Contrex su ıle rejım

E

esinden

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi esinden
kizlar ben aslinda rejim suyuna felan inanmiyordum yaklasik 10 gundur rejim yapiyorum ve artik contrex in neden rejim boyunca bize destek oldugunu anlamis bulunmaktayim
daha onceleri bir kac kere rejim yapmayi denedigimde basim doner yorgunluktan olur gozum kararirdi normalinden az bise dahi yesem! yanliz 10 gundur bu suyu iciyorum gunde 2,5 lt falan ne bir yorgunluk ne bir halsizlik paylasayim istedim! gercekten destek oluyormus... zemuszemus
bu arada neden fransa da ki kadinlar olarak kendi diyet grubumuzu kurmuyoruz?kaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi esinden
contrex su gercekten guzel .bende daha once bu ile diyetime devam etmistim
su anda normal su ile devam ediyorum yorgunluk bas donmesi gibi problemlerim olmuyor zatende ;birde kilolarimdan kurtulsam ama eminim gidecekler bir gun

• Konu Sahibi esinden
deneyelim bakalım .nsl olucak

• Konu Sahibi esinden
ben hic alip kullanmadim aslinda bu su ahkkinda cokta bilgim yok
gercekten yararliysa, zaten su iciyorum norml su yerine bundan icerim
bi bakayim bulabilirsem bende alirim

• Konu Sahibi esinden
kizlar bugun aldim basladim icmeye bakalim ne gibi bi fayda gorcem merak ettim

• Konu Sahibi esinden
biraz ictim sonra geri biraktuim belki devamini getirsemdim faydasi olurdu

• Konu Sahibi esinden
kizlar su zayiflatmiyor su dan bisey beklemeyin rejim yorgunlugunuzu goz kararmalarinizi engelliyor magnezyum ve calcium dan dolayi :uhm:
valla hala iciyorum rejimimide yapiyorum pilatesede basladim baska bi basliktanda gogusleri buyutcem :1ninca: bilmem artik nasil bise olacak! bu arada 11 kg verdim kizlar cok mutluyum ......:sm_cool:

• Konu Sahibi esinden
Kizlar su sayesinde zayifladiginizi dusunuyorsunuz ama sadece psikolojik durum, reklamlar sagolsun...
Cristaline ile biri zayiflasa, o sudan geldigini dusunmezsiniz bile

• Konu Sahibi esinden
evet yaa super bir fikir fransadaki hanimlarin diyet topigi ...harika bir fikir bu çok hosuma gitti..

• Konu Sahibi esinden
ben SPA su kullanmıştım istanbulda bir avm de tanıtım stantından almıştım..çok büyük faydasını gördüm.. kabızlık çekenlerede birebir çözüm..
Ancak daha sonra satın alacağım bir yer bulamadım :/ ama sanırım online satışı var

• Konu Sahibi esinden
evet yaa super bir fikir fransadaki hanimlarin diyet topigi ...harika bir fikir bu çok hosuma gitti..

bencede iyi olur. ben yaklasik bir bucuk aydir dikkat ediyorum yediklerime 5 kilo verdim... bir haftadanberi de kalori hesaplama yontemine basladim. dun misafirlikte fazla kacirdigim için bu hafta kilo veremedim. bide duraksama donemindeyim sanirim.ama devam. insallah istedigim kiloya inene kadar pes etmem....

• Konu Sahibi esinden
Ah benden bahsediyorsunuz galiba Bende geçen hafta basladim, yediklerime dikkat ediyorum kizlar. 2 kg verdim. diyet gruplarindan 4. takimdayim. Basari hikayelerini okudum çok motive oldum. Hergun yediklerimizi takim kaptanlarina yaziyoruz onlarda degerlendiriyor. çok sevkli valla tavsiye ederim. her cuma gunude kilomuzu yazip soyluyoruz. cumaya kadar tartilmiyoruz ama. 68,9 kg idim geçen hafta simdi 66;2 ye dustum. Bu sefer iradeliyim .Turkiye'ye 55 kg ile gidecegim insaallahhh Allahimm Aminnn :79:

• Konu Sahibi esinden
boyun kac celi? emzirmeyi biraktin mi? iyi vermissin sende. bende turkiyeye 55 ile gitmeyi hayal ediyorum.insallah hayalim gercek olur :)ben 1000 kalorilik bi limit belirledim kendime. bide gymdrect programini takip ediyorum.hergun yapmaya calisiyorum.super oluyo tavsiye ederim.

• Konu Sahibi esinden
.

Boyum 1,63 canim. Emziriyorum hala ama tr de birsktiricam insaallah. Gymdrect i bilmiyorum o nefir? Ben leslie sansone ile evde yuruyus programi yapiyorum kizimdan firsat buldukca.

• Konu Sahibi esinden
.

Boyum 1,63 canim. Emziriyorum hala ama tr de birsktiricam insaallah. Gymdrect i bilmiyorum o nefir? Ben leslie sansone ile evde yuruyus programi yapiyorum kizimdan firsat buldukca.

senin boy iyiymis ya, keske bende o kadar olsaydim ben 1.55 cm kiloda cizelgemde gordugun gibi
gymdirect, drect8 kanalinda yayinlaniyo. ama sabahlari cok erken oluyo saat 6 da. ben eskiden kayit ediyodum vakit buldugumda yapiyodum. ama benim oglan istemiyodu, onunla ilgilenmiyorum diye.tvnin dugmelerine basip duruyodu. bende simdi facebooktan yapiyorum. gymdirect sandrine yazip aratirsan sayfasi cikiyo karsina, orda baya videosu var.genelde 56 dk suruyo ama bazen arada 26 dakikalik videolarda var.istersen baslangic olarak onlardan baslayabilirsin. ben yaklasik 3 aydir yapiyorum.

• Konu Sahibi esinden
emzirdigin için sen daha kolay verirsin. ama cok SIKI bi diyet uygulama sutun azalir.

• Konu Sahibi esinden
3 lt su içtigim için sutum çogaliyor ya canim. çok siki yapmiyorum diyeti kafama gore yapiyorum. hergun menumu yaziyorum zaten takimima. Ben hatirladigim dedigini ama çok erken dedigin gibi. Muzikle yapiyordu degilmi? Ben onu freebox a kaydedeyim en iyisi bakayim nasil olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…