çoook yanıyor canım

ben sadece pişman olmamak içn çabalıyorum artık elimden geleni yaptım olmuyor diyebildiğim an bitirmeyi düşünüyorum

Cabaliyorum derken ne yapiyosun? Sensiz yapamam hissi mi veriyosun napiyosun merak ediyorum bi insan tamam elimden geleni yaptim demesi icin arayi duzeltmek icin birseyler mi yapar yada oturup beklemek yeterli mi pisman olmamak icin

Kesinlikle arama ve mesaj da atma. Anlasilan siz de çok taviz vermişsiniz. Bırakın kendi haline.Belli eder kendini nasılsa. Üstüne düşerseniz daha uzulursünüz. Benim ki aramayı mesajlasmalari azaltmıştı hatta kesmişti..Ters konuşuyordu.. Ama ne oldu ayrıldıktan 4gun sonra o kizi da getirdi ailesiyle tanıştırdı. Canimin acısını bir Allah bir ben bilirim.. Allah yardımcınız olsun.Kurtulabilecek bir ilişki olduğuna inanıyor musunuz.? Ben o inancımı kaybetmiştim .

La tahzen... :) eminim daha iyisine laiksin duzenbaz adammis baksana dort gun ne demek ya

Cabaliyorum derken ne yapiyosun? Sensiz yapamam hissi mi veriyosun napiyosun merak ediyorum bi insan tamam elimden geleni yaptim demesi icin arayi duzeltmek icin birseyler mi yapar yada oturup beklemek yeterli mi pisman olmamak icin
Sensiz yapamam hissi uyandırıp zaten yükseklerde olan burnunu dağların tepesine çıkaracak kadar kör olan aşıklardan değilim benimde bir bildiğim var elbet benim tamam elimden geleni yaptım dediğim an gözümü karartıp bitti diyebildiğim andır

La tahzen... :) eminim daha iyisine laiksin duzenbaz adammis baksana dort gun ne demek ya
Komik olani ne biliyor musun.6gun öncesi gidip nikah yapalım diyordu.Seni seviyorum ölümüne,diyordu. Meğer arkamdan mezarimi kaziyormus.Vicdani rahat olmasin.. Kizi göreceğimi bile bile getirdi. Yapsın. Allah büyüktür. Gün gelir devran döner.. Bence konu sahibi yüzyüze geldiğinizde açıkça konuşun. Onun sizden ayrılmasını beklemeyin.Bu belirsizlikler insani gerçekten yıpratıyor. Ben beklemeyi tercih ettim. En beteriyle karşılaştım.Duzelecek bir durumda sizinki telefondan değil yüzyüze konuşun. Ben yüzyüze konuştuğumda anlamıştım.Gözlerime bile bakamiyordu. Hayırlısı.

Komik olani ne biliyor musun.6gun öncesi gidip nikah yapalım diyordu.Seni seviyorum ölümüne,diyordu. Meğer arkamdan mezarimi kaziyormus.Vicdani rahat olmasin.. Kizi göreceğimi bile bile getirdi. Yapsın. Allah büyüktür. Gün gelir devran döner.. Bence konu sahibi yüzyüze geldiğinizde açıkça konuşun. Onun sizden ayrılmasını beklemeyin.Bu belirsizlikler insani gerçekten yıpratıyor. Ben beklemeyi tercih ettim. En beteriyle karşılaştım.Duzelecek bir durumda sizinki telefondan değil yüzyüze konuşun. Ben yüzyüze konuştuğumda anlamıştım.Gözlerime bile bakamiyordu. Hayırlısı.

Hangi mantikla senle nikah yapmak istedigini soyluyo kafasinda baska bi kiz varken, nasi olabiliyor anlamiyorum hani insanda bi vicdan olur hic mi deger vermemis sana ki, oyun oynamis gibi yalanci bi adam
Mutlaka senin aklinda vardir soru isaretleri gercekten cok zor ya hic taniyamamissin onu yada onunda vardir aklinca dogru olani belkide seni unutmak icin?

Var oyle erkekler unutmak icin baska biriyle ciddi bir yola giren eski sevgilinin msjlarina ragmen zaten olmicak dusuncesiyle cevapsiz birakan sonradan binpisman olup kafasini duvarlara vuran ama eski sevgili nisanlanip/evlenmis gitmis

Sana donecek olsa kabul eder misin?

