Cokkkk acilll biri fiyatlari soylesinn

Teşekkür ederim bencede yakın yerler seç canım çünkü ertesi gün eve geçerken araba sarsınca biraz sızı oluo :KK43: bende çok yer dolaştım ama en uygunu ve güvenilir olan hastane buydu...
Günaydınlarrr TİFFYYYY :KK68: Bilgiler için çok teşekkürlerrr inş bende yuppyy bendeee artıkk bii wamp bii dişii oldumm diye konu açıcam :KK70:Kendine iyii bakk öpüldün kocamann arkadaşımmm :KK15:

Hmm insallah busefer bir aksilik cikmazda saglikli saglikli kullanirsin :) aci varmi bugun? Iyimisin?
Ben kombine ameliyat oldum ayni anda burnumda torpulendi.gecen sefer istedigim kadar oyuntulu olmamisti.memeleri pek takmiyorum burun daha agir basiyo.sadece kol hareketlerinde koltuk altimin oradaki dikisler aciyo.(mastopeksy arti protez ters t seklinde)onun disinda meme cok kolay bi ameliyat.burun zorlayici

Ben avrupada yasiyorum ya bu izmir baya ucuz ama istanbul niyr bukadar pahaaliii öffffff
Fiyatlar o yerlerdeki insanlarin gelirlerine gore sanirim.istanbulda evler de pahali yiyecek te daha pahali ayni zamanda ayni sirkette bile calissan Istanbulda calismaya baslayinca maasin bile artiyo.burda kalite fiyat kiyaslamasi dogru degil.Istanbul pahali bi sehir.Guzel Izmirim yaa

slm hakan cepnı ye oldum. durum su an ıyı sayılır. bı de su ınce ınce agrı olmasa :KK43: bakalım kas altı bıraz daha agrlı oldugu ıcın dayanmaya calısacagım. zaten baska da sansım yok.Hoppa

Banami pahali gelior yoksa normalmi anlamadm gercekten ama ..ben bayan doktor istiyorumm ama :)

Ben meme protez yaptırdım 2 sene önce. doktorum bayandı. muayenehanesinde çok ilgilydi. adı vermicem. iki göğüs aynı olmadı. birinin ucu dışa doğru baktı. masajla falan da düzelmedi. geçen sene dr.uğur özdemire gittim o düzeltti. şmdi nefis oldu. allah razı olsun. bence doktoru iyi araştırın. iyiyse de kadın-erkek diye ayırmayın.

kusura bakma biraz ironik yazacağım sorunun yanıtını.
bir ameliyat ise, doktorun iyi ve istanbul'da ise biraz pahalı fakat ödediğine değer.
ikinci ameliyat ise, (revizyon) doktorun da aynı kişi ise ikinci ameliyat fiyatı uygun fakat yine hüsran yaşayacağın için maddi manevi çok pahalı. hele hele revizyonun başka bir doktora ise ve ikinci doktorun istanbul'da ise çok çok pahalı.
ikinci revizyonun yani üçüncü ameliyatın için seçtiğin doktor istanbul'da ise maddi olarak çökkünlük söz konusu. maneviyata hiç girmiyorum bile. üçüncü ameliyatın için iyi bir doktor bulup istanbul dışında ameliyat olursan sonuç iyi.maddi manevi çok yıpranmıyorsun fakat geç kazandığın o sonsuz mutluluğa rağmen birikmiş bir acı içinde hep var oluyor ve burada birilerine mesaj yazarken bile salya sümük ağlayabiliyorsun.
birisini bir hatadan döndürme uğruna ya da ameliyat olacak birine yardım etme uğruna o acıları hep taze kılıyorsun.

şimdi tekrar sorabilir misin fiyatlar nasıl diye?
fiyat konusu en son düşündüğün konu olsun. çoğumuz emekçi insanlarız. biliyorum kolay değil o miktarları biriktirmek. iyi iki doktor içinden abartılı fiyat isteyeni elersin o başka. bunun dışında diğer konulara odaklanmanı istiyorum.

bu arada üç ameliyat geçirmek zorunda kaldım. bu satırları yazmamın sebebi budur.
kal sağlıcakla...

Bende yıllarca bu forumu okudum araştırdım en sonunda hiç bir devlet hastanesinde ameliyat olmam dediğim yerde ameliyat oldum ve çok memnunum ... Sakarya Eğitim ve araştırma Hastanesinde Dr.Baykurt beye sonsuz bi güvenle gittim gördüğüm birkaç vaka örneği sonucu ve çok başarılı bir operasyon geçirdim .. Yatış çıkış hepsine 4.850 tl ödeme yaptım 300cc takıldı 05.04.2016 Ameliyat günüm .. Kas altı yapıldı 3 gün ağrım oldu o da sadece yatıp kalkarken sonrasında rahattım 4. gün kafede çay içmeye gittimm :KK70: İnşallah herkes istediği göğüslere kavuşur arkadaşlar :)

Son düzenleme:
Valla bende Pendik eğitim araştırma hastanesinde ameliyatım var doktor çok iyi diyorlar ama ameliyat tarihini en erken 6ay sonrasına verdi normalde bugun ameliyat olacaktım ama izine çıkmış ve şuan daha dönüş yapmadılar 4.000 6.500 arası bişey dediler ama işte önemli olan ilgi alaka ben arıyorum sürekli ve azarlıyor artık nerdeyse neden arıyorsun diye

Bende yıllarca bu forumu okudum araştırdım en sonunda hiç bir devlet hastanesinde ameliyat olmam dediğim yerde ameliyat oldum ve çok memnunum ... Sakarya Eğitim ve araştırma Hastanesinde Dr.Baykurt beye sonsuz bi güvenle gittim gördüğüm birkaç vaka örneği sonucu ve çok başarılı bir operasyon geçirdim .. Yatış çıkış hepsine 4.850 tl ödeme yaptım 300cc takıldı 05.04.2016 Ameliyat günüm .. Kas altı yapıldı 3 gün ağrım oldu o da sadece yatıp kalkarken sonrasında rahattım 4. gün kafede çay içmeye gittimm :KK70: İnşallah herkes istediği göğüslere kavuşur arkadaşlar :)

X