Çoook yalnızım, kızlar bir fikir verin...

haru1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
106
63
18
35
Selam arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi çok yalnızım. Sevgili acısından değil, onları zaten geçtim, yaşadığım şehirde tek arkadaşım bile yok. Akrabalarımız hep farklı yerlerde, o anlamda da çevrede kimse yok.
Çalışmıyorum ve daha doğrusu iki yıl önce işi bıraktım şimdi KPSS falan derdindeyiz, evden bile çıkmadan yaşıyorum. Konuşacak, dertleşecek kimsem yok, yalnızım, üstelik bu gitgide psikolojimi bozdu. Ne yapmalıyım? Nasıl çevre edinmeliyim? Öyle zor geçinilecek biri de değilim, ama bir çevrem de yok. şehirde tanıdığım kimse yok. Cidden canım çok sıkkın. Dost yanlısı her türlü tavsiyeye açığım.

Benzer sorunları bende yaşıyorum ve bende adaptasyon sorunu da var .
Kendim bu durumdan kurtulmak için bolca aktivitelere katılmaya çalışıyorum .
Mesela okulun kantininde takılıyorum , oyun oynuyorum o arada birileriyle tanışıyorsun .
Yada işte bir grubun peşine takılıp kafeye gidiyorum .
Yarın başlayacak bir kursum var .

Etkinlikler senin ayağaına gelmez sen etkinliğe gitmelisin .
Oyun klüpleri , kitap klüpleri , Soru çözme klüpleri vs vs bir sürü şey var birine katıl .

Çalışmadığın, okumadığın zamanlarda zor çevre ediniyorsun. Sürekli eve kapatma kendini. Çeşitli kurslara katılabilirsin. Ya da yalnız bile olsan sinemaya veya tiyatroya git. Orda bir sanatseverle mutlaka tanışıyorsun.

Işiniz de yoksa neden ailenizin olduğu sehre yerleşmiyorsunuz?
Bir de başka bir şehirde çalışmadan nasıl yaşıyorsunuz? Sadece manevi değil maddi olarak da sıkıntı çekmiyor musunuz

Cnm bende yalnız yaşıyorum ve hayatımda kimse yok. Ailemden uzak yere atandım. Sehir ufak hic benlik de degil ama ekmek parasi iste . KendimI spora verdim bu sayede fitlesicem sanırım

Ehliyet kursuna yazil ..yada kpss icin dersane yada spor salonuna git .gidemem diyosan komsu edin kek kahve yap davet et isteyerek yaparsan cevre de edinirsin..

Işiniz de yoksa neden ailenizin olduğu sehre yerleşmiyorsunuz?
Bir de başka bir şehirde çalışmadan nasıl yaşıyorsunuz? Sadece manevi değil maddi olarak da sıkıntı çekmiyor musunuz
Ailemle aynı evde yaşıyorum, başka akrabamız yok burada onu dedim yukarıda. Ailemle aram iyi değil, odamda oturuyorum, gidip bir gün dertleşmişliğim yoktur onlarla. Bu aralar özellikle işsiz de olduğumdan hepten yük olarak görüyorlar beni.

Ehliyet kursuna yazil ..yada kpss icin dersane yada spor salonuna git .gidemem diyosan komsu edin kek kahve yap davet et isteyerek yaparsan cevre de edinirsin..
Ailemle yaşamasam onları yapacağım da ailem olduğundan yapılmıyor işte. Ama kurs işini düşüneceğim. Şehirde fazla imkan yok ama, teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…