- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- Konu Sahibi Cookie_Dough
kadehlerinn çokk güzelmiş tatlımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnım herşeyin çok güzel, bu takımı nerden aldın, markası nedir? Ben bir türlü beğenemiyorum yaaTeşekkürler damlacımm
İşte yeni cicilerimmmmmmmmmmmm
Sonunda kadeh takımı mı da aldım
ne kadar zevkli bir seçim çok beğendim güzel günlerde kullan bunları da inş
tatlışımmm çok güzel güle güle kullan çok beğendim
kadehlerinn çokk güzelmiş tatlımmmm
Cnım herşeyin çok güzel, bu takımı nerden aldın, markası nedir? Ben bir türlü beğenemiyorum yaa
Yeni cicilerimmmm bu ay bişey almayayım dedim ama duramadım nolcak sonum
Fissler düdüklü alındı sonundaaa onsuz bir mutfak düşünemiyordumm
Eki Görüntüle 544615
Aynı şekilde Moneta'sız da olmazzz Monetalarıma da kavustum sonunda.. Moneta Gourmet Set, tencere ve tavam
Eki Görüntüle 544617 Eki Görüntüle 544618
Bu da seramik miniş sos tencerem benimkinin rengi kırmızı değil ama mor
Eki Görüntüle 544619
English Home masa örtüm krem rengi kalın dantelden bir runner ve fırfırları peçeteliklerde aldım runnerın renginden ama resimleri yok
Bu da kalpli fırın kabım
Canımm, güle güle kullan yeni cicilerinii
hepsi ayrı bi güzell
canımmm gülee gülee kullan yeni cicilerinidee ehepsi çook güzeelll
canımmmm herşeyin yine çok çok güzel ki güle güle kullan sanırsam bende karar değiştirdim fissler alacağım çünkü benden önce evlenceğniz ve bana pişirme önerilerinde buluncanızbeceremem die korkuyorum çağlam
bu arada englsh home masa örtün çok tatlı ölçüsü nedir canım yemek odası takımının ölçüsünü felan bilmediğim için almıyorum aldığım masa örtüleride büyük 3 tane var onlarıda ilerde kestiririm uçları dantelli felan değil die ama buna kıyılmaz çok güzelllll
Coockie yeni aldıklarında çok güzell güle güle kullan
prenses kurabiyem benim
hepsini sağlıkla, aşkla kullan...
bunlar çok güzel mutlu günlerde kullan inşallah :)
tatlım maşallah hepsi çok güzel iyi günlerde kullan:) bi mahsuru yoksa spagetti tenceren ve çizme kutunu nereden ve ne kadara aldın sölermisin :))) lütfennnnn :)))
çağlam yine harika seçimler yapmışsın tebrike derim herbişeyine bayıldımmm
güle güle kullan canım