Hangi mantikla senle nikah yapmak istedigini soyluyo kafasinda baska bi kiz varken, nasi olabiliyor anlamiyorum hani insanda bi vicdan olur hic mi deger vermemis sana ki, oyun oynamis gibi yalanci bi adam
Mutlaka senin aklinda vardir soru isaretleri gercekten cok zor ya hic taniyamamissin onu yada onunda vardir aklinca dogru olani belkide seni unutmak icin?

Var oyle erkekler unutmak icin baska biriyle ciddi bir yola giren eski sevgilinin msjlarina ragmen zaten olmicak dusuncesiyle cevapsiz birakan sonradan binpisman olup kafasini duvarlara vuran ama eski sevgili nisanlanip/evlenmis gitmis

Sana donecek olsa kabul eder misin?
Olabilir onun da kendine göre haklı bir yani .Ama bu yaptığı onu haklı çıkarmaz.Bana sadece dürüst olması yeterliydi.Aldatmasi gerekmezdi. Geri dönerse kesinlikleeee ama kesinlikleee dönmem.. Neden döneyim ki daha beterini de yaşatır. Bana bir de Allah yüzünü guldursun mutlu ol dedi. Ben tepkisiz kaldim yazdığı mesajlara. Bir çok şeyi soyleyemedigim için daha kotuyum.Bunun sadece bir kabus olmasini.Bu kabustan bir an önce uyanmak istiyorum.Eski mutlu ve yalnız zamanlarima dönmek istiyorum.

Olabilir onun da kendine göre haklı bir yani .Ama bu yaptığı onu haklı çıkarmaz.Bana sadece dürüst olması yeterliydi.Aldatmasi gerekmezdi. Geri dönerse kesinlikleeee ama kesinlikleee dönmem.. Neden döneyim ki daha beterini de yaşatır. Bana bir de Allah yüzünü guldursun mutlu ol dedi. Ben tepkisiz kaldim yazdığı mesajlara. Bir çok şeyi soyleyemedigim için daha kotuyum.Bunun sadece bir kabus olmasini.Bu kabustan bir an önce uyanmak istiyorum.Eski mutlu ve yalnız zamanlarima dönmek istiyorum.

Daha cok yeni gun gectikce daha derin nefer alacagina eminim. Allah kalbini ferahlatsin

Cokcokcuk1 ve bourgeon
Yasadiklariniza cok yakin seyler yasadim.

Bi yillik iliskim var.. Normalde hep pesimden kosardi hic pes etmezdi hep sevdigini söylerdi.
Subatta yine aramiz acilmisti ama bu defa pesimden gelmedi cabalamadi. Araya sogukluk girdi.
Bende is kötüye gitmeden barismak icin adim attim. Gel konusalim barisalim dedim.
Ama o istemedi nisanin sonuna kadar.
Iki ay boyunca napiosun dedigimde verdigi cevap sananeydi.
Aradigmda telefona cikmiodu.
Istedigini yapiodu beni umursamiodu.
Hatta bi ay böyle gectigi yetmedi ikinci ay beni whatsappten engelledi. Ve ulasamiyim diye telefondan engelledi.
Yani ne araya bildim ne mesaj yazabildim.
Ama bu sefer whatsapp gibi baska bisey vardi ordan yazarak haalaaa cabaladim dönmesi icin amaa nafile adam hep zaman ver rahat birak üstüme gelme off poff gibi seyler diyodu.
Bende artik iki ay sonunda patladim napiosan yap ben yokum dedim gittim.

Ve nolduuuu???? Bi kac gün üstüne pasa pasa döndü bana özür diledi.
Bana dediki sadece cok üstüme geldigin icin kendimi dinlemek istedim. Rahatca kafami dinlendirmek istedim. Sen üstüme geldigin icin kactim dedi.

Herneyse simdi iki haftadir yine görüsüyoruz ama bensiz gecirdigi zamanlari sindiremiorum.
Ben yokken baskalariyla mi yazisti. Görüstü? Bulustu?
Aldattimi? Baskasi olmayinca mi bana geri döndü??
Kafamda deli sorular.
Bunlari ona söyledim. Kabullenemiorum bana yasattigin iki ayi ben yapamam artik dedim.
Ama yeminler etti senden baska kimse olmadi diye. Hep beni sevmis sadece iki aycik bensiz yalniz kalip kafasini dinlendirmek istemis hep öncesinde kavga yapioduk diye. Iki aycikkkkk.
Oysa ondan önce hepp görüsüyoduk bi kac gün aralikli bensiz yapamayan adam nasil bensiz iki ay yapti? Anlamiorum.

