Cookie Çeyiz Telaşında :)

Çağlacım uzaktan uzağa izliyorum seni hep:KK55::KK9:
yani uzaktan uzağa izlediğim kişilerden sadece birisin demek daha doğru olur:KK9::KK9:
en tez zamanda yarine kavuş dileklerimi iletiyorum öncelikle:KK5:
country tarzın gördüğüm en iyi örneğisin desem abartmış olmam:KK12:
sevdiceğin bu konuda çok anlayışlı olmalı:nazar:
malum erkekler böyle konularda farklı olabiliyor bizden:KK9:
dilerim hep mutlulukla kullan:KK16:

Çağlacım uzaktan uzağa izliyorum seni hep:KK55::KK9:
yani uzaktan uzağa izlediğim kişilerden sadece birisin demek daha doğru olur:KK9::KK9:
en tez zamanda yarine kavuş dileklerimi iletiyorum öncelikle:KK5:
country tarzın gördüğüm en iyi örneğisin desem abartmış olmam:KK12:
sevdiceğin bu konuda çok anlayışlı olmalı:nazar:
malum erkekler böyle konularda farklı olabiliyor bizden:KK9:
dilerim hep mutlulukla kullan:KK16:

canım benimm yaa seni topiğimde gormek beni cok mutlu etti... sanırım dugun tarihini sizde belirlemişsiniz cok sevindimmmm :KK16:

country askım benim nişanlıma olan askımdan bile oncesine dayanıyor kuzum :KK9::KK9: daha nişanlım yokken hayatımda country vardı benim okulda hazırladıgım ödev yazılarım bile bu dekorasyon tarzı uzerineydi :KK60:

şimdi de elimden geldigince evime uygulamaya calıscam :KK31:

nişanlım aslında benim tersim bu konuda... o daha cok modern seyleri sever bu tarzı "eski" olarak "demode" olarak değerlendiriyor ama bana da kıyamıyor sagolsun :nazar::KK1:

mutlu oldugumu gorunce sesini cıkarmıyo :KK9:

iyi dileklerin için çooooooooook teşekkür ederim canımmm aynısı senin icinde gecerli hepimiz tez vakitte kavusuruz insallah :123:

bu aradaa ben topiğime BAYRAM HEDİYEMİ eklemeyi unutmusum :KK1:

en yakın arkadasımın annesi bu yaz denizliye gitmişti oradan bana bu bambu nevresim takımını getirmiş... pembik pembik sevdigimi de bilir sagolsun kullandıkca onu hatırlıcam :KK16::KK16::KK16:

$japon gulu-800x800.jpg

canım benimm yaa seni topiğimde gormek beni cok mutlu etti... sanırım dugun tarihini sizde belirlemişsiniz cok sevindimmmm :KK16:

country askım benim nişanlıma olan askımdan bile oncesine dayanıyor kuzum :KK9::KK9: daha nişanlım yokken hayatımda country vardı benim okulda hazırladıgım ödev yazılarım bile bu dekorasyon tarzı uzerineydi :KK60:

şimdi de elimden geldigince evime uygulamaya calıscam :KK31:

nişanlım aslında benim tersim bu konuda... o daha cok modern seyleri sever bu tarzı "eski" olarak "demode" olarak değerlendiriyor ama bana da kıyamıyor sagolsun :nazar::KK1:

mutlu oldugumu gorunce sesini cıkarmıyo :KK9:

iyi dileklerin için çooooooooook teşekkür ederim canımmm aynısı senin icinde gecerli hepimiz tez vakitte kavusuruz insallah :123:

bu aradaa ben topiğime BAYRAM HEDİYEMİ eklemeyi unutmusum :KK1:

en yakın arkadasımın annesi bu yaz denizliye gitmişti oradan bana bu bambu nevresim takımını getirmiş... pembik pembik sevdigimi de bilir sagolsun kullandıkca onu hatırlıcam :KK16::KK16::KK16:

Eki Görüntüle 493623

belirledik canım tarihi şükür:nazar:
erken olma ihtimali vardı ama olamayacak galiba :KK14:

bende sevdiceğimi english home a götürdüm birşeyler alalım diye ama pek beğenmedi oda:KK1:
erkeklerin zevkleri de farklı olabiliyo işte:KK1: şirin şeyler bile almak garip geliyo ona:KK1:
ama oda seninki gibi beni mutlu görünce gidip kendi alıyo:KK16::KK17:

bende yatak odamı country döşemek istiyorum :KK31:
ama herhalde başaramayacağım:KK1:
belki oturma odası için razı edebilirim,bi umutttt:KK31:

bu arada nevresimin hayırlı olsun pembiş pembiş:KK12:

