• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Besin Alerjisi

Alerji doktoru açıklama yapmadı ama çocuk doktorum rota virüsün bağırsakta o kanayan alanlardan birine tutunup yuvalanma ihtimalinden bahsetti. Bir de az önce yazmayı unutmuşum aslında bu fizyolojik bir süreç, sadece bizim bebeklerimiz daha hassaslar. O yüzden eğer işin ehli bir doktor varsa karşınızda araştırdığım kadarıyla mama veya herşeyi kesme işine girmiyorlar bu sefer hassasiyet daha fazla oluşur diye. Açıkça gazlı bebek dedikleri alerjik bebek mi oluyor diye sordum, ‘çoğu alerjik aslında ,evet,’ dedi.
Umarım bu süreci kolaylıkla atlatırız çok zor bi durum iyi ki sizinki cilt tepkili degilmis

Kesinlikle çok çok zor bi durum büyüdükçe de kendide yemek ister cok zor bi durum umarım bizimki o kadar sürmez yumurta ve süt ürünleri en zoru bence
aynen cok zor oluyo istiyo veremıyosun benım kızım muz dişında başka meyve yemiyo çunki elmaya bile alerjisi vardı ne istese veremedim şimdi de yemiyo. sütle olan seyleri keçi sütüyle yapıyorum. şimdi yumurtayada azalmiş kek falan yese bişey olmuyo ama yumurta yese kızarıyo hemen.

aynen cok zor oluyo istiyo veremıyosun benım kızım muz dişında başka meyve yemiyo çunki elmaya bile alerjisi vardı ne istese veremedim şimdi de yemiyo. sütle olan seyleri keçi sütüyle yapıyorum. şimdi yumurtayada azalmiş kek falan yese bişey olmuyo ama yumurta yese kızarıyo hemen.
Çok çok zor Allah yardımcınız olsun ne kadar yıprandıniz kimbilir umarım bütün hayatı boyunca alerjisi olmaz

Çok çok zor Allah yardımcınız olsun ne kadar yıprandıniz kimbilir umarım bütün hayatı boyunca alerjisi olmaz
2 yıl hiç yumurta sut urunleri yemedim yeni yeni yumurta yiyorum cok zayıfladım şimdide coğu şeyı yedığmde bende alarji oluyorum. inşallah canım rebbım bebelerımıze şıfa versın.

Back