- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Dikiş atılmış canımUmarım herşey yolundadır ve ikiside iyidir
Rabbime emanetler
Ayy çok sevindim çok şükür güzel haberler almak nasip olduDikiş atılmış canıminşallah bundan sonra sakince gününü beklesin minik kuş
Çokk şükür valla aklımdaydı sürekliAyy çok sevindim çok şükür güzel haberler almak nasip oldu
Sağlıkla, sıhhatle kucağına almak nasip etsin Rabbim
Cookiie çok geçmiş olsun gözün aydın canım çok sevindim ikimizde iyisiniz maşallah
İnşallah sosyalim inşallahYaramaz bebeeee uslu dur yerinde ,anneni üzme
Amin inşallah kurabiyem, Allah razı olsun güzel duaların içinÇokk şükür valla aklımdaydı sürekli
Seninde gözün aydın kuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim vaktinde zamanında
Aman iyi olsunlar sabırsız bebeDikiş atılmış canıminşallah bundan sonra sakince gününü beklesin minik kuş
Aleykümselam parem. Babacığın nasıl kuzum son durumu. İnşallah amcamız da sağ salim taburcu olurAman iyi olsunlar sabırsız bebe
Çok selam söyle ⚘
Tedavisi devam ediyor kurbikim yoğun bakımda halen genel durumu iyi şükürAleykümselam parem. Babacığın nasıl kuzum son durumu. İnşallah amcamız da sağ salim taburcu olur
Çok şükür parem inşallah daha iyi haberlerini de alırızTedavisi devam ediyor kurbikim yoğun bakımda halen genel durumu iyi şükür
Allah şifa versin canımKızlar hepinizden tel tek Allah razı olsun çok yazamıyorum damar yolu sağ elimde takılı ameliyatım iyi geöti çok şükür bebekte şuanlık iyi inşallah dikişlerim sorunsuz bizi götürür doğum zamanına kadar elimizden geleni yaptık
İyiyim çok şükür hastanedeyim hala ama ameliyattan sonra enfeksiyonun biraz yükseldi onun için antibiyotik tedavisi yapıyorlar baya bir düşürdük çok şükür ama iyice sıfırlanmadan çıkarmayacaklar galibaCookiie nasılsınız?
Çok geçmiş olsun canım.İyiyim çok şükür hastanedeyim hala ama ameliyattan sonra enfeksiyonun biraz yükseldi onun için antibiyotik tedavisi yapıyorlar baya bir düşürdük çok şükür ama iyice sıfırlanmadan çıkarmayacaklar galiba
İyiyim çok şükür hastanedeyim hala ama ameliyattan sonra enfeksiyonun biraz yükseldi onun için antibiyotik tedavisi yapıyorlar baya bir düşürdük çok şükür ama iyice sıfırlanmadan çıkarmayacaklar galiba
Canım nasılsınİyiyim çok şükür hastanedeyim hala ama ameliyattan sonra enfeksiyonun biraz yükseldi onun için antibiyotik tedavisi yapıyorlar baya bir düşürdük çok şükür ama iyice sıfırlanmadan çıkarmayacaklar galiba
nasıl oldun canım iyi misin?İyiyim çok şükür hastanedeyim hala ama ameliyattan sonra enfeksiyonun biraz yükseldi onun için antibiyotik tedavisi yapıyorlar baya bir düşürdük çok şükür ama iyice sıfırlanmadan çıkarmayacaklar galiba
Canım nasılsın iyisiniz inşallah? Çok üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallahİyiyim çok şükür hastanedeyim hala ama ameliyattan sonra enfeksiyonun biraz yükseldi onun için antibiyotik tedavisi yapıyorlar baya bir düşürdük çok şükür ama iyice sıfırlanmadan çıkarmayacaklar galiba