- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Tatlım ben normal pilav yaparken bile nevreste ablaya soracak kadar cahilim
Olsun canım kategori güzel bu kategori kaçmaz yarışma heyecanı yaşamış olursunKatıl senide görelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben normal pilav yaparken bile nevreste ablaya soracak kadar cahilim
sen katilma pitircik
ben ilk defa girdim bişi yaptım düşünönceden börek için girmiştim yarışma içindi odaşimdide pilav ben yaptıysam ohoo sen alasını yaparsın
Tamam canım bekliyoruzEve cumartesi gideceğim netten bir araştırma yapayım ne yapacağımı bulayım katılacağım .
Öyle değişiklik olsun diye
birazdan Kazen gelsin diye makale yazıcammm beee
Sende bayağı küçüksün
22 bende canım :123::123:
sen katilma pitircik
kazen duymasin senin konuyuda sapikliktan iptal ederbekliyoruz gelmesen çok kırılırız ablagüzel marifetlerinizden mahrum etmeyin bizleri
mantıklı hiç ödemeliyi düşünmedimvalla var mıben bu gece bi sapıklık şey yani bu gece öyle dolanıyım dicektim
Afiyet bal seker olsun..hatta sakinlestirici olsun
ahahaah bende öyle oluyomuşum
yedim yedim 2 tabak hemde
anlaştıkk
hoca bile dediyse durum vahim canim..sen en iyisimi burdan ayrilmagerçekten mi
bugün bi hoca yakamı tuttu bana pasta börek yapcan diyebilmiyorum diyince evde kalcan esra erola katıl dedi
yok canim en gec sabaha gelirbende böyle şans varken bi kaç gün gelmez belki de
kazen hepimize göstericek inşallah
pericik kime çalışıyosun söyle bakimmm
kolay gelsinKazenin gelecegi yok gideyimde bari dag gibi bulasik cikti onlari yikiyayim
daha cok bakarsin
evet 5 dk bir bakıyorum tarif konularının sayısını sayıyorum hani yeni bi konu varmi diye [/B]
oylama zamanini düsünemiyorum bile:18:5 dk. bir bakıyorsan iyiymiş canım ben bi bu sayfaya bi oraya bakıyorum
ahhhhhh
demek senden bile büyük ha ausum..vay beEylülcüm onur üyesi yaş haddinden dolayı veriliyor , daha çok senen var derken onu kastetmiştir . Bildiğim tüm onur üyeleri benden bile büyük düşün yani
Olsun canım kategori güzel bu kategori kaçmaz yarışma heyecanı yaşamış olursunKatıl senide görelim
Neden : ))
Bakalım göreceğiz guzum
uyu uyu
Neden : ))
Bakalım göreceğiz guzum
Kazen abi görse çok duygulanırdı
havada atarkaç hatun yolumu gözlüyo diyeyalanda değil yani
ben güççük bi kızım naptım kihepiniz bir wc yw gidin yahu yetisemiyorum yoksa..olmadi su icin..Pilavlar icin 1 dk lik saygi durusu isrtiyorum,gecmisi okumam lazim
kazen duymasin senin konuyuda sapikliktan iptal eder
hoca bile dediyse durum vahim canim..sen en iyisimi burdan ayrilma
yok canim en gec sabaha gelir
kolay gelsin
daha cok bakarsin
oylama zamanini düsünemiyorum bile:18:
demek senden bile büyük ha ausum..vay be
Pardon canım
Canım ölçü nasıl vereyim bilmiyorum:44:
Ama şöyle anlatayım
1 tarif:Nohutu akşamdan ılık su ile ıslat..Sabah o suyu süzüp bir tencerede 15-20 dakika haşla daha sonra ayrı bir tencereye kuşbaşı eti koyup biraz su ekle pişir suyunu çekince içine 2-3 tane soğan doğrayıp yağ ile ekle kavur daha sonra salçayı ekle kavur üzerine haşladığın nohutları ekleyerek suyunuve tuzunu koy ve pişir..
2 tarif:1 tarif:Nohutu akşamdan ılık su ile ıslat..Sabah o suyu süzüp kuşbaşı etlerle birlikte düdüklü tencereye veya tencereye koyup soğuk su ekle pişene kadar pişir..Ayrı bir tavada 2-3 tane soğanı yağ ekleyerek kavur üzerine salça ekleyip kavur..Daha sonra soğan salça sosunu pişirdiğin et ve nohutun üzerine ekle 10 dakika daha pişsin altını kapat..
hepiniz bir wc yw gidin yahu yetisemiyorum yoksa..olmadi su icin..Pilavlar icin 1 dk lik saygi durusu isrtiyorum,gecmisi okumam lazim
kazen duymasin senin konuyuda sapikliktan iptal eder
hoca bile dediyse durum vahim canim..sen en iyisimi burdan ayrilma
yok canim en gec sabaha gelir
kolay gelsin
daha cok bakarsin
oylama zamanini düsünemiyorum bile:18:
demek senden bile büyük ha ausum..vay be
Ranklenir renklenmez miKatılacağım maksat yarışma renklensin
Bu kız derse geri dönmeli son sınavım
çok teşekkür ederim cnm zahmet verdim iyi geceler
yook o kadarda değillTamam canım bekliyoruz
Tabi ki bir heyecan olur
Sende bayağı küçüksün
Niye ya katılsın
sağol canımAfiyet bal seker olsun..hatta sakinlestirici olsun
daha cok bakarsin
:
durum bu artık
uyu uyu
bende katildimda ondan
duy kazen abi duyhangi erkek gecenin bu saatinde 10 küsur bayan tarafından bekleniyogel konuyu aç gidersin tekrarkimin platformundan kimi kovuyorum bendeEvet kaç kişi bekliyorsunuz hatta bekliyoruz
uyu o zaman
yook o kadarda değill
sağol canım
yaa gelsin ama :2:
durum bu artık
Kızım evli kadınsın ben hayatımda bi kez pilav yaptım son rakibin ben olacağımdır