıyorBen de aspirin kullanıyorum geçen ay gebe kalamadim kafam karıştı şimdi. Testlerimde de çok da bir şey yok önlem olsun diye vermişti..ilk kurtaj sonrasi ilk denemede kalmıştım ama aspirin içmiyordum, simdi ilk denemede kalamadim aspirin içerken.Tabi onunla mi alakali bilemem de insanin kafasi karışıyor valla...
Benm çok akıyor ya küçük birşey bile.. benim pıhtılaşma süresini gösteren aptt mi ney o mesela hep sınırın üstünde çıkıyordu geç pihtilasiyor diye.517 idi. Sınır 400 zaten. Ki aspirini içmeme rağmen yine de çok akmaz kanım. Siizn ki gibi değerlerde aspirin gereksiz olabilir
Size aspirin verilmesi gereksiz olabilir tabii doktor daha iyi bilir ama sulu kanıda iyice sulandırmak gebeliğin tutunmasını önler tahminimce. Kanamaya bile yol açabilirBenm çok akıyor ya küçük birşey bile.. benim pıhtılaşma süresini gösteren aptt mi ney o mesela hep sınırın üstünde çıkıyordu geç pihtilasiyor diye.
Ben oksapar iğne ve coraspin kullandım.Size aspirin verilmesi gereksiz olabilir tabii doktor daha iyi bilir ama sulu kanıda iyice sulandırmak gebeliğin tutunmasını önler tahminimce. Kanamaya bile yol açabilir
Gebelik öncesi coraspirin kullanmış mıydınız?Ben oksapar iğne ve coraspin kullandım.
İlki kimyasal(iğne kullanmadım)
İkincisi 2 kesem vardı düştüler
3ncude coraspin kullandım önce sora iğne.. kanama Oldu başta coraspin kullanmıştım kestik kesildi kanamam zaman gecti sorun yoktu ama kalbi durdu sora
Benm plt değerlerim 365 306 405 çıktı genel olarak.
Kullandım hep coraspini iğneye ikincisinde geçtik sadece.. 3ncusundede kullandimGebelik öncesi coraspirin kullanmış mıydınız?
Evet o değerler normal çıkıyormelinda- bu değerlerin takib edildimi.
Apt alt plt kan değerleri ile ilgili birçok değer.
Ben hep araştırmada kaldığım için orada detaylı bakıldı. Enfeksiyon kanda olabilecek herşey.
Patoloji nasıl cikicak bilmiyorum tabi.
Nasip iste maşallah oldumu oluyor.Başlığa göre yazayım arkadaşım 9 kez düşük yaptı en sonunda tüp bebekle ikizlere hamile kaldı şuan 4 yaşlarındalar ve arkadaşım bu sefer kendiliğinden hamile kaldı doğdu 3 aylık şuan umutsuz olmayın
Hep dusukmu yaptın yoksa kalp durması vs mi oldu canim.Evet o değerler normal çıkıyor
her sabah ilk iş kalkar kalkmaz aspirinimi alırımGenel bakış bilimsel açıdan doktorlarda bebegi basından itibaren korumak damarlari cok ince oldugu icin sadece kan ile besleniyor baslarda aslinda haklilar da ama tutunmuyor aspirin olunca gebelik oluşmuyor deneyin isterseniz gebe kaldiginizi erken ogrenmeye calisin kaldiktan sonra ilk is ilaclariniza baslamak olsun
Sizin PLT kaçtı pekala...her sabah ilk iş kalkar kalkmaz aspirinimi alırım
yaklaşık bir hafta oldu adetim biteli
bundan sonra almayayım inşallah
yakınım da sağlık ocağı da hastane de var kan tahlillerine daha dikkat ederim
gercekten çok teşekkür ediyorum
peki verecekleri iğneyi şimdiden neden vermiyorlar da aspirin veriyorlar veya verecekleri iğne düşüşe yol acmaz değil mi
gerci her şey nasip
işte ben iki yıl aksatmadan içtim olmadı siz şimdi dediniz belki de sizin vesileniz ile rabbim bu ay yaratacak bebeğimi inşallah her şey nasip kısmet gercekten
siz bu bilgiyi nereden öğrendiniz peki sorabilir miyim