- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- Konu Sahibi Makyajkolik13
Ellerine sağlık. Nesfis görünüyor. En sevdiğim tariflerden biri. Başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok Çok Çok ince yapman gerekıyor. Ne ince yapsan o kadar iyi . Bende elimde kesiıyorum ama çok çok inceEn kısa zamanda denicem de bişi sormak istiyorum meraktan... normalde çökertmenin patatesini rendeliyip kızartıyorlardı sanki .. böyle daha mı güzel olıyır?? Yoksa orjinali böyle mi??
Ben etli yemiştim dışarda.. rendelemişlerdi de o yüzden ssordum... tadı güzeldiÇok Çok Çok ince yapman gerekıyor. Ne ince yapsan o kadar iyi . Bende elimde kesiıyorum ama çok çok ince
Rendeyse nasıl oluyor onu hayal edemedım. Du bı bakem netten
Ellerine sağlık canım bnm Harika görünüyor oğlum patateslerden başlar hepsini yer tam onluk yemekÇökertmeeeden çıktım da Halil' im
Kebap yapıyoruz efenim
Misafirlerinizin ağzını açık bırakmak mı istiyorsunuz!
Eşinizin sizi iltifat yağmuruna mı boğmasını istiyorsunuz!
İşte adres burası güzeller
Çökertme kebabı basit ama gösterişli sunumuyla göz dolduran bir tarif gerçekten
Malzemelere geçebiliriz
Malzemeler
- Tavuk göğsü( kişi başına göre)
- 2 büyük boy kızartmalık patates
- Pulbiber
- Karabiber
-Tozbiber
- Kekik
- Tuz
- 3 tatlı kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1diş sarımsak
- 1 kase yoğurt( üzerine dökmek için)
Eki Görüntüle 2164201
Öncelikle tavuklarımızı marine ederek işe başlıyoruz.Jülyen şeklinde tavuklarımızı doğruyoruz.Baharatlar ve3 kaşık yoğurdumuzu kabımızın içine alıyoruz,tavuğumuzla güzelce harmanlayıp en az 2 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
Eki Görüntüle 2164202
Tavuklarımız dinlene dursun, dinlenmesinin bitimine yakın patatesleri hazırlamaya başlayabiliriz. İnce uzun şekilde kızartmalık doğruyoruz.
Tavuk ile aynı anda kızartmaya başlıyoruz sıcaklıkları eşit olsun diye.
Eki Görüntüle 2164203
Eki Görüntüle 2164204
Kızarttığımız patatesleri tabağın altına gelişigüzel diziyoruz. Üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu döküyoruz. Kızaran tavukları da üzerine ilave ediyoruz.
Son olarak da kızdırdığımız tereyağını yemeğimizin üstüne gezdiriyoruz
Yemeğimiz hazııırrr
Eki Görüntüle 2164206
Afiyet bal şeker olsun
Kısa sürede hazırlanabilecek en lezzetli yemeklerden birisi denemenizi öneriyorum , ev yapımı limonatam da bu güzel tarife eşlik etti canlarım seviliyorsunuz
Sunum gelsin
Eki Görüntüle 2164209
Eki Görüntüle 2164218 Eki Görüntüle 2164219
Saolasın canımın içiKuzum harika gorunuyor valla. Ellerine saglik. Sen bu isi biliyorsun. Basarilar.
Teşekkür ederim canım bende bayılıyorum bu tarifeEllerine sağlık. Nesfis görünüyor. En sevdiğim tariflerden biri. Başarılar dilerim
Hemşerim beğenmiş canımsın, çok teşekkür ederimNasılda severim
Ellerine, emeğine sağlık canım benim. Yarışmada başarılar diliyorum.
Evet o şekil yapanlarda var canım kibrit şeklinde kesilmesi doğru olanı aslında en ince olacak şekilde :)En kısa zamanda denicem de bişi sormak istiyorum meraktan... normalde çökertmenin patatesini rendeliyip kızartıyorlardı sanki .. böyle daha mı güzel olıyır?? Yoksa orjinali böyle mi??
