Pilav Tarifleri CookPlus Sponsorluğunda : Pilavlar !

En başarılı bulduğunuz Pilav tarifi

• Ankete Katılan
    175
Ben de öyleyim:ssz:Canım değerlerim çok kötü çıktı hastalıktan değil güçsüz kaldım hemen yoruluyorum.İlaç kullanıyorum birde tekrar genel kontrol yaptırmam gerekiyor..Mecbur olmasam yapmıyacağım:19:Çok şükür bitirdim bir mutfak perde cam,duvar kaldı..Birde yüzeysel düzenleme toplama:31:

Canım benim dikkat et :38:az kalmış ama yinede kendini yorma :20:

Sen neler yaptın:56::34:

Etli Sarmamı sardım kavurmamı bu günyaptım .Kavurmalı köfte,fırında sepzeli tavuk,pilav birde buzlukta kendi yaptığım mantım çorba salata yarın yapacağım,tatlıda güllaç düşünüyorum :56:20 25 kişi oluruz herhalde :52:

Son düzenleme:
Etli Sarmamı sardım kavurmamı bu günyaptım .Kavurmalı köfte,fırında sepzeli tavuk,pilav birde buzlukta kendi yaptığım mantım çorba salata yarın yapacağım,tatlıda güllaç düşünüyorum :56:20 25 kişi oluruz herhalde :52:

:52:Ellerine sağlık canım menü süper:56:Bayağı kalabalık olacakmışsınız:29::34:

Eşimin ailesi toplanınca :nazar:bu kadar oluyoruz :nazar:
Menü ayarlamak yemek yapmaktan zor geliyor bana :9::27:

:nazar::nazar::nazar:
Orası doğru iyi bulmuşsun:56:
Ben de sarma ve kuru patlıcan biber dolması,buzlukta içli köftem var (kızartma ),Fırında tavuk,pilav,tarhana çorbası,baklava yapacağım.:9:.Yetiştirebilirsem mantıda yapabilirim..:56:

:nazar::nazar::nazar:
Orası doğru iyi bulmuşsun:56:
Ben de sarma ve kuru patlıcan biber dolması,buzlukta içli köftem var (kızartma ),Fırında tavuk,pilav,tarhana çorbası,baklava yapacağım.:9:.Yetiştirebilirsem mantıda yapabilirim..:56:

Kaç kere değişip bu hale geldi sonunda :9:
Off Nevevoş'um senin menüde güzelmiş :56:benim annem içili köfteyi önce haşlar soğuduktan sonra tereyağında kızartır Nevoş,herhalde sen direk kızardıyorsun :26:

Son düzenleme:
Kaç kere değişip bu hale geldi sonunda :9:
Off Nevevoş'um senin menüde güzelmiş :56:benim annem içili köfteyi önce haşlar soğuduktan sonra tereyağında kızartır Nevoş,herhalde sen direk kızardıyorsun :26:

Sağol canım:29:
Evet canım direk kızartıyorum bol yağ içinde çok yağ çekmiyor o zaman :31:Antep usulü:56::34:Çok güzel oluyor farklı:31:Onlar bizim yaptığımız gibi haşlamayı bilmiyorlar:9:Ben de onlara ayak uyduruyorum :9:

Sağol canım:29:
Evet canım direk kızartıyorum bol yağ içinde çok yağ çekmiyor o zaman :31:Antep usulü:56::34:Çok güzel oluyor farklı:31:Onlar bizim yaptığımız gibi haşlamayı bilmiyorlar:9:Ben de onlara ayak uyduruyorum :9:

Tahmin edebiliyorum lezzeti canım :56:aslında haşlama daha pratik :9:"her evin bir soğan doğraması var"derler sende ona ayak uyduruyorsun ne yapalım:9:ben kaçtım :10:kızımı uyutayım yoksa sabah edecek:27:görüşürüz :38:

Tahmin edebiliyorum lezzeti canım :56:aslında haşlama daha pratik :9:"her evin bir soğan doğraması var"derler sende ona ayak uyduruyorsun ne yapalım:9:ben kaçtım :10:kızımı uyutayım yoksa sabah edecek:27:görüşürüz :38:

Evet biz haşlamaya alışkınız bu farklı oluyor:56:Ama güzel:9:
Tamam canım görüşürüz:16:Minik cadıya iyi uykular:emir_bebek::nazar:

Günaydınlar iyi pazarlar:16::16:
Vuslat ellerine sağlık canım:54:9. Tarifimiz geliyor:46:tarsı 10. Başına:52:

Son düzenleme:
Back