• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çokkkk mutsuzum..

Neden mesela ? biraz acarsan faydali yorumlar gelebilir

Sorun durduk yere olması
Genellikle halsiz ve mutsuzum
3-4aydır böyle
Gülmeye bile üşeniyorum

Mutlaka bir sebep vardir ya canını sıkan, aklını kurcalayan. Ne düşünüyorsun mesela canın sıkkınken.

Sanırım anlatamadım :/
Bunun bir nedeni yok
Biranda huzursuzluk mutsuzluk çöküyor üstüme
Sabahları özellikle çok sinirli oluyorum ve herkes çok boş baktığımı söylüyor

Sanırım anlatamadım :/
Bunun bir nedeni yok
Biranda huzursuzluk mutsuzluk çöküyor üstüme
Sabahları özellikle çok sinirli oluyorum ve herkes çok boş baktığımı söylüyor

Depresyondasınız sanırım. Sebebi fizyolojik de olabilir. Doktora gidin, tahlil yapsınlar. Tiroid hormonu eksikliği, D vitamini eksikliği vs. bir sürü sebebi olabilir.

Hormonsal bir sorun veya vitamin eksikliğim yok
Kan ve demir değerlerim normal
Doktora gittim ,yaklaşık 14 ay ilaç kullandım fakat Zaman geçtikçe ilaçlar artık etki göstermedi ve eskisinden de kötü oldum
Bu yüzden akışına bırakıp doğal yollar arıyorum
Teşekkür ederim cevap için

Hipotiroidi!!!

Ben 16 yıllık hipotiroidi hastasıyım ve gülmeye bile üşenmek ne demek biliyorum.

Bence endokrinologa görünün.

Acil şifalar.

Belirtilerinizi ve daha önce uygulanan diğer tıbbi tedavilerin sonuç vermediğini söyleyin. Bir de İnternet'te çok fazla hipotroidi belirtileri gezer, yılmadan okuyun, bakın bakalım başka belirtileri de var mı?

Kolay gelsin.

Kiyamam ya. Arkadaslarin dedigi gibi tibbi yollara basvur eger birsey cikmazsa kendine hobi bul ve bunu da gercekten sevdigin biriyle yapmaya calis. Mesela yakin bir arkadasinla zevk alacagin bir aktiviteye katil sevdigin biri olunca daha cok zevk alirsin

Back