Collagen Önerisi

ceydacn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
86
49
34
Kızlar merhaba, bazı sebeplerden (yaşlanıyorum da) collagene başlamam lazım. Ancak hangisi olmalı, tip meselesi nedir, bir de kaç ay kullanmalıyım? Kafamda deli sorular var yani. Bu işi bilenlerden bir tavsiye almak isterim, en iyisi hangisidir, ne önerirsiniz?

Kızlar merhaba, bazı sebeplerden (yaşlanıyorum da) collagene başlamam lazım. Ancak hangisi olmalı, tip meselesi nedir, bir de kaç ay kullanmalıyım? Kafamda deli sorular var yani. Bu işi bilenlerden bir tavsiye almak isterim, en iyisi hangisidir, ne önerirsiniz?
Aslında değerlerine baktirsan.. ona.gore de doktor önerisi alsan mi.. yoksa çevremde kullanan var memnun olan da. Collagen Forte kullanıyor bı arkadaşım memnun.

Üç tipi de içeren vonka collagen kullanıyordum spor yaparken şimdi emzirdiğim için kullanmıyorum ama memnun kalmıştım. İçine yarım limon sıkarsanız etkinliği daha da artıyor.

Kaç ay nasıl bir kür programı ile kullanman gerektiğini biraz yaşına bağlı aslında. Ben şuanda 3 ay aralıksız kullandığım bir programdayım. tip konusunda da ben özellikle tip1 ve 3'ü bir arada içeren sığır kaynaklı kolajenlere bakıyorum. 3 yıla yakındır çok düzenli kullanıyorum, faydası çok büyük. Şuanda da Vitaliva Collagen'e geçtim aşırı memnunum. Günde 1 tane içmem yeterli oluyor içeriği çok güçlü. C vitamini, koenzim Q10, hyaluronik asit, e vitamini, çinko, biotin içeriyor daha da vardı ama bunlar ilk aklıma gelenler. bendeki 1 aylık hazır paket, içime hazır tüpler halinde. Yani direkt atıyorum çantama her gün aynı saatte içmeye çalıyorum. Bir de belki şunu da bilmen gerekebilir, bendeki 10.000 mg hidrolize kolajen peptit içeriyor, hidrolize olması çok önemli. Zaten kullanmaya başlayıp biraz konuyu araştırdıkça sende senin için en iyi olanı ayırt etmeye başlıyorsun

Yılda 2 kere olacak şekilde kür yapmanız gerek..ben tip 1 tip 2 ve tip 3 içeren day2day kolajen aldım..tip 1 ve tip 3 olan ciltle alakalı..tip2 ise kemiklerle..faydasını görmen için 3 ay kullanman gerek aralıksız

Collagen ile ilgili konu açılmış ve ben yeni görüyorum :) Hiç haber vermiyorsunuz kızlar, ben hemen. deneyimlerimi anlatayım:
E ElifSu Collagen forte: hiç kullanmadım. Çünkü ablamda hiçbir etkisini görmedik. Bende alsam mı almasam mı derken hiç yanaşmadım.
J Justjustice voonka'yı kolajenden saymıyorum. Limon sıkın etkisi artar da tam bir şehir efsanesi :))
@lilayum Vitaliva Collagen'i bende duydum arkadaşım kullanıyor çok memnun bende deneyeceğim inşallah o zaman yazarım.
selen selen yılda 2 kere ya da 1 ya da 3 kere olacağı tamamen yaşa bağlı bir durum. Tip2 şart değil, kolajenin asıl görevi zaten cildin elastikiyetini, o yapısını korumak. O yüzden tip1 ve tip3 içermesi yeterlidir kızlar.
Day2day kullandım yanında beauty c vit'te kullandım ama hiçbir etki görmedim. Biraz abartıldığını düşünüyorum, etkisiz geldi bana.
Yorumlarım şimdilik böyle kızlar. bir de tabiki tek başına kolajen kullanayım ama öte yandan yiyeyim, içeyim yatayım cildime bakmayayım kendime bakmayayım olmuyor :)

X