Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım, çok hoş görünüyor tarif ve sunumun. Başarılar dilerimMerhaba Canım KK Kadınları
Yine çok istediğim ve çok merak ettiğim bir tarif aldığım için çok mutluyum. Ben bu tarifimden çok memnun kaldım ve çok beğendim. Inş yapacak olan arkadaşlarda beğenir
MALZEMELER
Eki Görüntüle 2940413
küçük boy lahananın çeyreği
1 adet büyük boy havuç
Sosu için:
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yemek kasığından biraz az şeker
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı limon suyu
2 yemek kaşığı mayonez(arttırabilirsiniz)
1 yemek kaşığı Pınar Labne
4 yemek kaşığı yoğurt (azaltabilirsiniz)
YAPILIŞI:
Eki Görüntüle 2940423
Havucu rendeliyoruz. Lahanayı ince ince doğruyoruz .Bir kapta birleştiriyoruz.
Eki Görüntüle 2940424
şeker, tuz,limon suyu ve sirkeyi karıştırıp şekerin erimesini sağlıyoruz. Sarımsağı rendeliyoruz. Labneyi, mayonezi, yoğurdu ekliyoruz. Sosumuzu hazırlıyoruz. Salata ve sosumuzu birleştiriyoruz.
Ve sunum yapıyoruz..
Eki Görüntüle 2940441 Eki Görüntüle 2940445 Eki Görüntüle 2940451 Eki Görüntüle 2940452 Eki Görüntüle 2940454 Eki Görüntüle 2940455 Eki Görüntüle 2940464 Eki Görüntüle 2940466 Eki Görüntüle 2940471
Afiyet olsun CANlar
Canım nevoşum benim çok teşekkür ederim, iyikim varsınEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Canım benim çok teşekkür ederim, ilk defa yaptim çok lezzetli olduOo müthiş görünüyor. Salatanin her türünü severiz ellerinize sağlık
Canım firdefskom çok teşekkür ederim allah razı olsunE
Ellerine emeğine sağlık. Çok güzel olmuş. Yarışmada bol şans diliyorum
Sende iyi ki varsınCanım nevoşum benim çok teşekkür ederim, iyikim varsın
Oyy kuzucum çok teşekkür ederim bidanem dene tabi güzel oldu sevdim ben üzerine pul biberde attim acı severim beyaz kase var ya içinde sos olan o kadar cıktı işte birde şekeri fazla kaçırma az koy ikinciye gene yaptım şekeri azalttim daha iyi olduayyy cok güzel görünüyor
güzeller güzeli kirazım
bende deniyecem
bu ölçüyle kaç tabak çıkıyor ?
Yaaaa pamukum jouuumm seni yirim yaaa ,bebenide yerim siz bir oldunuz da bana yorum mu yapıyorsunuz çok cansın balsin, kuzucum benim allah razı olsunO canlar diyen o kirazına ölürümm sosyoşuummm
Ellerine saglıkkk bunu yapardım bekarken 2 sefer yapmışımdır güzel oluyor
Ellerine sağlıkkk sunumun herzamanki gibi şahaneee olmuşş
Rica ederim Senden de Allah razı olsunCanım firdefskom çok teşekkür ederim allah razı olsun
Canım dutum sensin efsane çok teşekkür ederim bitanecimOoo şahanemm efsane
Bende yaptıktan sonra ikinciye tekrar yaptım kuzucum, acıda attim oh misskarabiberde yakıştı bence çok teşekkür ederim canım bebeğimÇooook güzel olmuş sosyalim ,kiraz güzelim iyi ki yaptın, aklıma düşürdün, ben de yapacağım bundan ,hem sağlıklı, hem besleyici, hem de çok lezzetli görünüyor
Yaaaa canım nevoş ,isircam
Garibin yüzü gülür mü periskomOdamiyaa garibimm Ben gibi
Canım periskom çok teşekkür ederim kuzucugummEllerine sağlık limmmm enfes olmussssss
Sekercim çok teşekkür ederim bebekimmm oh sağlıklı sağlıklı yersin, cokzelEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor deneyeceğim bende mutlaka
Oyy gül goncam çok teşekkür ederim allah razı olsun çiçeemÇicemmmm ellerine sağlık olsun harika olmuş başarılar diliyorum yarışmada
Yaaaa canom sensin harika güzel yüreğini öperim canım canom çok teşekkür ederimÇok güzel olmuş başarılar diliyorum yine harikasın
Canım kukrişkom çok teşekkür ederim morların sultaniEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar diliyorum
Habibimmm balım senin kadar harika yapmaya çalıştım çok teşekkür ederim bitaneemmKirazlımmm harika görünüyor eline sağlık
Seni görünce içim bir hoş oluyo bebegiimm çok teşekkür ederim allah razı olsun canım benimEllerine sağlık canım çok güzel olmuş başarılar dilerim