Çok zoruma gitti...

cidden ayip etmişler, kiloya cok takilmamak lazim. ne kadar takarsan o kadar veremezsin. ben de evlendikten sonra cok kilo almistim. fazla takinti yaptikca veremedigimi hissettim. suan 1.69 boy 55 kiloyum. spor duzenli beslenmek ve asla takinti yapmamak basariya ulasmana yardimci olacaktir.

Yapabilirsin canım, sen Kilo verebilirsin, yeterki azimli ol, diyete uy, belki servisten biraz önce insen ve eve kadar yürüsen spor olabilir, sen insanları boşver yaaaaa, sanki onlar topmodel.

Doğum kontrol hapı beni tam tersi zayıflatıyor. Hapa ara verdiğim 1 aylık dönemlerde hemen 2-3 kilo alıyorum. Herkeste farklı etki yaratabiliyor. Şimdi yeme düzeninde değişiklik olmayan bir insan teknik olarak 12 kilo alamaz. Sabahları güzel kahvaltı yap lütfen, gerekirse yarım saat erken kalk. Öğlen ekmeksiz ye yemeğini mümkün mertebe. Akşam da vitamin ağırlıklı beslen. Tamamen beslenmeyle alakalı. Zaten ayaküstü çalıştığın oluyor evde de ev işi yapıyorsun illa ki hareket ediyorsun spora gerek yok bence dert etme. Streslendikçe karın bölgen şişer sakin ol lütfen. Obez olmadın ya 3-4 ayda eskisi gibi olursun dert etme. Millete de bakma her lafa varır ağızları..

Zorunuza gitmesin insanların söyledikleri ve bence umursamayın bile. Zira hoş olmayan, saçma bir üslupla söylenmiş ve kimseyi de ilgilendirmez sizin kilonuz. Buna üzülmeyi bırakın.

Gelelim işin kilo alma kısmına... Keşke hapı kilo almaya başladığınızı farkettiğiniz zamanlarda bıraksaydınız. Bence hapı bırakmakta geç kalmışsınız ya da ben mi yanlış anladım? Yanlışsam düzeltin. Spora zaman ayıramıyorsanız da diyet yapın bir şekilde ve o programa uyun. Umarım iradeli bir insansınızdır ve diyete sadık kalırsınız. Bu olay görüntüden falan ziyade sağlık açısından çok tehlikeli, iyi değil.

Siz muhendis oldugunuz icin kiskaniyor olabilirler, o yuzden sacmalamislardir.

Ayrica bu ne laubalilik, bu ne hadsizlik. Boyle konusacak cesareti nerden almislar ?

kendi vucudunuz, kendi kilonuz , kendi bileceginiz is ....insanlara ne ? Insanlarin agzi torba gercekten.

iyi de 70 kilo çok değil ki.. boyunuz kaç?

şu dünyada kim neyi kınarsa onu yaşar bunu düsün ve hep ona göre hareket et

Ablam da haplardan çok kilo aldı şu an oda çok şikayetçi ona internetten kalori cetveli çıkardık onunda diyetisyene gidicek durumu yok şu an yedikleri ne dikkat ettiği sürede 2 kilo verdi 3 haftada

Tiroidlerinize baktırdınız mı ? Hızlı kilo aldıysanız ilgisi olabilir.

Canım sen doktora gittin mi? O haplar kilo aldırmıyor çünkü. Kuzenimlerim kullanıyor, iş arkadaşım kullanıyor hiç biri kilolu değil. Stresten ve hareketsizlikten kilo almışsındır belkide, 12 kilo öyle verilmeyecek bir kilo değil. Kocaeli'nde yaşıyorsan orada arkadaşımın kardeşi okuyordu ve belediyenin ücretsiz fitness kursuna gidiyordu nerede bilmiyorum ama araştır. Yarım saat erken kalk evde spor haraketleri yap. Bak iş arkadaşımın annesi plates topu aldı :) Ebru şallaı videoları izleyip plates yapıyordu evinde kendi kendine her sabah. Servisten inip yüyüyordu. Onun bile faydası oluyor. Önümüz yaz akşam serinliğinde çık yürüyüş yap. Birazda kendin için bir şeyler yap. Spor salonlarının saatlerine bak. Akşam 8 de gidiyorum bende, işten çıkıp, ben zayıfım ama sağlık için gidiyorum. Birazda kendine birşeyler yap, Zaten evliliğinde yeteri kadar fedakarsın.

Takma kafana onların söylediklerini, sen iyi niyetinden samimiyetinden sınır koymamışsın arana bundan sonra koy ama olur mu? Herkes haddini bilmeli bence.

Teşekkür ederim verdiğiniz öğütler için. Uygulamaya çalışacağım. Eşim elinden geldiğince akşamları yardımcı oluyor. Ama o da eve 8 gibi geldiği için yine de erken yemeğe oturamıyoruz. Cumartesi günleri ise temizlik günüm, işten öğlen çıkıp temizliğe girişiyorum. Akşam 6 gibi temizlik biterse bu sefer de yemeğe girişiyorum. Eşim cumartesi günleri akşama kadar çalıştığı için yardımcı olamıyor. Çok yoruluyorum...

Çok geçmiş olsun...

Ben de spora yazılmıştım.. sadece yazıldığımla kaldım. Gidemedim ki
Spor salonları bana göre değil.. boğuluyorum oralarda
Sende gidemeyeceksen hiç boşa yazılma derim. Parama hala yanıyorum. 6 aylık dı benim ki
Hem sen niye ağlıyosun ki, o lafları söyleyenler samimi değil fesat insanlar
Laf konuşmak için konuşuyorlar. Kilo Verirsiniz yaz geliyor daha hafif şeyler yeme şansınızda olur
Hem kilonuz bence fazla değil.

Evet, bu yüzden açıkçası artık vücuduma dışardan herhangi birşey almamaya karar verdim. Prezervatifle korunacağız. En temizi bu...

Evet korunma amaçlı kullanıyorum. Bu kadar beni etkileyeceğini bilmiyordum hapların. Ama sonradan fark ettim ki yememi ne kadar azaltsam da vücudumun şişliği inmiyor. Herkeste aynı olmuyormuş ama bende böyle oldu ne yazık ki...

Evet, doktor önerisiyle başlamıştım ilaca. Bugün tekrar görüştüm doktorumla, durumumu anlattım. "Doğum kontrol hapları direk olarak kilo aldırmasa bile iştah açılması, ödem, vücutta su tutma gibi yan etkilerden dolayı size kilo aldırabilirler, korkmayın, ilacı bırakın, bıraktıktan 3-5 ay sonra normale dönmeye başlarsınız. Bu kilolar kalıcı değil, biraz yediklerinize dikkat edin, tekrar eski kilonuza dönersiniz." dedi. Ben de ilacı bıraktım bugün itibariyle.

İnşallah dediği gibi olur çünkü ben 1 ay kullandım 4 kilo aldım, öyle olunca bıraktım hemen, 1 sene geçti kendiliğinden gitmedi kilolar diyet yapmaya başladım şimdi :) Bünyeden bünyeye değişiyordur belki o durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…