- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
- Konu Sahibi Cookie_Dough
Canım aldıgın önlük eldiven felan nasıllar aynı markadan bende almayı düşünüyorum da fikrini alayım istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama gerçekten aynı onun gibi olmuuuşşş
Önemli olan içimizden geldiği gibi olmak diiil mi ama?
tantinoni 3lü dondurmalıkta benimde gözüm var : ) son aldıklarına bayldm canım güle güle kullan
yatak odamız benzer olacak gibi : ) bende yaptırıyorum ve sonuç nasl olacak merak ediyorum : )
Canım aldıgın önlük eldiven felan nasıllar aynı markadan bende almayı düşünüyorum da fikrini alayım istedim
cok güzeller... gayet kaliteli... runner birazcık ince sadece ama kötu bi kuması yok ben cok sevdim annem de bayıldı
english homedakilerden iyiler bana kalırsa, ordakileri nişanlım bile begenmemişti kumaslarını
retromance cok daha iyi bence
Çok teşekkür ederim canım.Ben de kırmızılı bir takım yapmak istedim ama bakalım karar verirsem alacagım ama bir tane de tekli önlük begendım onun eldivenleri olsa daha güzel olacaktı ama yok
Takım olarak şunu düşündüm
Eki Görüntüle 512733 Eki Görüntüle 512732 Eki Görüntüle 512735
Ama tek olarakta bunu begendım
Eki Görüntüle 512736
Kararsızım çünkü 2. önlügü daha çok begendım :26:
ben de cupcakeli onluk arasında cok kararsız kalmıstım sonra o cok beyaz bana dayanmaz diye oburunu sectim
takım olarak cok guzeller canım yaaa... ama kullanıssız biraz cupcake onluk benim gibi sağa sola cok sey sıcratan biriysen
etegindeki kızmızılar uysaymıs keske yaaa iki onluk de cok cici eger uyma meselesini cok takmıosan ki bence herseyin takım olmasına gerek yok...
ikinci onluk aynı zamanda digerine gore kullanıslı olur canım
Çok teşekkür ederim canım.Ben de kırmızılı bir takım yapmak istedim ama bakalım karar verirsem alacagım ama bir tane de tekli önlük begendım onun eldivenleri olsa daha güzel olacaktı ama yok
Takım olarak şunu düşündüm
Eki Görüntüle 512733 Eki Görüntüle 512732 Eki Görüntüle 512735
Ama tek olarakta bunu begendım
Eki Görüntüle 512736
Kararsızım çünkü 2. önlügü daha çok begendım :26:
Takım olmasını istiyorum aslında ama bende dediğin gibi öbürü çok beyaz ve pislenir hemen diye düşündüm o nedenle de kararsız kaldım.
Karar verebilirsem alacagım canım,fikirlerin için çook teşekkür ederim
duygu canım hangi sitede bunlar 2. önlük çok şekermiş
duygu canım hangi sitede bunlar 2. önlük çok şekermiş
canım şişe açacağını nereden aldığını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa bütün aldıkların çok orijinal allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
Dün beyaz atlımla bi english home yapalım dedik... Perdeler belki en son detaylar ama bulunca almadan edemedim
Perde bağlarını asmak için duvara monte edilen bu güllü aparatlardan aldım salon ve mutfak için, bir de kalplisini aldım yatak odası için ama onun resmini bulamadım
Eki Görüntüle 515878
Bir de fiyonklu perde bağları, Örnek resim olarak koyuyorum benimkilerin desenleri farklı, biri pembe üzerine beyaz puantiyeli, biri de English Home'un klasik lila gül deseninden
Eki Görüntüle 515879 (resim alıntıdır)
Harikalar ne kadara aldın peki , bende nişanlımı götürcem oraya gidemedik bi türlü
Bunları okudukça kırılcak eşyalarımı internetden almıyorumMarkafoni;
dondurmalıklarımı ve pasta fanusumu kırık gonderdigin icin tesekkur ederimmm