Cookie Çeyiz Telaşında :)

Teşekkürler damlacımm :KK34::KK34:

İşte yeni cicilerimmmmmmmmmmmm

Sonunda kadeh takımı mı da aldım :KK16::KK16:

bardak-kadeh-1.jpg

634558477763947891.jpg
Cnım herşeyin çok güzel, bu takımı nerden aldın, markası nedir? Ben bir türlü beğenemiyorum yaa :KK19:

ne kadar zevkli bir seçim çok beğendim :KK6: güzel günlerde kullan bunları da inş

tatlışımmm çok güzel güle güle kullan çok beğendim:KK16::KK16::KK16:

kadehlerinn çokk güzelmiş tatlımmmm

teşekkür ederim kızlarrr :KK16::KK16:

Cnım herşeyin çok güzel, bu takımı nerden aldın, markası nedir? Ben bir türlü beğenemiyorum yaa :KK19:

teşekkür ederim canım :KK34:

bernardodan aldım takımları, ninfa modeli

Yeni cicilerimmmm bu ay bişey almayayım dedim ama duramadım nolcak sonum :KK9::KK9::KK9:

Fissler düdüklü alındı sonundaaa onsuz bir mutfak düşünemiyordumm

$2A7BB72C5E784109B246C935808B53A4.jpg

Aynı şekilde Moneta'sız da olmazzz :KK1: Monetalarıma da kavustum sonunda.. Moneta Gourmet Set, tencere ve tavam

$Moneta-Gourmet-Tava-20-Cm-_67778_1.jpg $_large_20120718__4597894549.JPG

Bu da seramik miniş sos tencerem benimkinin rengi kırmızı değil ama mor :KK16:

$32035444_large.jpg

English Home masa örtüm :KK16: krem rengi kalın dantelden bir runner ve fırfırları peçeteliklerde aldım runnerın renginden ama resimleri yok :KK1:

b33660ee-803d-457a-97ff-5e19f1ec155c.jpg

Bu da kalpli fırın kabım :KK16:

Heart_shape_Bakeware_with_Solid_Color_Ceramic.jpg

Yeni cicilerimmmm bu ay bişey almayayım dedim ama duramadım nolcak sonum :KK9::KK9::KK9:

Fissler düdüklü alındı sonundaaa onsuz bir mutfak düşünemiyordumm

Eki Görüntüle 544615

Aynı şekilde Moneta'sız da olmazzz :KK1: Monetalarıma da kavustum sonunda.. Moneta Gourmet Set, tencere ve tavam

Eki Görüntüle 544617 Eki Görüntüle 544618

Bu da seramik miniş sos tencerem benimkinin rengi kırmızı değil ama mor :KK16:

Eki Görüntüle 544619

English Home masa örtüm :KK16: krem rengi kalın dantelden bir runner ve fırfırları peçeteliklerde aldım runnerın renginden ama resimleri yok :KK1:

b33660ee-803d-457a-97ff-5e19f1ec155c.jpg

Bu da kalpli fırın kabım :KK16:

Heart_shape_Bakeware_with_Solid_Color_Ceramic.jpg

Canımm, güle güle kullan yeni cicilerinii :KK16:
hepsi ayrı bi güzell :KK16:

canımmmm herşeyin yine çok çok güzel ki güle güle kullan sanırsam bende karar değiştirdim fissler alacağım çünkü benden önce evlenceğniz ve bana pişirme önerilerinde buluncanız:KK1::KK1::KK1:beceremem die korkuyorum çağlam

bu arada englsh home masa örtün çok tatlı ölçüsü nedir canım yemek odası takımının ölçüsünü felan bilmediğim için almıyorum aldığım masa örtüleride büyük 3 tane var onlarıda ilerde kestiririm uçları dantelli felan değil die ama buna kıyılmaz çok güzelllll

canımmmm herşeyin yine çok çok güzel ki güle güle kullan sanırsam bende karar değiştirdim fissler alacağım çünkü benden önce evlenceğniz ve bana pişirme önerilerinde buluncanız:KK1::KK1::KK1:beceremem die korkuyorum çağlam

bu arada englsh home masa örtün çok tatlı ölçüsü nedir canım yemek odası takımının ölçüsünü felan bilmediğim için almıyorum aldığım masa örtüleride büyük 3 tane var onlarıda ilerde kestiririm uçları dantelli felan değil die ama buna kıyılmaz çok güzelllll

teşekkür ederimmm gizotummmm :KK16: fisslerden sasma bebişimmm kimde varsa elim ayagım bu benim diyor bence piyasadaki en iyi duduklu acık ara fissler, ben de beceremem diye korkuyorum ama becercez kusum baska care yok calısan bi bayan dudukluyu kullanmak zorunda baska secenek yok yani :KK1: biz önceden iyice alısır sana gösteririz artık bana oturmaya geldiginizde asama asama anlatır ders veririm size hhiihihi :KK9:

kusum en büyük boyunu aldım bunun iki boyu daha var.. aslında masalar standart boy olarak, acılan uzayan dikdörthen masalardan benimki de hatta benim masamın neredeyse aynısı english home da var bu örtüde uzerinde seriliydi zaten o yuzden tereddüt etmeden aldım ama runnerım belki masanın acık haline kısa gelebilir ondan emin değilim... runner tek kalmıstı acıkcası baska boyu yoktu ve tek oldugu icin 30 liradan 15 e dusmustu ondan aldım :KK1:

kestirebilirsin aslında bu da kesilir yani kesildigi zaman modeli bozulmaz kusum her tarafı aynı zaten ama aceleye gerek yok ben uygun buldum diye aldım oturcagın eve gore belki yuvarlak masa falan tercih edersin yuvarlaga gore olanları da var herbişeyi harika su english home un zaten... dun bi baktım da bernardo ve english home dan olusmus benim ceyiz desem yeridir :KK60: paracıklarımı hep onlar yemiş :KK1:

aysegulcum tesekkur ederim tatlım :KK16::KK16:

tatlım maşallah hepsi çok güzel iyi günlerde kullan:) bi mahsuru yoksa spagetti tenceren ve çizme kutunu nereden ve ne kadara aldın sölermisin :))) lütfennnnn :)))

bunlar çok güzel mutlu günlerde kullan inşallah :)

teşekkür ederim canımmm aminnnn :KK54:

tatlım maşallah hepsi çok güzel iyi günlerde kullan:) bi mahsuru yoksa spagetti tenceren ve çizme kutunu nereden ve ne kadara aldın sölermisin :))) lütfennnnn :)))

amin teşekkür ederimm :KK54: söylerim tabiki tatlım :KK1:

tencere mudodan, sanırım 50 lira civarı bişeydi

cizme kutusunu da evim.net den almıstım 10 lira falandı galba bir yıl olcak nerdeyse alalı cok net hatırlamıyorum :44:

X