- 16 Ağustos 2011
- 80
- 39
- Konu Sahibi Pembekalpler
Estetica hastanesi istanbul ataşehir. Sinan bey dr.Nerde yaptirdin hangi hastane ve hangi doktor solersen cok sevinirim????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estetica hastanesi istanbul ataşehir. Sinan bey dr.Nerde yaptirdin hangi hastane ve hangi doktor solersen cok sevinirim????
tuğrul turana yaptırdım canım nete ismini yaz numarasına ulaşabiliyorsunNerde yaptirdin hangi hastane ve hangi doktor solersen cok sevinirim????
Merhaba canım doktor ve yapılan islemden memnunmusunEstetica hastanesi istanbul ataşehir. Sinan bey dr.
Merhaba canım gayet memnunum dr ve hastane çok ilgiliydi... Fiyatı zaten tam bana göreydi başka seçeneğim yoktu aslında ama iyi ki gereksiz yere o kadar para bayılmamışım... Gerçekten çok ii bi dr çok rahatlattı işlem öncesi çok korkuyordum çünkü... 2 ay oldu çok şükür hiç bi problem çıkmadı. Mart ayında da kontrolüm var... Tavsiye ederim...Merhaba canım doktor ve yapılan islemden memnunmusun
Doktorun kimdi hangi hastane5.600 TL ödedim herşey dahil olarak. 400 cc takıldı. 2 ay olmak üzere gayet memnunum... <3
Esteticha Ataşehir Dr. Sinan Ulusoy canımDoktorun kimdi hangi hastane
canım toplam ne kadara cıktı amelıyatEsteticha Ataşehir Dr. Sinan Ulusoy canım
5.600 TL herşey dahil canım...canım toplam ne kadara cıktı amelıyat
20 ocak izmir ekolde fatih uygur beye hem meme buyutme hem dikleştirme amlyatı oldm 6000 tl ödedm çok memnunm fiyat olarak fikir olsn dye yazıyorm istanbul değl malesef ...şmdiden gecmş olsn sizede..325cc mentor yuvarlak plus high kullanldıarkadaslar aranizda meme buyutme yada diklestirme ameliyati olan varmi?? Ve bana ikisininde fiyatlarini bir zahmet soylermisinizzz??? Arastirmaktam hebaa oldum fiyat ve kalitesini soylerseniz ve istanbulda olursa cok sevinirimm tskurler
arkadaslar aranizda meme buyutme yada diklestirme ameliyati olan varmi?? Ve bana ikisininde fiyatlarini bir zahmet soylermisinizzz??? Arastirmaktam hebaa oldum fiyat ve kalitesini soylerseniz ve istanbulda olursa cok sevinirimm tskurler
Hayırlı olsun kuzum ,uzun yıllar sağlıkla mutlulukla kullan inş darısı başıma Bende yıllardır araştırıyorum okuyorum binlerce doktor makale cc kas altı üstü ama maalesef ameliyat olamadım maddi sebeplerden dolayı.. Herşey dahil derken hastanede yatışın çıkışın silikon ücreti tümünü mü 5.600 e yaptırdın, ağrı durumun neydi bide bunu yazarsan sevinirim ... Bende artık bu yıl inş çok istediğim o 325 cc lik silikonlarıma kavuşucam umutluyum olacak Cevabını sabırsızlıkla bekliyorumEsteticha Ataşehir Dr. Sinan Ulusoy canım
Evet herşey dahil 5,600 harici bi ücret vermedim. 2,5 ay oldu hiç bi sorun yok şuanda. Ağrı ilk 4 gün vardı ama dayanılmayacak gibi değil. Her ameliyat sonrası gibi...Hayırlı olsun kuzum ,uzun yıllar sağlıkla mutlulukla kullan inş darısı başıma Bende yıllardır araştırıyorum okuyorum binlerce doktor makale cc kas altı üstü ama maalesef ameliyat olamadım maddi sebeplerden dolayı.. Herşey dahil derken hastanede yatışın çıkışın silikon ücreti tümünü mü 5.600 e yaptırdın, ağrı durumun neydi bide bunu yazarsan sevinirim ... Bende artık bu yıl inş çok istediğim o 325 cc lik silikonlarıma kavuşucam umutluyum olacak Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum
Insan korkar ya :/ bende yaptirmaya korkuyorumda allahm izniyle yaptiricam yani.sende bence en yakin zamanda yaptir ve duzrltBende mastopeksy (diklestirme) arti protez 220cc icin 5000 tl odemistim..bence fiyatlar yuksek degil fiyata bakma iyi doktoru bulmaya calis..ben pek memnun kalmadim sag taraftaki protez 6 ay sonra tuhaflasti (saga ve yukari dogru kaydi) ve sol gogsum de egilince cokmeye basladi..simdi yeniden olmam lazim.cesaretim yok ((
Evet haklisin artik ozel olsun diye takinti yapmiyorum saten iyi doktor ariyorum bir bayan doktorda buldum istanbulda ama KK yazdim galiba taniyan kimse yok hani bilgi alamiorm yada insanlarn tercubesniönemli olan dr un tekniği neden x dr un ücreti daha yüksek çünkü adam diğer dr lardan farklı bir şekilde yapıyor ve en az onlar kadar doğal sana sorsan daha doğal.
mesele özel ya da devlet değil devlette de çok iyi Dr lar var. devlette belki aynı işlem için 5 6 bin vereceksin ama muayenehanesinde 15 bin
bayan mı arıyorsun ille deEvet haklisin artik ozel olsun diye takinti yapmiyorum saten iyi doktor ariyorum bir bayan doktorda buldum istanbulda ama KK yazdim galiba taniyan kimse yok hani bilgi alamiorm yada insanlarn tercubesni
Teşekkürler kuzumm bu ayy bende artık karar verip inş mart ayında ameliyat olmak istiyorum ... Senin doktoruda düşünücam gayet fiyat iyi , agrının olmaması ve kadıköy tarafında olması benim için bi avantaj .. İyi günlerde agrısız mutlu huzurlu bi hayat diliyorummEvet herşey dahil 5,600 harici bi ücret vermedim. 2,5 ay oldu hiç bi sorun yok şuanda. Ağrı ilk 4 gün vardı ama dayanılmayacak gibi değil. Her ameliyat sonrası gibi...
Teşekkür ederim bencede yakın yerler seç canım çünkü ertesi gün eve geçerken araba sarsınca biraz sızı oluo bende çok yer dolaştım ama en uygunu ve güvenilir olan hastane buydu...Teşekkürler kuzumm bu ayy bende artık karar verip inş mart ayında ameliyat olmak istiyorum ... Senin doktoruda düşünücam gayet fiyat iyi , agrının olmaması ve kadıköy tarafında olması benim için bi avantaj .. İyi günlerde agrısız mutlu huzurlu bi hayat diliyorumm
Sagol canim.bugun oldum yeni ameliyatimi.225 cc sert mentor ile degistirildi.doktor derim ince oldugu icin olustugunu soyledi.daha onceki protezlerim natrelle di mentora gore daha yumusak bi protez.sonuclari yazarimInsan korkar ya :/ bende yaptirmaya korkuyorumda allahm izniyle yaptiricam yani.sende bence en yakin zamanda yaptir ve duzrlt