- 21 Mart 2008
- 918
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşayla yüzümüm kenarını yaktım.... başka bir siitede yorumları okuyarak bu jeli aldım..umarım faydasını görürüm....
Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bu ilacı kullanıyorum tabi eczanedende zor buldum sık gelmiyormuş.İnternetten buldum.Doktoruma danıştım genelde yara izi için ama cildede kullanabilirsin ve faydasını görürsen banada söyle bilgim olur dedi...
Ben cildimde sivilceden kalma minik çukurcuklar lekeler ve kaşımın ortasındaki minik ama rahatsız edici yara izi için kullanıyorum inşallah geçeryerimseniben
Yalnız özellikle yaz aylarında dikkatli kullanmak gerekiyor,cildi güneşle temas ettirmemek lazım ..Cildi soyuyor şu anda gayet memnunum iyi gidiyor ama sabırlı olmak lazım çünkü 4 ay içinde etkisini gösteriyo izler lekeler kayboluyor.. Ama ondan önce mutlaka doktorunuza danışın cildinize uygun olmayabilir...
Kızlar merhaba ,
Oğlumun doğumunda sıcak su torbasının azizliğine ugradım iki bacagımda dizkapaklarımdan altı 3-4 derece yandı.7 ay oldu cok fena iz kaldı.bu kremi dr sezeryan izi icin vermişti ama bacaklarıma da kullanabileceğimi söylemisti bacaklarım şimdi yer yer kahverengi derin yerler hala kırmızı işe yarar mı.izleri yok etmese de kozmetik ürünlerle kapatılacak kıvama getirirmi cevap lütfen...
bu arada krem 60 tl bilg..
ben de yüzümden ben aldırmıştım ameliyatı da mutaf yaptı hatta,hani şarkıcı olan :)) sora bunu verdi hergün masaj yaparak sür dedi ve cidden 5 tane kadar dikiş atılmıştı 4 sene oldu hiç iz kalmadı diyebilirim üstelik çok beyaz tenliyim,cildim çok hassas ve kansızlık var bende,daha sora bacağım yandı,dr a gitmedim önemsemedim final haftamdaydım,ama ciddi bi yanıkmış ve 1 hf sora çok feci su topladı sora şişti şişti patladı,dr a gittim adam neler söledi bana,bi çemkirdi bunca zaman nasıl gelmezsin,nie bu kadar beklettin bunu,nasıl önemsemezsin flan die,dedi ki bacağın çok beyaz ve de bu su toplayıp patlamış,üzgünüm ama kahverengi iz kalacak yani hemen gelseydin iz kalmazdı dedi,nasıl üzüldüm bacağımın tam ortasında,aklıma contraktubex geldi hala saklıodum,onu süriym dedim ve çok düzenli kullanamadım ama yine de zerre leke iz kalmadı o yanıktan,hatta arkadaşlarım şok oldu yaa ne feciydi nasıl tamamen silinmiş kaybolmuş dediler,düşünün yanii o 1.derece yanıktan hiç iz kalmadı ama bu kremi bence basit küçük lekeler önemsiz yara bereler için kullanmayın,yani dikiş izi yanık izi gibi çok ciddi şeylerde veriolar,her şeye kullanmak ii değil die biliyorum,daha basit izlere flan ben tretin flan sürüyorum o da ii gelio
kullanan oldumu aranızda çok merak ettim:uhm:
bir de iltihaplı sivilceler için dün eczaneden Dif. die baslayan kremden aldım bu Cont. krem de var elimde hangisini kullansam ki bu iz için??
merhaba bulutt ben kullanıyorum yüzüme. ama yeni kullanmaya başladım. daha bir gelişme yok.