- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küfür hakaret şiddet ne ararsan var, bu sebeple sonuna kadar bende okuyamadım. Gerek yok çünkü. Bunları yapan insan neden değerli olsun ki?Sonuna kadar okursaniz sevinirim belki beni o zama daha iyi anlarsiniz aslinda biliyorumdogrulari ama elimde degil yapamiyorum
Kizmyorum sert yorumlara belki bende boyle yorum yapardim ama ben kotu biri degilim ki neler yasadigimi ozetle anlatmaya calistim kimse bu durumda olmak istemez bende isteyerek dusmedimHepsini okumaya dayanamadım. Allah size beyin vermiş kullanmayı deneyin olur mu.
Ben okudum sonuna kadar, 3 satır da okunsa aynı his emin olun.Sonuna kadar okursaniz sevinirim belki beni o zama daha iyi anlarsiniz aslinda biliyorumdogrulari ama elimde degil yapamiyorum
Bi şekilde bunu anlamanız lazım. Hiç mi canınızın kıymeti yok ya sizi tanımadığım halde bana burdan sinir geldi.Yapmayın Allah aşkına 28 yaşında koca kadınsınız. Dünya bir erkeğin ve ailesinin etrafında dönmüyor. Psikoloğa gidin falan da demeyeceğim. Çok ciddiyim beyninizi kullanın. Kullanın ki yapamıyorum biliyorum ama olmuyor demeyin. Aldığınız nefesin kıymetini bilin.Kizmyorum sert yorumlara belki bende boyle yorum yapardim ama ben kotu biri degilim ki neler yasadigimi ozetle anlatmaya calistim kimse bu durumda olmak istemez bende isteyerek dusmedim
Kırmadan yorum yapmak istiyorum ama pek ondan vazgeçip,iyileşmeye niyetiniz yok gibi duruyor.Koskoca bir kadınsiniz artık,önce kafanızda bitirmeniz gerekiyor.Istiyorum bunu cok hemde suan maddi durumum imkan vermiyodaha once gitmistim psikoloja ise yaramadi saniyorumki hep baskasina iyi olcak mutlu olcak bana dediki baskasinincok mutlu etcem gorceksin
Hic kendimi koca kadin gibi hissedemiuorumki iki kisiklik gibiyim bi yanim kucuk bi daha o 17 18 yaslarinda herseye hevesi olan kiz gibi bi yanimda sanki yillarca kopek gibi kullanilmis ki oyle oldu gervi oda iki kisilikydi bi oluyodu seytan hemde ciddi manada seytan bi oluyodu.meleek yaptiklarindan dolayi intihar etmek istiyoduBi şekilde bunu anlamanız lazım. Hiç mi canınızın kıymeti yok ya sizi tanımadığım halde bana burdan sinir geldi.Yapmayın Allah aşkına 28 yaşında koca kadınsınız. Dünya bir erkeğin ve ailesinin etrafında dönmüyor. Psikoloğa gidin falan da demeyeceğim. Çok ciddiyim beyninizi kullanın. Kullanın ki yapamıyorum biliyorum ama olmuyor demeyin. Aldığınız nefesin kıymetini bilin.
Iyilesmek istiyorum gercekten buraya yazmadim yoksa bunlari iyi geldi bana cokKırmadan yorum yapmak istiyorum ama pek ondan vazgeçip,iyileşmeye niyetiniz yok gibi duruyor.Koskoca bir kadınsiniz artık,önce kafanızda bitirmeniz gerekiyor.
Başkasına iyi falan olamaz bu insanın karakteri bu. Emin ol bu adam bana ne kadar iyi olursa olsun en ufak hakaretinde tekmeyi basarım kendi değerinin farkında olan eğitimli bir kadın olarak. Kendine değeri olmayan birini isterse mutlu etsin, bu da senin umrunda olmasın. Psikoloğa şu an durumun yoksa şunları tavsiye edebilirim: arkadaş edinip en azından bir kafeye gidebilirsin, resim çizmek dil öğrenmek gibi hobiler edinebilirsin kafanı dağıtır, spor yapabilirsin, kişisel bakımınla ilgilenip güzel bir glow up geçirebilirsin:) Kendine odaklanırsan öyle bir ışıldayacaksin ki sen de şaşıracaksın. İnsan kitap okuyunca dil bilince spor yapınca bakımına özen gösterince öyle bir özgüven geliyor ki kimsenin kötü muamelesine tahammülün olmuyor. Senin özgüvene ihtiyacın var.Istiyorum bunu cok hemde suan maddi durumum imkan vermiyodaha once gitmistim psikoloja ise yaramadi saniyorumki hep baskasina iyi olcak mutlu olcak bana dediki baskasinincok mutlu etcem gorceksin
Enerjim yok hic biseye yapmak istiyorum bunlari ama kafam govdeme agir geliyo kpss hazirlanmaya calisiyorumBaşkasına iyi falan olamaz bu insanın karakteri bu. Emin ol bu adam bana ne kadar iyi olursa olsun en ufak hakaretinde tekmeyi basarım kendi değerinin farkında olan eğitimli bir kadın olarak. Kendine değeri olmayan birini isterse mutlu etsin, bu da senin umrunda olmasın. Psikoloğa şu an durumun yoksa şunları tavsiye edebilirim: arkadaş edinip en azından bir kafeye gidebilirsin, resim çizmek dil öğrenmek gibi hobiler edinebilirsin kafanı dağıtır, spor yapabilirsin, kişisel bakımınla ilgilenip güzel bir glow up geçirebilirsin:) Kendine odaklanırsan öyle bir ışıldayacaksin ki sen de şaşıracaksın. İnsan kitap okuyunca dil bilince spor yapınca bakımına özen gösterince öyle bir özgüven geliyor ki kimsenin kötü muamelesine tahammülün olmuyor. Senin özgüvene ihtiyacın var.
