Tavuk Yemekleri Çökertme Kebabı(Tavuk İle)- Yörsan yoğurt sponsorluğunda

En kısa zamanda denicem de bişi sormak istiyorum meraktan... normalde çökertmenin patatesini rendeliyip kızartıyorlardı sanki .. böyle daha mı güzel olıyır?? Yoksa orjinali böyle mi??

En kısa zamanda denicem de bişi sormak istiyorum meraktan... normalde çökertmenin patatesini rendeliyip kızartıyorlardı sanki .. böyle daha mı güzel olıyır?? Yoksa orjinali böyle mi??
Çok Çok Çok ince yapman gerekıyor. Ne ince yapsan o kadar iyi . Bende elimde kesiıyorum ama çok çok ince
Rendeyse nasıl oluyor onu hayal edemedım. Du bı bakem netten

Ellerine sağlık canım bnm Harika görünüyor oğlum patateslerden başlar hepsini yer tam onluk yemek

Evet o şekil yapanlarda var canım kibrit şeklinde kesilmesi doğru olanı aslında en ince olacak şekilde :)
Rendeleme şekil olarak bana pek iç açıcu gelmiyor samanımsı bir görüntü oluşturuyor arzuya göre yapılabilir tabi

Ellerine sağlık canım ,döktürmüşsün yine,başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…