Contrex su ıle rejım

• Konu Sahibi esinden

faydasi olur zarari olmaz.hem incelmene hemde sagligin için. ben simdi alistim yapmadigim gun huzursuz oluyorum.bide o kadinin guler yuzu, fizigi beni acayip motive ediyo.haftanin her gunu o yaptirmiyo, bazen bi erkek oluyo.o oldugu zaman kaydettigimi siliyodum ben, kayitli olan sandrininkinden yapiyodum :)

• Konu Sahibi esinden
celi nerelerdesin? kac kilo verdin? ben buaralar veremiyorum, durdu kilo vermem, hatta bu sabah 66 kilo geldim moralim bozuldu halbuki dikkat ediyorum fazla yemiyorum.regl donemim yaklasti ondan midir nedir anlamadim

• Konu Sahibi esinden
celi nerelerdesin? kac kilo verdin? ben buaralar veremiyorum, durdu kilo vermem, hatta bu sabah 66 kilo geldim moralim bozuldu halbuki dikkat ediyorum fazla yemiyorum.regl donemim yaklasti ondan midir nedir anlamadim

buralardayim canim. Ya inan 2 haftadir yerimde sayiyorum bende. Benimde regli yaklasiyo valla bende yemeye basladim biraz. tatli krizim gelirse iste o zaman naneyi yedim

iki haftadir 65 ne iniyo ne çikiyho valla sen napiyosun?

• Konu Sahibi esinden
buralardayim canim. Ya inan 2 haftadir yerimde sayiyorum bende. Benimde regli yaklasiyo valla bende yemeye basladim biraz. tatli krizim gelirse iste o zaman naneyi yedim

iki haftadir 65 ne iniyo ne çikiyho valla sen napiyosun?

aman dikkat et canim bu donemde, verdigin kilolari geri almada. benimde acayip ekmek yemek istiyo canim. halbuki her ogunumde bir dilim ekmek yerim, nedense artik.bende pazartesi 5 gunde 5 kilo diyetini deneyesim var bakalim.esim 3 gun evde olmiycak ondan yani, yoksa bu tur diyetler yapmama kiziyo ve birde o olmayinca yemek yapma derdimde olmayacagi için daha kolay olur diye dusundum.

• Konu Sahibi esinden

onu benim gorumcem denedi oldu gibi dedi ama 3. gun pes etti kusucaktim artik dedi yani. Bende deneyeyim dedim bosver sen saglikli diyet yap bu sakat dedi vazgeçtim. tatli krizlerinde kuru incir kuru uzum yiyorum zaten canim sende oyle yap bence

• Konu Sahibi esinden
onu benim gorumcem denedi oldu gibi dedi ama 3. gun pes etti kusucaktim artik dedi yani. Bende deneyeyim dedim bosver sen saglikli diyet yap bu sakat dedi vazgeçtim. tatli krizlerinde kuru incir kuru uzum yiyorum zaten canim sende oyle yap bence

ben daha bugun baslayabildim o diyete.simdiye kadar iyi gidiyo, patetes yiyorum.patetesi severim zaten.ama bende ne kadar ise yarayacak bakalim, bide sonuna kadar yapabilecek miyim bilmiyorum.ben daha regl olmadim.

• Konu Sahibi esinden
ben daha bugun baslayabildim o diyete.simdiye kadar iyi gidiyo, patetes yiyorum.patetesi severim zaten.ama bende ne kadar ise yarayacak bakalim, bide sonuna kadar yapabilecek miyim bilmiyorum.ben daha regl olmadim.

sonuç alirsan belki bende denerim ama patates kilo aldirdigi için yemekte istemem ya. Karatay diyetini yapmak istiyoru ben aslinda ama kitabini aldim gelsin bi okuyacagim

• Konu Sahibi esinden
sonuç alirsan belki bende denerim ama patates kilo aldirdigi için yemekte istemem ya. Karatay diyetini yapmak istiyoru ben aslinda ama kitabini aldim gelsin bi okuyacagim

bu sabah tartildim 600 g gitmis. patetesi abartmadan yiyeceksin canim. ben mesela dun 7 tane orta boy yedim sadece.zaten fazla yemek istesende tikaniyosun yiyemiyosun.bide tuzsuz olunca fazla yenmiyo.asil sorun aralarda baska bisey yiyememen....karatay diyeti ¨bana o tür diyetler karisik geliyo, listeye uyamiyorum.ben kalori hesabi yapiyorum o iyi geldi.ilk defa bu kadar uzun sure dikkat edebiliyorum.bide ilk defa bu kadar uzun sure gymnastik yapabiliyorum.kollarim tas gibi oldu.bacaklarimla karnimda halen yaglarim oldugu için cok fazla belli degil ama bacaklariminda sertlestiginin farkindayim henuz disardan belli olmuyo ama...

