- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
- Konu Sahibi Makyajkolik13
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor eminim tadıda öyledir. Yarışmada da bol şans dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor eminim tadıda öyledir. Yarışmada da bol şans dilerim.
Çok teşekkür ederim bitanem benim cansınCanım benim çok güzel görünüyor Ellerine sağlık başarılar bebeğim
Yaaa canım çok tatlısın naifsin çok teşekkür ederim denemene ve memnun kalmana çok mutlu oldum inan kiBen bunu denedim. Gayet de güzel oldu :)
Ama tavuk marinesine yağ ekledim, kizartirken sifir yağlı tavada sadece kendi sosuyla kizarttim.
Oldukça hafif ve güzel oldu. O yüzden tuzlu tavukta gözüm kalsa da oyum size
Onu beceremem zaten hayatta
Çok teşekkür ederim canım, denemeni isterim çok güzel gerçekten hafif bi lezzetEllerınıze saglık.. Yakın zamanda deneyecegım İnşaALLAH:)
Başarılar..
Ellerine sağlık süslüşef dökmüşmüşsün yine
Teşekkür ederim tatlımEnfes görünüyor
Yaa bir madalyam bile yok seninki maşallah ışıl ışılSaol canım, sana yetişebildiysem ne mutlu
Alırsın artık bu kadar güzel tarifinden sonra gerisi gelir içini ferah tut canımYaa bir madalyam bile yok seninki maşallah ışıl ışıl
İnşallah bakalımAlırsın artık bu kadar güzel tarifinden sonra gerisi gelir içini ferah tut canım
Ya çok enfes ve görüntüsü zengin bir tarif bu. Çok severek yaparım ben de ev ahalisi de boş geçmez hiç
Ellerinize sağlık başarılar dilerim
Ellerinize sağlık pratik bir tarif olarak görünüyor sunum da hos olmuş başarılar :)