- 17 Ocak 2015
- 8
- 2
- 36
- 34
- Konu Sahibi Meva bebek
-
Merhaba,merhaba bebeginde inek sütü ve çoklu besin alersiji yaşayan anneler süreci nasıl geçirdiniz ve de alerjisini atlatabilen var mı kaç yaşında atlattınız paylaşırsanız sevinirim
Merhaba ustunden uzun zamaj gecmis ama alerjiniz ne durumda acaba gecti mi?Canım merhaba seni okadar iyi anlıyorumki. 3 aylıktı kızım vücudunda kuzarıklık ve aşırı kurulukla gittik doktora alerjik egzama süt süt ürünleri yumurta kes dedi doktoe.
Ama onlar yetmedi nerdeyse herşeyi kestim zeytin su hurma vee baxı meyve sebzeler dışında malesef hiç bişey yiyemedim.
Ama kızım yinede çok fenaydı kaşıntı biyandan bazen yaralarından su aktı nelet neler . 9 aylıl olunca tekrar doktora gittik aslunda test için erken ama sizinki çom yoğun dedi. Deri testi ve kan tahlili yapıldı .kanda yumurtaya yüzde 75 sütede yüzde 60 civarı çıktı.
Deride süt yumurta çıktı ama ben çoğu şeyi evde kendim buldum. Domates mercimek çorbaso kuruyemiş bezelye süt ve sütten yapılan herşey susam portakal mandaliba nar asitli meyvr sebzeler listemiz çok kabarık ve bunları bırak yemeği kızıö dıkunsa bile kabarıyo. Şimdi 18 aylıl yüzde 80 / 90 anne sütü alıyp hala .
Kesince napıcam inan hiç bilmiyorum. Hala bende diyetteyim
Ama yaklaşıl 13-14 aylıkdan beri hiç kızarıklığımız yok ama hala hiç bişey yemiyoruz.
Senin bebrğin k aaç aylıl canom cildinde kaşıntı yara vs varmo. Nacizane 1 kaç tavsiye verebilirim
Merhaba coklu besin alerjisi olan anneler bebeklerinize neyin alerji yaptigini nasil tespit ettiniz? Kan testinde dogtu sojuc çıktı mi? Diyet yapiyorum ama ota sebzelere, meyvelere, sute, ete herseye alerjisi var sanirim. Açlıktan olucem her gun kilo veriyorum sutumjn kalitesi dustu ve hala cocuk düzelmedi. Basina gelen var mi? Iyi bir dr oneriniz filanMerhaba,
Benim kızımda da çoklu besin alerjisi çıktı 3. ayında.
Merhaba bebeginiz kac aylik ? Facebookta alerji ile yasam platformunu takip etmenizi oneririm. Nerede oturuyorsunuz ? Bizimde coklu gida alerjimiz var 1.bucuk yila yakindir diyetteyiz. Gecmis olsunMerhaba coklu besin alerjisi olan anneler bebeklerinize neyin alerji yaptigini nasil tespit ettiniz? Kan testinde dogtu sojuc çıktı mi? Diyet yapiyorum ama ota sebzelere, meyvelere, sute, ete herseye alerjisi var sanirim. Açlıktan olucem her gun kilo veriyorum sutumjn kalitesi dustu ve hala cocuk düzelmedi. Basina gelen var mi? Iyi bir dr oneriniz filan
Doktorun adı soyadı nedir acabaBenim yigenimde var. Suan 8 aylık. Ablam sürekli diyet yapti. Bebegin bi kac gıda dısında her seye alerjisi vardı. Anne sadece 2 -3 gıdayla beslendi. Cok ama cok zorlu bir surecti. Ablam diyet yapmasina ragman yigenim surekli aglama halindeydi. Gece gunduz hic susmuyordu. Oneri ile bi doktora (prof) gitti. Doktor anne sutunu kesmen gerekiyor dedi. Ve simdi baya rahatladi cocuk ta annede. Yigenim eskiye nazaran cok daha sakin. Allah yardimciniz olsun
NasılNeyi tuketirsek bu alerjiye iyi gelir bilen var mi aramizda. Benn bi arastirma yaptim. Bu besin alerjisi yapan gidalar(bagirsakta emilemedigi icin bu besinler ama hepsi mi bilmiyorum tabi) bagirsak florasini guclendirmek alerjinin gecmesi icin faydali oldugunu ogrendim.
Canm diyetiniz ne durumdaAy insallah dediginiz gibi gecer bizim kan mukus gaz hepsi var 10 gündür diyetteyiz henuz neye alerjisi var bilmiyorum tam olarak
Beni kizimin da herşeye vardı. 11 aylıkken birden geçti çok şükür. Nerden anladiniz derseniz yanağında kizariklik oluyordu hep egzaman o tamamen geçince ufak ufak yemediği şeyleri verdim ve hiç bisey olmadı o kadar çok sevindim ki.Merhaba, ne kadar sürdü alerjisi bebeğinizin, benim kızımın da herşeye alerjisi var, 9 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?