- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- Konu Sahibi Pembekalpler
Meme buyutme ameliyatiydi.Ben gectigimiz agustos ayinda total 4.650 odedim.
Universite hastanesinde
(Yazdigimi sanmistim bunlari :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meme buyutme ameliyatiydi.Ben gectigimiz agustos ayinda total 4.650 odedim.
Hangi sehir ve hangi doktor canimm??Ben gectigimiz agustos ayinda total 4.650 odedim.
Hmm insallah busefer bir aksilik cikmazda saglikli saglikli kullanirsin :) aci varmi bugun? Iyimisin?Sagol canim.bugun oldum yeni ameliyatimi.225 cc sert mentor ile degistirildi.doktor derim ince oldugu icin olustugunu soyledi.daha onceki protezlerim natrelle di mentora gore daha yumusak bi protez.sonuclari yazarim
IzmirHangi sehir ve hangi doktor canimm??
Sen hangi sehirdesin?Hangi sehir ve hangi doktor canimm??
Günaydınlarrr TİFFYYYY Bilgiler için çok teşekkürlerrr inş bende yuppyy bendeee artıkk bii wamp bii dişii oldumm diye konu açıcam Kendine iyii bakk öpüldün kocamann arkadaşımmmTeşekkür ederim bencede yakın yerler seç canım çünkü ertesi gün eve geçerken araba sarsınca biraz sızı oluo bende çok yer dolaştım ama en uygunu ve güvenilir olan hastane buydu...
Ben kombine ameliyat oldum ayni anda burnumda torpulendi.gecen sefer istedigim kadar oyuntulu olmamisti.memeleri pek takmiyorum burun daha agir basiyo.sadece kol hareketlerinde koltuk altimin oradaki dikisler aciyo.(mastopeksy arti protez ters t seklinde)onun disinda meme cok kolay bi ameliyat.burun zorlayiciHmm insallah busefer bir aksilik cikmazda saglikli saglikli kullanirsin :) aci varmi bugun? Iyimisin?
Fiyatlar o yerlerdeki insanlarin gelirlerine gore sanirim.istanbulda evler de pahali yiyecek te daha pahali ayni zamanda ayni sirkette bile calissan Istanbulda calismaya baslayinca maasin bile artiyo.burda kalite fiyat kiyaslamasi dogru degil.Istanbul pahali bi sehir.Guzel Izmirim yaaBen avrupada yasiyorum ya bu izmir baya ucuz ama istanbul niyr bukadar pahaaliii öffffff
Çok para bee.Selam 5 gün önce meme büyütme operasyonu geçirdim prof dr fuat yüksel 'e 8000 tl ödedim 400 cc kas altı yapıldı florence nightingale de 1 gece kaldım evimdeyim :) hiçbir sıkıntı agrı vs de yasamadım hersey gayet iyi fuat beyle bir görüş derim
Hangi doktor yapti gulum ismi ne ?? Nasl gecti iyimisin?Faydasi olur mu bilmem ama ben de konyada oldum . operasyonum dun yapildi. 325 cc kas alti bi gece hastanede yatis toplam 5000 lira
Banami pahali gelior yoksa normalmi anlamadm gercekten ama ..ben bayan doktor istiyorumm ama :)
slm hakan cepnı ye oldum. durum su an ıyı sayılır. bı de su ınce ınce agrı olmasa bakalım kas altı bıraz daha agrlı oldugu ıcın dayanmaya calısacagım. zaten baska da sansım yok.
Nerde oldunuz ameliyatı acaba, birde memnun musunuz?Ben gectigimiz agustos ayinda total 4.650 odedim.
Bende yıllarca bu forumu okudum araştırdım en sonunda hiç bir devlet hastanesinde ameliyat olmam dediğim yerde ameliyat oldum ve çok memnunum ... Sakarya Eğitim ve araştırma Hastanesinde Dr.Baykurt beye sonsuz bi güvenle gittim gördüğüm birkaç vaka örneği sonucu ve çok başarılı bir operasyon geçirdim .. Yatış çıkış hepsine 4.850 tl ödeme yaptım 300cc takıldı 05.04.2016 Ameliyat günüm .. Kas altı yapıldı 3 gün ağrım oldu o da sadece yatıp kalkarken sonrasında rahattım 4. gün kafede çay içmeye gittimm İnşallah herkes istediği göğüslere kavuşur arkadaşlar :)