Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdare eder canımDünden beri başım ağrıyor, akşam başlıyor uyuyana kadar geçmiyor
Okusana beni oaradan nevoş![]()
Bilmem canım:44:Olabilir aslındaTencere küçük kullanırsan kenarlarına süsleme yapabilirsin
![]()
İdare eder canımDünden beri başım ağrıyor, akşam başlıyor uyuyana kadar geçmiyor
Okusana beni oaradan nevoş![]()
Usha, ne haber canım![]()
ı ıh kurtarmaz ya küçükneyse belkide nasip değildir
Canım stres falan varmıydı son günlerdebu arada inşallah değildir ama bu senenin garip grip virüsü bu şekilde baş ağrısı ile başlıyormuş :26:
Baş ağrısı bende de varTansiyonum düşüyor
Bugün 9 -5 olmuştu
Tamam![]()
Canım sen bir dr.a görünsene:26:
Tansiyon düşüklüğü ben de de var, bu zamana kadar hiç 10 un üstünü görmedim
Sağol canım benim![]()
Haberler sende vuslatcımkırmızı da yakışmış hani
![]()
Yarın tahlil yaptıracağım canımBenimde hep düşüktür ama bu ara çok düşüyor
![]()
Hemen bahane hazır
Evet ben 10 gündür o griple uğraşıyorum yapıştı gitmiyor![]()
![]()
Sağol canımGeçmiş olsun canımİnşaAllah önemli birşey değildir
![]()
hazır tabi
geçmiş olsun canım :26:benim eşim ve kızımda atlattı çok uzun sürüyor yaben denetim gelecek diye bitki çayları vs içip durdum baş ağrısı oldu şimdide hafif öksürük başladı ama eşim kadar şiddetli değil...
9-5 çok sıkıntılı bir tansiyon değil canım...benim yüksek tansiyon çıkmadan önce sürekli o civarlardaydı...hatta birgün başım ağrıyordu eve gelirken eczaneye uğrayıp ölçtürdük 8-4 çıktı eczacı şaşırdı ''sen nasıl ayaktasın acile gidin'' dedi ama ben kendimi acile gidecek kadar kötü hissetmiyordum...
Günaydın
![]()
![]()
Günaydın
![]()
Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım ..ben de bildim bileli düşük tansiyonum..8 -4 en normali..ama 4 -2 olduğu zaman problem oluyor bende de.
Sağol ablam afiyet olsunGünaydın nevoşşşş kahve nefiz,fincanlara bittim harika :13: ellerine sağlık![]()
Günaydınuffff kahveee. günaydınlarrr
GünaydınGünaydın Hanımlarrrr![]()
![]()
Günaydın canım bende bundan alabilirim teşekkürler