Kına Gecesi cokmu kucuk burasi???

leydii18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.637
1.952

Kina mekani icin burasini dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum baska secenegimde yok gerci . burasinin önü deniz.sizce 40 kisi sigar mi buraya?? Lutfen yardimmm

hadi sığdı diyelim millet nerde oynayacak kına nasıl yakılacak

açıkçası bana resimden bile ufunet bastı darlandım kırmızı ışık falan bastı beni

bence muhtemelen oynama alanı için ortada ki masalar kalkacaktır. Bayağı bir sıkışık olur.

Bir de kolon var

mesela ben senin bir arkadaşın olsam gelemem bu mekana,10 dk sonra panikatak geçiririm

Masalar kalkarsa sığar bence oynamaya falan yer de kalır. Zaten 40 kişi gelicem der o sayı illaki 30'a düşer.

Sadece 40kisi cagirilacaksa ,gelmeyen olur sigar ama siz gelmeyenleri hesaba katip 40 diyorsanız nefes alamaz kimse burada diye düşünüyorum.

O kadarmi kucuk yaa ya bi mekan daha var aslinda orasi denize sifir acik alan genis baya ama kina eylulde ya hava serin olursa ya yagmur yagarsa burasida surekli serin cok esen bi yer

hadi sığdı diyelim millet nerde oynayacak kına nasıl yakılacak

açıkçası bana resimden bile ufunet bastı darlandım kırmızı ışık falan bastı beni

Aslinda dolabin yan tarafi falanda bos yani bilmiyorumkii uf su bi kac gun icinde karar vermek gerekiyo davetiye basilcak. Baska.pek secenek yok .barlar falan var oralarida bize uygun degil

Ama baska secenek yokki dedigim bi yer daha var ama acik alan ya hava eserse yada yagisli olursaaa ??

Küçük bacim burasi.obur tarafı düşün derim.uzeri kapaniyordur belki ya da büyük kocaman Şemsiyeleri filan vardır bir sor.sans işi yağmur. Bereket olur çok da takılma. 3 saat filan sürer zaten.

Kınaya neden sadece 40 kisi geliyor az değil mi
Sığmaz
Sigsa da size yer kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…