• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri CookPlus Sponsorluğunda : Pilavlar !

En başarılı bulduğunuz Pilav tarifi

• Ankete Katılan
    175
Rakip olacaksak neden olmasın :52::52:

Çok teşekkür ederim , Bugün dante gibi ortasında takılıyorum ömrümüm , yemek memek yapamam :1:

Ahh keşke , ne çok isterim koca bir sofra kuralım tanışalım kaynaşalım hepimiz :29:

Çok çok sağol canım :16:

Ben de çok isterdim:16:Sen de aynı sofrada olmak istediklerimdensin:54:

Ben de göstermiyorum yaşımı:60:

Resim alalım :27:

Rakip olacaksak neden olmasın :52::52:

Çok teşekkür ederim , Bugün dante gibi ortasında takılıyorum ömrümüm , yemek memek yapamam :1:

Ahh keşke , ne çok isterim koca bir sofra kuralım tanışalım kaynaşalım hepimiz :29:

Çok çok sağol canım :16:

Hımm olabilir :ssz:der sonra ortadan bir süreliğine kaybolabilirim baştan söyleyeyim :52:

E ben senide daha yaşlı sanıyorudum :44:

Niye böyle kafamı karıştırıyorsunuz benim anlamadım ki ben :31:

Şöyle yapalım ben Ajda Pekkan modelini uyguluyorum :ssz: 29 dan sonra her yıl için 0 ekliyorum :21:sizlerde deneyin inanılmaz kolaylık sağlıyor yaş hesabında :ssz:

Valla senin bir yerlerde olduğun gerçeğini değiştirmiyor bu durum.:27:Hülya Avşar gibi her yerden çıkıyorsun.:60:
:60:Çok ciddiyim burda Aus ve Usha hariç kimsenin peşine düşmem:60:

Hımm olabilir :ssz:der sonra ortadan bir süreliğine kaybolabilirim baştan söyleyeyim :52:

Şöyle yapalım ben Ajda Pekkan modelini uyguluyorum :ssz: 29 dan sonra her yıl için 0 ekliyorum :21:sizlerde deneyin inanılmaz kolaylık sağlıyor yaş hesabında :ssz:
Ben de eklemiyorum:19:

Benjamin Button modelini uyguluyorsun yani:)Aklımızda dursun lazım olur.:27:

İstersen seninde peşine düşebilirim:23:Ama sana güveniyorum dayanamaz katılırsın:60:

Bu oy oranlarıyla evdekilere katılıyorum desem beni evden atarlar.:60:Araba mı veriyorlar desem napsam.:52:

Evet yiyorlar.:56:Bulaşıkları da yıkasalar çok iyi olacak ama.:1:
Tabi yarışmaya sen katıldığın için bulaşıklarda sana kalıyor:9:Yıkasalar iyi olur bayağı zor oluyor hazırlamak:29:
Yok kebaplar olursa eldeki fotoları ekler sonrada ah çok yoruldum aman diye demagoji yaparım diyorum :60::60::60::60::60:

:60:İyi olurdu:56:
Patates yemeklerini isteyenler var bana da sıcak geliyor:9:

Back