Teşekkür ederim canım :)BAŞARILAR eşim asla sarımsaklı yorgurt yemez
Oy tatlı oğluşunu öp benim yerime o zaman iştahlı çocukları çok severimEllerine sağlık canım bnm Harika görünüyor oğlum patateslerden başlar hepsini yer tam onluk yemek
Beğenmemek mümkün mü canım çok güzel görünüyorOy tatlı oğluşunu öp benim yerime o zaman iştahlı çocukları çok severim
Beğendiğine sevindim canım :)
O senin güzelliğin canımmm :)Beğenmemek mümkün mü canım çok güzel görünüyor
Teşekkürler ♡♡♡Evet o şekil yapanlarda var canım kibrit şeklinde kesilmesi doğru olanı aslında en ince olacak şekilde :)
Rendeleme şekil olarak bana pek iç açıcu gelmiyor samanımsı bir görüntü oluşturuyor arzuya göre yapılabilir tabi
Çökertme kebabı sevilmez mi hemşehrimHemşerim beğenmiş canımsın, çok teşekkür ederim
Ellerine sağlık canım ,döktürmüşsün yine,başarılar dilerim.Çökertmeeeden çıktım da Halil' im
Kebap yapıyoruz efenim
Misafirlerinizin ağzını açık bırakmak mı istiyorsunuz!
Eşinizin sizi iltifat yağmuruna mı boğmasını istiyorsunuz!
İşte adres burası güzeller
Çökertme kebabı basit ama gösterişli sunumuyla göz dolduran bir tarif gerçekten
Malzemelere geçebiliriz
Malzemeler
- Tavuk göğsü( kişi başına göre)
- 2 büyük boy kızartmalık patates
- Pulbiber
- Karabiber
-Tozbiber
- Kekik
- Tuz
- 3 tatlı kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı sıvıyağ
- 1diş sarımsak
- 1 kase yoğurt( üzerine dökmek için)
Eki Görüntüle 2164201
Öncelikle tavuklarımızı marine ederek işe başlıyoruz.Jülyen şeklinde tavuklarımızı doğruyoruz.Baharatlar ve3 kaşık yoğurdumuzu kabımızın içine alıyoruz,tavuğumuzla güzelce harmanlayıp en az 2 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.
Eki Görüntüle 2164202
Tavuklarımız dinlene dursun, dinlenmesinin bitimine yakın patatesleri hazırlamaya başlayabiliriz. İnce uzun şekilde kızartmalık doğruyoruz.
Tavuk ile aynı anda kızartmaya başlıyoruz sıcaklıkları eşit olsun diye.
Eki Görüntüle 2164203
Eki Görüntüle 2164204
Kızarttığımız patatesleri tabağın altına gelişigüzel diziyoruz. Üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu döküyoruz. Kızaran tavukları da üzerine ilave ediyoruz.
Son olarak da kızdırdığımız tereyağını yemeğimizin üstüne gezdiriyoruz
Yemeğimiz hazııırrr
Eki Görüntüle 2164206
Afiyet bal şeker olsun
Kısa sürede hazırlanabilecek en lezzetli yemeklerden birisi denemenizi öneriyorum , ev yapımı limonatam da bu güzel tarife eşlik etti canlarım seviliyorsunuz
Sunum gelsin
Eki Görüntüle 2164209
Eki Görüntüle 2164218 Eki Görüntüle 2164219
Çökertme kebabı sevilmez mi hemşehrim
Eşime bile ne yapayım diye sorsam, direkt çökertme kebabı der. O kadar severiz.
Saolasın ablacım tavuk yemeklerine yakışır bişey olsun istedim , tesekkür ederimEllerine sağlık canım ,döktürmüşsün yine,başarılar dilerim.