Cookie Çeyiz Telaşında :)

Cookie cicilerine bittim...Her şey muhteşem...çok zevklisin canım benim...Allah güle güle kullanmayı nasip eder inşallah

canım çok haklısın bende kenwood kırmızı yada siyah seriyi beğensemde dışıda çelik alırım soyulmalar oluyor riske atamam iyi yapmışsın su ısıtıcısı ne kadardı

medya mark depoları boşaltıyormuş sanırsam kapmaynalar topikinde bir arkadaş sölemişti çok uyguna almışsın iyi olmuş hayatım senin tarih belli elektrnkleri yavaştan halletmen gerekiyordu zaten ki son zamana sıkışma canım

çok teşekkürler canım aminnnnn daha güzelleri senin olsun

Teşekkürler canım...benimde elektronikler bitti mutfakta ıvır zıvırlar kaldı yaa...öyle büyüyo ki gözümde..bi ara paylaşırım bende aldıklarımı beğenecekmisin bakalım :)) bu arada isim çağla mı?

su ısıtıcısı da 70 liraydı kuzum galiba

evet dedigin gibi soyulma oluyo dısında bir de ben ozellikle herseyi celik bakmaya calısıorum bu yuzden... hem de kettle cok el altında surekli kullanılcak bişey

valla hiç planlı gitmiorum kuzum bnm ceyiz de gelinlik de cok spontane gelişio bakalım nolcak

aaa merak ettim sen de ac bir topik

evet canım çağla ismim seninki ne?

su ısıtıcısıda piyasaya göre çok uygun şaşırdım medya marktanmı aldın canım

canım bence plansızda olsan iyi gidiyorsun gelinliği hallet canım ben çok beğendim git bir bak eminim kalitelidir döküntü felan değil çünkü ben ne ucuz gelinlikler gördüm kumaş kalitesi güzeldi bu yaz bütün düğünlerdeki gelinlikleri şık buldum ki sen onlardan daha çok para vercen bence eminim daha iyi olur git bakkk canım mağazasına

realden aldık gizom ısıtıcıyı... o da o tarz bişe yapıodu ellerinde kalan son iki üründen birini aldım

kesinlikle gidip bakıcam balım... umutluyum bakalım beğenirsem benim olacak inşallah düğün mekanıma da cok uygun bir gelinlik o, tacım duvağım takılarım bile olustu kafamda o olursa buyuk kolaylık olcak bnm için dua et inşallah olsun

yoksa artık galiba en son care de dikime yonelcem

Pasta takımların başta olmak üzere herşey harika maşallah.
Hepsini güle güle kullan :)

teşekkürler tatlımmmm aminnn

bende Çağla... memnun oldum adaşım :))

aaa inanmyorummmmm iki 2013 gelini ikimiz de çağla ben de memnun oldum canımmmm

aramıza girip dilek tutun kızceler

hayatım dikime yönelmene gerek yok piyasada çok gelinlikçi var sen hiç ümraniyede kadiköyde bağdat caddesinde bakındınmı direk oralar kötü diyene aldanma canım emin ol kaliteli şeyler bulabilirsin ondan sonra dikime yönel bence bu model çok hoş katenin gelinliğine benziyor ben alt detayı sana gönderdiklerim gibi istiyorum ama istemekle olmuyor belkide bana hiç yakışmıcak ama istediğim tarz nişandada düğündede senin paylaştığın olucaktır ve kesinlikle beğenceksin canım sorun etme muhakak birşey çıkar ama iyi şeyler olur

herkes nasıl yapıyor sende stres haline getirme gelinlik meselesini bence olcak

balım hiç bakmadım.. gelinl namına bişey işte resimden gordugum kadarıyla tamam bu olsun dedim gosterdim herkes de cok begendi

gidip denemesi görmesi kaldı suan bana... ilk oraya gidicem kafam karısmasın diye annemde gelir zaten kumastan dikimden anlıyo az cok yengemle beraber onlar onay verirse hemen alır cıkarım ve gelinlik olayı kapanır direk

ama cidden begenmezlerse kumasını dikimini falan o zaman gelinlikçi yolları tastan olcak bana da

hiç de sevmem giy cıkart falan umarım gerek kalmaz... kalmıcak inşallah allahım...

sen de biliosun yaaa dusungudum sac modelinden duvaga takıya kadar o gelinlik yani... bu kdr olur

hangi gelinlik bu cookie yaa merak ettim :)))

balayı kıyafetlerin çok güzelmiş canım.ay onları görünce yazı tekrar özledim buarada bende görmek istiyorum gelinliği

ben de ilk gelinciğimiz olan çağlanın gelinliğini çok merak ettimmmmm

bu arada çağlam senin o balayı cicilerini yerimmm
belki de cornelia da salıncaksın o cicilerle

hepsini aşk'la kullan canım, güzel günlerde inşallah :) spagetti tencerene bittim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa :) nerden aldınnnnnn?

neymiş efenim ben yeni üyeyim ya şimdi :))) 100 mesaj yazmadan özel mesaj gönderemiyomusum

tmm canım bekleriz artık

balayı kıyafetlerin çok güzelmiş canım.ay onları görünce yazı tekrar özledim buarada bende görmek istiyorum gelinliği

hemen sana döncem bekle kuzummm...

ben de ilk gelinciğimiz olan çağlanın gelinliğini çok merak ettimmmmm

bu arada çağlam senin o balayı cicilerini yerimmm
belki de cornelia da salıncaksın o cicilerle

eveeeeeet orayı hayal ederek aldım bakalım nereye kısmet olcak kuzummmm

gelinliğim sır oldu dimi diomuşum

hepsini aşk'la kullan canım, güzel günlerde inşallah :) spagetti tencerene bittim ben yaaaaaaaaaaaaaaaaa :) nerden aldınnnnnn?

mudo dan aldım canım tenceremi

amin cok tesekkur ederim begenmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…