cok zor durumdayım ....

ee hatalısınız telafi edin

hem soguk davranmam kavga nedenı dıyorsunuz, hemd eben ona soguk davranmıyorum aslında o gunku soguklugumun nedenı dayımın rahatsızlıgı dıyorsunuz bıraz kafam karıstı sankı valla bellıkı ılgı bekledıgı bır anmıs sıze ozel durumunuzdan uzak durunca baska bısıler anlamıs olabılır..

onun aramasını beklemek yerıne sız arayın, durumu anlatın , sonra cekılın kenara... yoksa 10 gun aramadıysa bır daha arayacagını sanmam...nedenı ıse kendını haklı gormesı..

Bayan la erkek yer değiştirmiş. İlgi bekleyen karşı taraf :)
Zor değil arayabilirsiniz.
Şimdiden söyleyeyim eğer evlenirseniz. Kardeşi kız mı erkek mi bilmiyorum ama. Görümcem soğuk davranıyor diye konu açmayın...

Afedersin de kardeş niye o ozur dilesin? Ne yaptı ki? İlgisiz sevgisiz birakilmayi hickimse istemez. Ben böyleyim sadece bi kaçış...
Kendini bu kadar yukseklerde gormemelisin bence. İnsan sevdikce buyur. Sevgi de paylaştıkça çoğalır.
O güne dair bi gerekcen olabilir ama bu adam ermiş olmadığına göre bunu öngöremez değil mi. Demem o ki illa ki birisi arayacaksa o sensin.

SANA TEK BİŞEY DİCEM BENİ İYİ DİNLE ŞIMARIKLIĞA VURMA İŞİ DE SEVİYORMUSUN KARDEŞİM BIRAKIN ŞU GURURU VS BEN DELİ GİBİ SEVDİĞİM ÖLÜP BİTTİĞİM ADAMLA SÖZLENDİM 1 AY SONRA NİŞANIM OLUCAKTI 1 HAFTA ÖNCE ANNESİ YÜZÜNDEN SÖZÜ ATTIK SEVERKE AYRILDIK MECBUR BEN NAPİM PEKİ KEŞKE ARASA SORSA YAZSA İNAN CANIMI VERİRDİM..KAYBEDİNCE ANLARSIN KENDİNE GEL VE GİT ARA ONU SARIL BIRAKMA VE ONA SEVDİĞİNİ SÖYLE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…