Cookie Çeyiz Telaşında :)

çağlammmm senin o yatak odanı ben yirimmm yirimm yirimmm
eminim harika olucak güle güle kullan canım benim, diğer tüm cicilerini de

çağlammmm senin o yatak odanı ben yirimmm yirimm yirimmm
eminim harika olucak güle güle kullan canım benim, diğer tüm cicilerini de

yaa ben de yirimmmmm cok sevdim kiii diger parcalarını daha cok seviorum ama.. onların buna eklenmiş halini cok merak ediorum ozgişim...

ara ara gidip bakıcam yapılırken... cokmerak ediorum

tesekkur ederim kuzucumm

ya hani ama ben göremedim mobilyaları...çok merak ettim zevkli çağlam

sana da özelden ulasırım ben adaş burda sadece onceki sayfada yatak odam var

dierlerini eklemedim tam net modeller yok cunku elimde dedim ya ordan burdan alıp kendime ait bişe cıkarıorum

çok çok çok güzeller Çağlam yaa...bayıldım bittim maşallahhhhh....huzur içinde güle güle kullanın inş bebişim

Çağlam güle güle kullan son aldığın parçalar çok güzel Yatak odanda çok güzel olucak, bende bu modeli seviyorum, prensesler gibi Evinin diğer odalarını da merak etmekle beraber heyecanla bekliyorum fotoğraflarını :)

çok çok çok güzeller Çağlam yaa...bayıldım bittim maşallahhhhh....huzur içinde güle güle kullanın inş bebişim

tesekkur ederim canımm aminnnnnnnnn

pelommmmmmmmmm cok tesekkur ederim kuzmmm

o modeli baya bi mutasyona ugrattım ne cıkar altından bilemiyorum ben de

hemencik mayıs gelsinn de hemencik gösteriyim sizee hepicigini

bende çeyizine bayıldım özellikle de runner ve önlüğüne rica etsem nerden aldığını söylermisin?

sağlıkla ve mutlulukla kullanırsın umarım bütün çeyizini

bende çeyizine bayıldım özellikle de runner ve önlüğüne rica etsem nerden aldığını söylermisin?

sağlıkla ve mutlulukla kullanırsın umarım bütün çeyizini

tesekkurler amin inşallah

tabiki, markası retromance...

pera bulvarı sitesinden aldım canım

bebeekimmmmm süperrrrrrr bu yaaaaa
yesinlerrrr odanızııı bayıldımmm gerçekteennn kuzumm gülee güle aşklaaaa kullanınn inşallaaahhh

ayy ba-yıl-dım ben bunlaraaaaa

oyuncak gibiler,kıyamaz insaaaannnnnn

bebeekimmmmm süperrrrrrr bu yaaaaa
yesinlerrrr odanızııı bayıldımmm gerçekteennn kuzumm gülee güle aşklaaaa kullanınn inşallaaahhh

yiyin odamızı yiyiiinnnn cok cicikk

tesekkur ederimmmm siboşummmmm darısı basınaaa

ayy ba-yıl-dım ben bunlaraaaaa

oyuncak gibiler,kıyamaz insaaaannnnnn

onun saklama kapları da var kuzucummm ama nette resimlerini bulamadım... mutfaga bunları bölee dizicem annem evin hansel ve grateldeki cadının pasta evine dondu diyo

haklı galba

Ama gerçekten aynı onun gibi olmuuuşşş
Önemli olan içimizden geldiği gibi olmak diiil mi ama?

tantinoni 3lü dondurmalıkta benimde gözüm var : ) son aldıklarına bayldm canım güle güle kullan
yatak odamız benzer olacak gibi : ) bende yaptırıyorum ve sonuç nasl olacak merak ediyorum : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…