çokkkk mutluyum....

aYca24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
2.346
0
40
herkese merhaba....kızlar 2 ayın sonunda 3.ayımda çok şükür bende hamileyim....
bu ay farklı olarak yaptığım folikasite başlamak, bol bol incir yemek , eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ve ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim....öylece en az 20 dakika bekledim...
sabahları duşumu aldım....:nazar:
:nazar:

aYcaaaaaaaaa tebrik ederim canımmm hayırlı ugurlu olsun allah saglıcakla kucagına aldırsın kuzummmm :)) ee anlat canımm hamilelik belirtilerin nelerdi kıss

allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.bişiy sormak istiyorum.hamile kalmadan önce dr a gittinizmi.folikasiti drmu önerdi.

herkese merhaba....kızlar 2 ayın sonunda 3.ayımda çok şükür bende hamileyim....
bu ay farklı olarak yaptığım folikasite başlamak, bol bol incir yemek , eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ve ilişkiden sonra ayaklarımı havaya diktim....öylece en az 20 dakika bekledim...
sabahları duşumu aldım....:nazar:
:nazar:

hayırlı uğurlu olsun :teytey: :teytey:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: kimsenin kucağını boş bırakmasın :Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar ya....allahım isteyen herkese versin inşallah....
ben folik asite kendim başladım....incir yemeyi ve keçiboynuzunu da burdan öğrendim....

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Gözün aydınnnnn Rabbim sağlıcakla kucağına versin ayaklarını dikip yatmanın incir ve keçiboynuzunun kesinlikle çok faydası olmuştur. Ben de yapmıştım:KK70:
hihoyyyt

Gözün aydınnnnn Rabbim sağlıcakla kucağına versin ayaklarını dikip yatmanın incir ve keçiboynuzunun kesinlikle çok faydası olmuştur. Ben de yapmıştım:KK70:
hihoyyyt

bende öyle düşünüyorum cnm valla...ben herkese tavsiye ediyorum...bu yaptıklarım ı gerçekten bir çok kişi yaptı ve hamile kaldı...

Canım tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hihoyyyt
Biliomusunuzzzzzzz bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
Ben ayın 3'ünde evde basit bi test yaptım silik ikinci çizgi çıktı.
Bugün yine yaptım biraz daha belirgin ikinci çizgimi gördüm kaydirigubbakcemile5
Adetime 3 gün var şuanda.
Öğleden sonrada kan testi yaptırcam.
Ama bende kendimde ki değişimleri farkettim.Kasık ağrım vardı.
Göğüslerim altında yeşil damarlar ortaya çıktı.Her sabah belim ağrıyo.Akıntım devam edio.
Allah isteyen herkese kısmet etsin.Hepinize dua ediyorum.

tebrik ederim hayırlı olsun..ocak annesi olacaksın sanırım:))bende 5 haftalık hamişim..

teşekkür ederim kızlar çok sağolun.....allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....

canııım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkesede nasip etsin.

canııım tebrik ederim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve isteyen herkesede nasip etsin.

çok sağol cnm...sen nerlerdesin görüşemedik doğru düzgün...sanırım girmiyorsun artık fazla.....
allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşalllah....
sabır sabır ve bol dua arkadaşlar...

X