• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cola Zero mu Cola Light mı?

rejim yapıosan
ikisinden de uzak dur.
çunki gazlı içeceklerdeki asit , vucuttaki suyu tutuyor.
eğer asitli bişeyler istiosa canın sadece SADE SODA tüket..

light'a göre tatlandırıcı oranı çok düşürülmüş zero'da.
ama kilo vermeye çalışıyorsan ben de tavsiye etmem kullanma hiç..

canım ben tatlı krizim için içiyorum bir yerde okudum belkide forumda okumuşumdur ve canım tatlı istediğinde içiyorum iyide geliyor ozaman zeroyu tercih edeyim dimi

aslında ikisinde de tatlandırıcı olduğu için ikisi de iyi değil. çünkü tatlandırıcı kullanımı bir süre sonra şeker isteğinin artmasına yol açıyor. yani şöyle mesela o tatlı tada alışıyorsunuz, ondan sonra da daha az tatlı olanlar kesmiyor tatlı krizini. yani diyelim ki çayı iki şekerli içen insan 3 tane atınca tatlı gelir, bir süre sonra devam ederse hep 3 şekerli içmeye başlar ya da tam tersi 1 şekere düşürünce 2 şekerli içtiği zaman tatlı gelir çay. böylece 2 şekerle tatlı yeme isteğiniz durmuş olur bir süre sonra.

hay allaaam ya tatlı krizi için kola mı içilir git sütlaç ye daha iyi
valla çok zararlı sen kendine başka alternatifler bul

valla sorun lezzetse pepsi light:27::27:

ama kilo vermekle alakalı konuşuyorsak hiç biri, çünkü kola ya da başka bi kafein kan şekerini düşürerek, karnın çabuk açıkmasına ve tatlı isteğine sebep oluyor

gazlı içecekler özellikle kadınlara zararlı, çünkü kemikten kalsyumu çekip kemik erimesi sürecini başlatıyor

Şu makaleleri okumanı tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Light'ın Tadı Çok Kötü..

Zero'da Normaliyle Hemen Hemen Aynı..

Kola Sevmem Ama Normal İçerim Gerekirse..:27:

kola ve asitli içeceklerin tümü diet için uygun değil.cildi bozuyor,selülit yapıyor, yağların yakımını yavaşlatıyor. İçecek için %100 şekersiz meyve suları var , ayranda güzel olabilir. hemde sağlıklı.:1:

Ben hazır meyve sularını da onaylamıyorum, kendimiz sıkıp içersek bence daha iyi, ayran da evde yapılanı çok daha sağlıklı.

tamam kızlar o zaman aldıklarımı bitireyim bir daha almam sağolun

ııh kilo vermek isteyip aldıklarını içip sonra bir daha almıcaksan ne anlamı kaldıki?

bence o aldıklarını hayrına birine ver yada evdekilere içirt :60:

içme ikisinide tercih etmiyorum ben.. tercih etmemelisin..

zaten diğer arkadaşlar da söylemiş, diyet yapıyorsanız bu gereksiz şeyleri hiç içmeyin daha iyi. (: ayran için, sade soda için vs. hatta sadece diyet için değil tümüyle hayattan çıkarmak gerekiyor aslında.

Back