Pilav Tarifleri CookPlus Sponsorluğunda : Pilavlar !

En başarılı bulduğunuz Pilav tarifi

• Ankete Katılan
    175
Aaaa ben yemek arasi bakiyordum..tutmayin beni daha spor yapicam:52:
beni bekleyin anacim..bayyyy:37:
Görüşürüz hemşom:16:
Öyle bir şansımı deneyeyim demiştim bende zaten :1:

Yok ya güzel bir kategori bu , baştan söylemezdim zaten .

Ama aklımdakiler arasında karar veremedim , hoş ben verene kadar onları yapan olursa :8:

Yok vallahi kaçamazsın:4:
Çok güzel bir kategori kaçırmayın harika pilavlar bekliyorum:56:
Daha vakit var biz bekleriz:29:

Öyle bir şansımı deneyeyim demiştim bende zaten :1:

Yok ya güzel bir kategori bu , baştan söylemezdim zaten .

Ama aklımdakiler arasında karar veremedim , hoş ben verene kadar onları yapan olursa :8:

Aus bence beklemenin en tehlikeli yani da bu. :9:
Gerci tarifin bolsa sorun olmaz ama :1:

:9::9::9::9: Ortaligi karistirmayayim :) Yani belki de öyle degildir ama :):):):):) Hani simdi katilmiyorum butonu var ya, o kirmiziya cevirecekmis biziiiiiiiii...:41::41::41::41::41:

Yok ya bizim gibi hatunlari kim niye kirmiziya cevirsin??? :34:

Kırmızıya değil de griye dönenler var şimdiden :52:

Aus bence beklemenin en tehlikeli yani da bu. :9:
Gerci tarifin bolsa sorun olmaz ama :1:

Evet sen ilk hamleyi yapıp sırtını yasladın koltuğa , aklımda 3 tarif var , biri öncelikli ama kalkıp yapmaya üşendim .:9:

Nevreste dün sade pirinç pilavı ve şiş köfte yapmıştım , keşke onları koysaydım da sözümü tutsaydım sana . Kendi sayfama koydum , oradan katılmış olayım ben :34:

Evet sen ilk hamleyi yapıp sırtını yasladın koltuğa , aklımda 3 tarif var , biri öncelikli ama kalkıp yapmaya üşendim .:9:

Nevreste dün sade pirinç pilavı ve şiş köfte yapmıştım , keşke onları koysaydım da sözümü tutsaydım sana . Kendi sayfama koydum , oradan katılmış olayım ben :34:

Gri kacinilmaz rengimiz zaten. Bütün sistem cökse, bence gri degismeyecektir. :64::64:
3 tarif varsa, daha vaktin var demektir ama en iyisi yapip arkaya yaslanmak. :32:

Onları gördüm ellerine sağlık:56:Ama geç kaldın onları gördüm yenilerini isteriz:23::56::56:
medyum abla:23::23:annem katıl yemek öğrenmiş oluyosun dedi:27::27:

Bağımlılık,alışkanlık yaparız:21:Annen çok haklı:13:

Evet bak pro kartın nerden nasıl geleceği belli olmuyor:12:Buralarda göz önünde ol:52:
yimekler begenilmedikten sonra göz önünde olsam ne yazar:27::27::27::27::27:basit bi pilav yapcm ama lamb abla gibi şahane bişi yapamam:31::27:

Back