Kına Gecesi cokmu kucuk burasi???

Kir pideci gibi duruyor burasi ama :/ olmaz.
dugunun nerede olacaksa hafta ici icin orayla bir gorus istersen. Ya da derneklere bak.
ben 600e tuttum kendi dugun salonumu kinada, istanbul icin fiyat bu.

Kir pideci gibi duruyor burasi ama :/ olmaz.
dugunun nerede olacaksa hafta ici icin orayla bir gorus istersen. Ya da derneklere bak.
ben 600e tuttum kendi dugun salonumu kinada, istanbul icin fiyat bu.

Yok canim kir pidecisi gibide durmuyo hani :)
IMG_20150724_214324.jpg

kına ne zamanki yakın zamandaysa havalar güzel 2. seçenek olur bence.
zaten bu havalarda da dışarıda eğlence yapılmazsa başka hangi havada olur ki.

Ben bi de dugun salonu tutmak istemiyorum. Onu tutmam icin en az 100,150 kisi olmasi lazmki salon tutulsn. Hem sadece bayanlara olacak

Biz bunun yarısı mekanda 60 kişi kına yapmış insanlarız. Daha doğrusu yaptılar ben de oradaydım. 60kişinin 30uyla akraba olduk o derece ama güzeldi be, samimiydi :KK70: :KK70:

Bence sığar, 40 kişinin hepsi gelmez, gelseler de bazısı dışarı çıkar vs olur bu iş olur..

Bence dışarıdan bakıldığında gayet şirin duruyor. Hem koskoca düğün salonlarında bir avuç gibi görünen misafirlerle eğlence yapmaktansa daha küçük yerde yapmak bana daha mantıklı geliyor :)

kenarlara sandalye dizilecek masa olmayacaksa gayet sığar bence 40 kişi birdende oynamayacağına göre dar filan değil :)

Ay ben duramam burada. Bir de o kadar insan. Evde yapin daha iyi.

İstanbul mu burası? İkinci mekan çok güzel bence ilki çok küçük duruyor darılırım ben orda ya kalabalık falan olmaz bence orda

X