- 13 Eylül 2012
- 1.206
- 2
-
- Konu Sahibi Cookie_Dough
herşeyin çok çok güzell , yatak odası takımını nereden aldın
çok şekerkahvaltı takımına bayıldım .
çağlammmm senin o yatak odanı ben yirimmm yirimm yirimmm
eminim harika olucak güle güle kullan canım benim, diğer tüm cicilerini de
çay setin ve günlük yemek takımların çok güzell
ya hani ama ben göremedim mobilyaları...çok merak ettim zevkli çağlam
tamam kuzuşşş...bekliyorum o zamansana da özelden ulasırım ben adaşburda sadece onceki sayfada yatak odam var
dierlerini eklemedim tam net modeller yok cunku elimde dedim ya ordan burdan alıp kendime ait bişe cıkarıorum
çok çok çok güzeller Çağlam yaa...bayıldım bittim maşallahhhhh....huzur içinde güle güle kullanın inş bebişim
Çağlam güle güle kullan son aldığın parçalar çok güzelYatak odanda çok güzel olucak, bende bu modeli seviyorum, prensesler gibi Evinin diğer odalarını da merak etmekle beraber heyecanla bekliyorum fotoğraflarını :)
bende çeyizine bayıldım özellikle de runner ve önlüğüne rica etsem nerden aldığını söylermisin?
sağlıkla ve mutlulukla kullanırsın umarım bütün çeyizini
Veee cookie nin yenii yepyeni cicileri................
Pasta Saklama Kabı (İçindekini değil direk kabını yerim)
Dondurmalık, cerezlik vs
18cm lik Tantitoni tencere
Haftasonu ceyizimin en nadide parcası olan yatak odası takımımı da aldım.... Sherwood ve Laura Ashley karısımı...
Mobilyalarımızın geri kalanları da Laura Ashley modellerinden... Fotoları paylasmak isterdim ama onun kolunu onun bacagını aldıgım iki markayı karıstırdıgım icin tek bi foto yok elimde
yapılıp da gelince artık
ama genel hatlar itibariyle sole bi foto koyayım
ayakları, makyaj aynası deişcek, dolabın uzerindeki derzlr olmıcak falan filan sonuc ne olcak ben de merak ediorum
Veee cookie nin yenii yepyeni cicileri................
Pasta Saklama Kabı (İçindekini değil direk kabını yerim)
Dondurmalık, cerezlik vs
18cm lik Tantitoni tencere
Haftasonu ceyizimin en nadide parcası olan yatak odası takımımı da aldım.... Sherwood ve Laura Ashley karısımı...
Mobilyalarımızın geri kalanları da Laura Ashley modellerinden... Fotoları paylasmak isterdim ama onun kolunu onun bacagını aldıgım iki markayı karıstırdıgım icin tek bi foto yok elimde
yapılıp da gelince artık
ama genel hatlar itibariyle sole bi foto koyayım
ayakları, makyaj aynası deişcek, dolabın uzerindeki derzlr olmıcak falan filan sonuc ne olcak ben de merak ediorum
bebeekimmmmm süperrrrrrr bu yaaaaa
yesinlerrrr odanızııı bayıldımmm gerçekteennn kuzumm gülee güle aşklaaaa kullanınn inşallaaahhh
ayy ba-yıl-dım ben bunlaraaaaa
oyuncak gibiler,kıyamaz insaaaannnnnn
yiyin odamızı yiyiiinnnn cok cicikk
tesekkur ederimmmm siboşummmmmdarısı basınaaa
onun saklama kapları da var kuzucummm ama nette resimlerini bulamadım... mutfaga bunları bölee dizicem annem evin hansel ve grateldeki cadının pasta evine dondu diyo
haklı galba