Cookie Çeyiz Telaşında :)

Canım aldıgın önlük eldiven felan nasıllar aynı markadan bende almayı düşünüyorum da fikrini alayım istedim

İlk Sayfa dolduğu ve artık resim yükleyemediğim için çeyizciklerime burdan devam edicem... Umarım bu mesajı istediğim zaman editleyebilirim sevgili KK yönetimi... Bazen editleme tusu kalkıyor cunku :26:

Pasta Saklama Kabı

Dondurma Servislik

Kapaklı Dondurma Kapları - 6 tane

Tencere- 18 cm

Ama gerçekten aynı onun gibi olmuuuşşş
Önemli olan içimizden geldiği gibi olmak diiil mi ama?

oyle tabiki elifimmm alahtan sevdicegim de sorun cıkarmıo gonlumdekine razı oluyoo yirinnn

tantinoni 3lü dondurmalıkta benimde gözüm var : ) son aldıklarına bayldm canım güle güle kullan
yatak odamız benzer olacak gibi : ) bende yaptırıyorum ve sonuç nasl olacak merak ediyorum : )

teşekkür ederim sen de güle güle kullan canımmm...

benim gormeme daha cok var ama yaaa catlıorum meraktan simdiden .. Mayısta ancak... inşallah hayallerimizdeki gibi olurlar :26:

Canım aldıgın önlük eldiven felan nasıllar aynı markadan bende almayı düşünüyorum da fikrini alayım istedim

cok güzeller... gayet kaliteli... runner birazcık ince sadece ama kötu bi kuması yok ben cok sevdim annem de bayıldı

english homedakilerden iyiler bana kalırsa, ordakileri nişanlım bile begenmemişti kumaslarını

retromance cok daha iyi bence

Çok teşekkür ederim canım.Ben de kırmızılı bir takım yapmak istedim ama bakalım karar verirsem alacagım ama bir tane de tekli önlük begendım onun eldivenleri olsa daha güzel olacaktı ama yok
Takım olarak şunu düşündüm

Ama tek olarakta bunu begendım

Kararsızım çünkü 2. önlügü daha çok begendım :26:

ben de cupcakeli onluk arasında cok kararsız kalmıstım sonra o cok beyaz bana dayanmaz diye oburunu sectim

takım olarak cok guzeller canım yaaa... ama kullanıssız biraz cupcake onluk benim gibi sağa sola cok sey sıcratan biriysen

etegindeki kızmızılar uysaymıs keske yaaa iki onluk de cok cici eger uyma meselesini cok takmıosan ki bence herseyin takım olmasına gerek yok...

ikinci onluk aynı zamanda digerine gore kullanıslı olur canım

Takım olmasını istiyorum aslında ama bende dediğin gibi öbürü çok beyaz ve pislenir hemen diye düşündüm o nedenle de kararsız kaldım.
Karar verebilirsem alacagım canım,fikirlerin için çook teşekkür ederim

duygu canım hangi sitede bunlar 2. önlük çok şekermiş

rica ederim tatlım

alırsan memnun kalırsın inşallah

duygu canım hangi sitede bunlar 2. önlük çok şekermiş

Canım şu an madalion sitesinde.Sence hangisini alayım?Sadece alttaki önlüğü alayım sonra baska bir takım yaparım ama digerinin eldivenleri de çok şeker hem askılıgı felan da var ya da ayrı ayrı alayım diyorum

çağlam sağolasın

duygucum ben 2. yi çok beğendim çok hemde ama benim önlüklerim var ebrnardodan bir almıştım bide tepe home kampanayasından ki oda çok minik geldi evde kullancam 1 tane tam takım alcam ama ne bileyim aceba şu 2. önlükten alsammı dedim çok şeker çok hoşuma gittti

bence ikinciyi al duygucum bir tane ana takım ilerde mutfak renginede uygun alırsın

canım şişe açacağını nereden aldığını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa bütün aldıkların çok orijinal allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Dün beyaz atlımla bi english home yapalım dedik... Perdeler belki en son detaylar ama bulunca almadan edemedim

Perde bağlarını asmak için duvara monte edilen bu güllü aparatlardan aldım salon ve mutfak için, bir de kalplisini aldım yatak odası için ama onun resmini bulamadım

Eki Görüntüle 515878

Bir de fiyonklu perde bağları, Örnek resim olarak koyuyorum benimkilerin desenleri farklı, biri pembe üzerine beyaz puantiyeli, biri de English Home'un klasik lila gül deseninden

(resim alıntıdır)

Harikalar ne kadara aldın peki , bende nişanlımı götürcem oraya gidemedik bi türlü

Canım, tam anlamıyla tarzına ba-yıl-dım! Hepsini güle güle, güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah.
Tüm sayfalara bakamadım, belki yazmışsındır ama, çay setini ve kahvaltı takımını nereden aldın acaba? Harikalar..

ammavelakin,

çok teşekkür ederim tatlımm güzel dileklerin için beğenmene de cok sevindimmm aminnnn

ikisini de bernardodan aldım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…