Son düzenleme:
Kurabiyemmmm nevresiminn çok güzell, çok beğendiimmm:KK16::KK16::KK16: Arkadaşının anneciği nasıl da zevkliymiş:KK16:

teşekkür ederimmmm limonataaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm :KK16::KK16:

ben de cok begendim... dokusu falan da harika saten gibi yumusacık annecik de bayıldı :KK9:

aslında annecigi de değil biliomusun babacıgı... iki desen secmiş annesi babası bu olsun demiş böbürlene böbürlene ben sectim kızım ona göre diodu cok tontonlar yaaa :KK16:

belirledik canım tarihi şükür:nazar:
erken olma ihtimali vardı ama olamayacak galiba :KK14:

bende sevdiceğimi english home a götürdüm birşeyler alalım diye ama pek beğenmedi oda:KK1:
erkeklerin zevkleri de farklı olabiliyo işte:KK1: şirin şeyler bile almak garip geliyo ona:KK1:
ama oda seninki gibi beni mutlu görünce gidip kendi alıyo:KK16::KK17:

bende yatak odamı country döşemek istiyorum :KK31:
ama herhalde başaramayacağım:KK1:
belki oturma odası için razı edebilirim,bi umutttt:KK31:

bu arada nevresimin hayırlı olsun pembiş pembiş:KK12:

:KK1: ya bu aşklar hep böle işte...

bence sen onu kandırırsın kuzum yaparsın istedigin odayı diye dusunuyorum kıyamaz sana :KK9:

teşekkür ederimmmm canım :KK16:

Hediyeni güle güle kullan kuzucuuummmm... Ozledimmmm fıstığımı beeeeeennn :KK19:

fıstıgınnnn seni yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK56: teşekkür ederimmmmm

ben de seni özledim kiiiiiiiiii bitaneeeeeeemmmm nişan telaslarını yerim seninnnn maşallah 2 güncük kaldıııı büyük güneee :KK16::KK16::KK16:

hayırlısı bakalım artık canım:KK16:
kadının fendi mi erkeğin fendi mi yenecek görecez bakalım:KK9:

:KK9: amin canım amaaa evin gizli patronları biziz kuşumm unutmaaa

fıstıgınnnn seni yesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK56: teşekkür ederimmmmm

ben de seni özledim kiiiiiiiiii bitaneeeeeeemmmm nişan telaslarını yerim seninnnn maşallah 2 güncük kaldıııı büyük güneee :KK16::KK16::KK16:

:KK9: amin canım amaaa evin gizli patronları biziz kuşumm unutmaaa

öyle tabiii canım:KK16:
kafama takarsam alttan girer üstten çıkar razı ederim:KK16:

öyle tabiii canım:KK16:
kafama takarsam alttan girer üstten çıkar razı ederim:KK16:

sana güveniyorum canımmm :KK9:

Cookie bugün yeme takımlarım geldi yakından gerçekten bambaşka iyi seçim yapmışız :)

tatlım kesinlikle doğru bir karardı iyi ki vazgeçmedin...

günlük için aldığım rosy ve jardinlerim geldi benim de dün ve ben bir kez daha iyi ki bunları almısım dedim harikalar :KK16:

sana da tavsiye ederimmm :KK34:

9 ay öncesinden ne balayısı demeyin... Alışveriş krizi tutan Cookie 9 ay öncesinden balayı alışverişi de yapabilir ve cicilerini topiğine eklyebilir :KK33:

Balayı Cicileri

$Puantiyeli-Elbise-Modelleri-2012-12.jpg $58049064_tn30_0.jpg $cicek-desenli-elbise.jpg $hedzacom fötr şapka (10).jpg $şortdeseni.jpg $MPDŞ01_1.jpg $2012-09-01 22.21.07.jpg

Ayy bunlar çok cici.:KK17:Güle güle kullan kurabiyem.:nazar:

teşekkür ederim canımcımmm :KK16:

canım canım hepsi çok güzel hatta katı meyve sıkcağını iyikide hantal kocaman bişi almamışsın güle güle kullan canım

kettlen pembişide var görmelisin oda çok şirin ama bence böyle daha bir uyum olmuş güle güle kullan kuzum

biliyorum bebişim pembesini ama acıkcası ev aletlerini de pembe almak istemiyorum zaten yeterince pembe olcak mutfakta cok bogacak bu sefer de.. aletler olması gerektigi gibi olsun dedim :KK1:

meyve sıkacagı media martk da indirimdeydi 90 liraya mı ne aldım dusun yoksa alcagım yoktu. son 10 urun kalmıstı hemen aldım ben de... baya karlı oldu tezgaha koymıcam zaten onu dolapta durur dıye dusunuyorum :KK9:

X