Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdare eder canım Dünden beri başım ağrıyor, akşam başlıyor uyuyana kadar geçmiyor
Okusana beni oaradan nevoş
Bilmem canım:44:Olabilir aslındaTencere küçük kullanırsan kenarlarına süsleme yapabilirsin
İdare eder canım Dünden beri başım ağrıyor, akşam başlıyor uyuyana kadar geçmiyor
Okusana beni oaradan nevoş
Usha, ne haber canım
ı ıh kurtarmaz ya küçük neyse belkide nasip değildir
Canım stres falan varmıydı son günlerde bu arada inşallah değildir ama bu senenin garip grip virüsü bu şekilde baş ağrısı ile başlıyormuş :26:
Baş ağrısı bende de varTansiyonum düşüyorBugün 9 -5 olmuştu
Tamam
Canım sen bir dr.a görünsene:26:
Tansiyon düşüklüğü ben de de var, bu zamana kadar hiç 10 un üstünü görmedim
Sağol canım benim
Haberler sende vuslatcım kırmızı da yakışmış hani
Yarın tahlil yaptıracağım canım Benimde hep düşüktür ama bu ara çok düşüyor
Hemen bahane hazır
Evet ben 10 gündür o griple uğraşıyorum yapıştı gitmiyor
Sağol canımGeçmiş olsun canımİnşaAllah önemli birşey değildir
hazır tabi
geçmiş olsun canım :26:benim eşim ve kızımda atlattı çok uzun sürüyor ya ben denetim gelecek diye bitki çayları vs içip durdum baş ağrısı oldu şimdide hafif öksürük başladı ama eşim kadar şiddetli değil...
9-5 çok sıkıntılı bir tansiyon değil canım...benim yüksek tansiyon çıkmadan önce sürekli o civarlardaydı...hatta birgün başım ağrıyordu eve gelirken eczaneye uğrayıp ölçtürdük 8-4 çıktı eczacı şaşırdı ''sen nasıl ayaktasın acile gidin'' dedi ama ben kendimi acile gidecek kadar kötü hissetmiyordum...
Günaydın
günaydın ..kahve nefis
Günaydın
Çok teşekkür ederimEvet herkesin normal bir tansiyonu var benimki genelde 11-8 olur8-5 8-4 bayağı düşük oluyor benim içingeçmiş olsun canım ..ben de bildim bileli düşük tansiyonum..8 -4 en normali..ama 4 -2 olduğu zaman problem oluyor bende de.
Sağol ablam afiyet olsunGünaydın nevoşşşş kahve nefiz,fincanlara bittim harika :13: ellerine sağlık
Günaydınuffff kahveee. günaydınlarrr
GünaydınGünaydın Hanımlarrrr
Günaydın canım bende bundan alabilirim teşekkürler