- 29 Ocak 2015
- 170
- 55
- 28
-
- Konu Sahibi cokcokcuk1
inanın o hesap bir gün ödeniyo bazen öyle saçma şeyden dolayı kırıyorki beni daha gözümün yaşı kurumadan arıyor aşkım çok üzüldüm şu bana böyle dedi diye anlatmaya başlıyor birileride mutlaka onun kalbini kırıyor üzülsemde ne yalan öyleyeyimsen büyüksün allahım dediğim oluyorNeden boyle davrandigini sordunuz mu? Yoksa o da mi "bir sey yok " deyip kestirip atiyor. Benim basima geleni söyleyim.1.5ay böyle cebellestim. Düzelir diye kıssasa kissas ben de soğuk davrandım.Arıyordu o zaman. Ama sonra yine ayni.Neden mi? Meğer gözlerimin içine baka baka başkasıyla konuşuyormuş.. Aldatildim.Bugün 10 gün oldu ayrıldı benden.Bile bile bekledim o ayrılsin diye.Hayat gün gelir devran döner..Onun da yanına kalmaz.. Allah(c.c) büyüktür. Siz kendinizi once kötüye hazırlayın.Hiç belli olmaz.Mutlu son da olabilir sizinki buradaki diger üye gibi.
ben sadece pişman olmamak içn çabalıyorum artık elimden geleni yaptım olmuyor diyebildiğim an bitirmeyi düşünüyorumeğer ilerlemiyorsa aldığınız karar en sağlıklısı emin olun ileride şuanki durumunuzdan daha çok yıpranacağınız kesin
Dayanamayıp arayan ben oldum nerdesin dediğimde sanane dedi konuşalım diye aradım dedim şuan seninle konuşmaya ihtiyacım yok dedi bende kudurdum sen bilirsin deyip kapattımSize sinirle ne gibi sözler söyledi?
Ozaman sal gitsin bakalım ne zaman ihtiyacı olacakmış sana görürsün...soruyu sormamdaki amaç hakaret küfür tarzında bişeymi söyledi ona göre fikir yürütecektim.sizinki şımarıkliga vurmuş sanane sana ihtiyacım yok şuanda diyen bi adama hiçbişey yapamazsınız..üzülüyo olmanizi anliyorum fakat birazda kendinizi düşünmeniz gerekli...Dayanamayıp arayan ben oldum nerdesin dediğimde sanane dedi konuşalım diye aradım dedim şuan seninle konuşmaya ihtiyacım yok dedi bende kudurdum sen bilirsin deyip kapattım
çook haklısınız herşeyin farkındayım doğru zamanı bekliyorum şuan kendini haklı sanıyor öyle bi zamanda bitirmeliyimki sürekli kendini suçlayıp kahrolmalı burnunun sürtülmesinin zamanı geldide geçiyor bile şımarıklığı tavan yaptı ben bir bayanım hödük gibi davranmasını sindiremiyorumOzaman sal gitsin bakalım ne zaman ihtiyacı olacakmış sana görürsün...soruyu sormamdaki amaç hakaret küfür tarzında bişeymi söyledi ona göre fikir yürütecektim.sizinki şımarıkliga vurmuş sanane sana ihtiyacım yok şuanda diyen bi adama hiçbişey yapamazsınız..üzülüyo olmanizi anliyorum fakat birazda kendinizi düşünmeniz gerekli...
Kesinlikle arama ve mesaj da atma. Anlasilan siz de çok taviz vermişsiniz. Bırakın kendi haline.Belli eder kendini nasılsa. Üstüne düşerseniz daha uzulursünüz. Benim ki aramayı mesajlasmalari azaltmıştı hatta kesmişti..Ters konuşuyordu.. Ama ne oldu ayrıldıktan 4gun sonra o kizi da getirdi ailesiyle tanıştırdı. Canimin acısını bir Allah bir ben bilirim.. Allah yardımcınız olsun.Kurtulabilecek bir ilişki olduğuna inanıyor musunuz.? Ben o inancımı kaybetmiştim .inanın o hesap bir gün ödeniyo bazen öyle saçma şeyden dolayı kırıyorki beni daha gözümün yaşı kurumadan arıyor aşkım çok üzüldüm şu bana böyle dedi diye anlatmaya başlıyor birileride mutlaka onun kalbini kırıyor üzülsemde ne yalan öyleyeyimsen büyüksün allahım dediğim oluyor
Gözümü karatabilsem şuan size bitti mesajını atmıştım daha zamanı var en doğru zamanı bekliyorum öyle bişey yapmalıki bitirdiğimde suçluluk hissinden kahrolmalıeğer ilerlemiyorsa aldığınız karar en sağlıklısı emin olun ileride şuanki durumunuzdan daha çok yıpranacağınız kesin
sanırım öyleaşkın gözü kördür ondan ama emin ol sana bunları hissetiren insanla zaten olsa bile çok sağlıklı olmaz ki
Gözümü karatabilsem şuan size bitti mesajını atmıştım daha zamanı var en doğru zamanı bekliyorum öyle bişey yapmalıki bitirdiğimde suçluluk hissinden kahrolmalı
aşkın gözü kör olduğu için ufak tefek şeylei es geçiyoruz onlar da böyl yavaş yavaş yavaş bizi yiyip bitiriyor işte aslında bence sizde devamının çok ağlıklı olmayacağını biliyorsunuz ama gönül işte insan laf geçiremiyor ki hep bir umut varsanırım öylebu öfkem dolmuşuğumdan mı yoksa ona kin mi besliyorum diye sorup duruyorum ama insan aşık olduğu birine kin besler mi ? bilemiyorum ...
dün oldu bu konuşmalar sanane falan demesi inanır mısınız gece ikiye kadar uyku tutmadı kalktım banyo yaptım iki kere abdest aldım banyoda duadan başka abdest alıp allahın rahatlatmasını beklemekten başka elimden gelen bir şey olmadı siz nasıl dayanıyorsunuz kaç gün olmuş konuşmayalı. aslında en doğrusu sizin gbi olabilmekerkekler bzm gbı dsunmuyor malesef,
bende tersledım c.tesı gunu cuma aksamı aramadı dıye odur konusmuyoruz
aynen öyle herşeyi görüyorum farkındayım ama şu kalp var ya bir türlü beynimle aynı şeyi söylemiyor çok fena arada kalıyorumaşkın gözü kör olduğu için ufak tefek şeylei es geçiyoruz onlar da böyl yavaş yavaş yavaş bizi yiyip bitiriyor işte aslında bence sizde devamının çok ağlıklı olmayacağını biliyorsunuz ama gönül işte insan laf geçiremiyor ki hep bir umut var
oda bana boyle yapıyodu bı ara ıyıce kafayı yedı sandım arıyorum nıe arıyosun konusalımmı dıyorum senle konusmak zorundamıyım dıyor ondan sonrada arıyo ozur dılıyor fılan ,,,dün oldu bu konuşmalar sanane falan demesi inanır mısınız gece ikiye kadar uyku tutmadı kalktım banyo yaptım iki kere abdest aldım banyoda duadan başka abdest alıp allahın rahatlatmasını beklemekten başka elimden gelen bir şey olmadı siz nasıl dayanıyorsunuz kaç gün olmuş konuşmayalı. aslında en doğrusu sizin gbi olabilmek