• Konu Sahibi esinden

kalori hsabini nasil yapiyrsun canim? zor degilmi her yedigini hesaplamak?

• Konu Sahibi esinden
kalori hsabini nasil yapiyrsun canim? zor degilmi her yedigini hesaplamak?

kalori sepeti diye bir site var.uye oluyosun,kilonu boyunu, hedef kilonu ve tarihi yaziyosun.1000 kalorinin altina dusmeyecek hedef secmelisin, diger turlusu sagliksiz olur.sonrada her yedigini yaziyosun.cok zevkli oluyo.en onemliside yemeklerinde kalori degerinin bulunmasi.bazi yemeklerin olmuyo ama ben ona es deger olabilecekleri seciyorum, yada içinde ne varsa ayri ayri hesaplattiriyorum.istersen kalori sayarak kilo verenler topiginede katilabilirsin, ben oradayim

• Konu Sahibi esinden

aa bakayim bir :) mesela 1 tabak turlu kaç kalori? bende uye olayim bari :)

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi esinden
haticeee iki haftada 1,6 kilo verdim canimmmmmm çok mutluyum :) çzelgemi degistirdim hemen :)

• Konu Sahibi esinden
supersin canim devam devam hadi bakalim
turlunun kalorisini sormussun canim kis turlusu diye arattim
Kış Türlüsü

1 PORSİYON

238

porsiyonlar 7-8 kasik canim, buda bir tabak yapiyo zaten

• Konu Sahibi esinden
hm tamm canim sagol :)

bisey degil canim
bak sana yetistim 5 gunde 5 kilo diyetiyle bugun 63.8 geldim. gerci senin boyun benden uzun sanirim...

ya fransada bizden baska kilo sorunu olan yok galiba kimse gelmiyo buraya :)))

• Konu Sahibi esinden
bisey degil canim
bak sana yetistim 5 gunde 5 kilo diyetiyle bugun 63.8 geldim. gerci senin boyun benden uzun sanirim...

ya fransada bizden baska kilo sorunu olan yok galiba kimse gelmiyo buraya :)))

aa nasil geçti ya ? verdinmi hakkaten baya? 5 gunde 5 kilomu verdin simdi? bravoo

bizim gibi iradeli ve istekli kimse yok galiba ondandir canim, basarmanin yarisi istemektir unutma

• Konu Sahibi esinden
aa nasil geçti ya ? verdinmi hakkaten baya? 5 gunde 5 kilomu verdin simdi? bravoo

bizim gibi iradeli ve istekli kimse yok galiba ondandir canim, basarmanin yarisi istemektir unutma

yok kiiiiz ne 5 kilosu 1 kilo 800 gr gitti sadece. dun aksam biraz kacirdim ya ondan oldu sanirim 500 g daha verebilirdim gibime geliyo ama dun yumurta gunuydu ve aksama kadar yumurta yemekten tiksindim ve aksam yine yumurtalarimi hasladim koydum tabaga, onlar bana bakti ben onlara ve en sonunda kalktim masadan yumurtalarima ton baligi ekledim, bide ustune konserve misir oh afiyetle yedim.yerken dedim sabah tartida bi eksilme olmazsa pisman olurum diye, dusundugum gibide oldu aman napiyim bu kadar verdim ya.gerisini tekrar kalori sayarak yavas yavas veririm.cok tiksindirici bi diyet 5 gunde 5 kilo diyeti.bi daha yapmam heralde.zaten esimde istemiyo.

• Konu Sahibi esinden

gorumcem demisti zaten bende yapmam bu aralar 3 lt içtigim suyu 2 lt ye dusurdum sporda yapmayi biraktim bi haller oldu bana yaaa anlamadim gitti

• Konu Sahibi esinden
gorumcem demisti zaten bende yapmam bu aralar 3 lt içtigim suyu 2 lt ye dusurdum sporda yapmayi biraktim bi haller oldu bana yaaa anlamadim gitti

yapma canim bosver. bende zaten verdiklerimide geri aldim nasil olduysa.kalori hesaplayarak devam ettim halbuki. bide bana bu aralar biseyler oluyo reglim halen gelmedi ve goguslerim hassaslasti karnimda sis :44: bugun test alip yapcam valla.haftasonu dm'e gidecektik ama o zamana kadar bekleyemicem eczaneden alcam artik. Allah'in gucune gitmesin de eger bisey varsa benim için cok erken ya, hiç hazir degilim ikinci bebege

• Konu Sahibi esinden
hatice napiyosun canim? nasi gidiyo? bahar teizligi yaptim bn hava miss sende yaptinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…