Sizin yazilarinizi okuyunca düsündüm acaba gercekten masummu yoksa baskalariyla oyalandi olmayinca döndümü :///

Kafanizi sisirdim kusura bakmayin

Cokcokcuk1 ve bourgeon
Yasadiklariniza cok yakin seyler yasadim.

Bi yillik iliskim var.. Normalde hep pesimden kosardi hic pes etmezdi hep sevdigini söylerdi.
Subatta yine aramiz acilmisti ama bu defa pesimden gelmedi cabalamadi. Araya sogukluk girdi.
Bende is kötüye gitmeden barismak icin adim attim. Gel konusalim barisalim dedim.
Ama o istemedi nisanin sonuna kadar.
Iki ay boyunca napiosun dedigimde verdigi cevap sananeydi.
Aradigmda telefona cikmiodu.
Istedigini yapiodu beni umursamiodu.
Hatta bi ay böyle gectigi yetmedi ikinci ay beni whatsappten engelledi. Ve ulasamiyim diye telefondan engelledi.
Yani ne araya bildim ne mesaj yazabildim.
Ama bu sefer whatsapp gibi baska bisey vardi ordan yazarak haalaaa cabaladim dönmesi icin amaa nafile adam hep zaman ver rahat birak üstüme gelme off poff gibi seyler diyodu.
Bende artik iki ay sonunda patladim napiosan yap ben yokum dedim gittim.

Ve nolduuuu???? Bi kac gün üstüne pasa pasa döndü bana özür diledi.
Bana dediki sadece cok üstüme geldigin icin kendimi dinlemek istedim. Rahatca kafami dinlendirmek istedim. Sen üstüme geldigin icin kactim dedi.

Herneyse simdi iki haftadir yine görüsüyoruz ama bensiz gecirdigi zamanlari sindiremiorum.
Ben yokken baskalariyla mi yazisti. Görüstü? Bulustu?
Aldattimi? Baskasi olmayinca mi bana geri döndü??
Kafamda deli sorular.
Bunlari ona söyledim. Kabullenemiorum bana yasattigin iki ayi ben yapamam artik dedim.
Ama yeminler etti senden baska kimse olmadi diye. Hep beni sevmis sadece iki aycik bensiz yalniz kalip kafasini dinlendirmek istemis hep öncesinde kavga yapioduk diye. Iki aycikkkkk.
Oysa ondan önce hepp görüsüyoduk bi kac gün aralikli bensiz yapamayan adam nasil bensiz iki ay yapti? Anlamiorum.

Sizin yazilarinizi okuyunca düsündüm acaba gercekten masummu yoksa baskalariyla oyalandi olmayinca döndümü :///

Kafanizi sisirdim kusura bakmayin
Öncelikle seni seve seve dinlerim. Onun dışında aynı şekilde başladı ama öyle laflar etmiyordu .Çok soguk konuşuyordu. Sonra açığımi gözüne batan şeyleri aramaya başladı yapmadığı sey. Ben onu hiç sıkmadım.üstüne de gitmedim.O benden sıkıldı.Aslında söylüyormuş da ben anlamamisim.Şakaya vuruyordu.Ama her sakanin altında bir gerçek vardır ya.Onunki de o mesele.Zaman geçtikçe kafamda taşlar yerine oturuyor. Arkadaşları onun yanında bana " sen bununla ne yapıyorsun? Bir kendine bak bir ona.Zaman kaybediyorsun. Onda ne buldun ? " gibi bir sürü laflar ediyorlardı.O hiç sesini çıkarmıyordu. Su an O arkadaşlarınin da onun beni aldattigindan haberleri vardi diye dusunuyorum.Aynı zamanda başlayan muhabbetler çünkü. Ne bahaneler buldu.. Benim sizinkiyle ilgili bu bir tahmin belki de konuşmak istediği kişi onu reddetti ya da onda aradığını bulamadı ve size geri döndü. Sizin su an yapmanız gereken ses siz kalmanız yani sorular sormayın.Öyle bir şekilde ortaya cikiyor ki.. Kendisi bile söyleyebilir.Ama umarım benim durumuma dusmezsiniz. Kız onu kabul edince benden ayrıldı. Kötü tarafi gözümün önündeler sürekli. Size tavsiyem sessiz kalin ve gozlemleyin. Er ya da geç çıkar ortaya.

X