En son hayatıma giren eski sevgilimde benim üzerimde çok manipülasyon uyguladı. Bende tıpkı senin gibi ayrıyken dahi attığım adımları onu düşünerek hesaba katarak atardım. Aman şunu yaparsam sinirlenir aman beni kötü görür evlenilcek kız görmez diye diye mahvettim kendimi. Kendine gel kendine odaklan demek jolay ama uygulamak zor seni çok iyi anlıyorum. Fakat şuna inan ki seni kısıtladığı sana yaptırmadığı her şeyi hayatına aldığı kadın yapıyor olucak. Tamda sana itham ettiği tarzda bi kadınla birlikte olucak buna eminim. O yüzden manipüle edildiğinin farkında ol. Kendinden emin ol. Karakterinden şüphe etme. Kendin için kendine iyi geleni seç ve yeni bir sayfa açMerhabalar. Biraz uzun yazicam icimdekileri elimden geldigince anlatmaya caliscam. Burdaki bayanlar bana akil verip yardim ederseniz cok sevinirim. Ben 18 yasimda birini sevdim sevgili olduk tam 10 sene yakin zamana kadar birlikteydik ayrildik. Nerden baslasam bilmiyorum basit bir aşk hikayesi degil. Çok seviyordum haddidenden fazla. Ne yaparsa yapsin ne derse desin hep kendimi mecbur hissettim asla vazgecmedim yalvardim birakamdim. Aldatildim dayak da yedim kufur hakaret tehdit. Evlenme teklif etti ailelerimiz tanisti olmadi. Hep ne yaparsa yapsin cok sevdiginden yapiyo yapisi boyle ben oyle yapmasaydim o boyle yapmazdi o hakli ben hataliyim o ve ailesi mukemmel hep boyle dusundum halada boyle dusunuyorum. Kotude olsa nolursa olsun olsun dedim. Çok seviyor gibiydi aglayip yalvarip ayaklarima kapandigini bile bilirim seni sevmiyorum diyip hakaretler ettiginide. Kiskanligin haddi hesabi yoktu yillarca kacak gocek hapis gibi yasadim cunku ona layik temiz namuslu olmaliydim ben farkli olmaliydim cok sevdigi icin cok kiskancti. Ben hep boyle dusunuyordum aldatsada ayrildigimizda baskalariyla olsada be haketmistim o yapabilirdi hep boyle dusundum cunku ona mecburdum namuslu olmak zorundaydim. Bana akla hayale gelmicek midenin almayacagi yakistirmlar kufurler etti onlarada hep bahane buldm alkolluydu ofkeliydi onu reddettigim sinir ettigim icin cok sevdiginden yapti dedim onun en igrenc hali bile gecici olarak tiksinti yaratiyodu sonra yine herseyi unutup cilginlar gibi sevyodum duzelcek olcak kiymetimi anlicak. Sonralar artik bitsin istedim tehditler basladi Allah a sigindim ama kararli duramadim onsuz nefes alamadim sanki cildircaktm. Kullanilmis hissediyorum degersiz. Bana en son alkolluydu dediki sen o... sun hep diyordu sinirlenince yasadiklarimizdan vuruyodu beni namussuzsun vs aileme bana kufurler hakaretler. Baskasini sevdim birbirmiz cok sevdik olmadi dedi sonra aklim senle ayrildigimiz donemde biriyle sevgili olmustum onda kaldi dedi . Evden cikmam hastane vs zorunluluk disinda yasakti okul bittikten sonra sadece onunla bulusmaya gidebilirdim ailemdekilerden herkesden kiskaniyordu arkadaslarimdan koptum telefon numarami vermem yasakti sosyal.medya.zaten imkansiz. Sonra ben bi cesaret yeter dedim herseyi goze aldim numarami degistirdim en son konusmamizdan bana hakaretler kufurde senle evlenmem baskasiula evlencem sana ailemde o... diyor sen oylesin dugune gittin kendini erkeklre gosterdin vs yine igrenc tehditler kufurler baskasiyla evlen felan dedi. Ertesi gece tekrar aras acmadim numarami degsitedim sonra ki gunler evi felan aradi farkedince numarami degistirdigimi bidaha aramadi. Simdi ben yeni bir hayat istiyorum ama onun kurallari disina cikamiyorum cikinca kendimi aceba hakkimda o ve ailesi ne dusunur herkes gibiymis mi der vicdanen sanki ona ihanet ediyormus gibi hissediyorum . Onun kurali disina cikinca arrik donmez istemedigi biseyi yaptin hissi. Bu durumlardan kurtulamiyorum. Merak ediyorum onu o iyi super bi insan gibi be haksizim haketmisim gibi hissediyorum. Siz nelee dusunuyoranuz bu anlattiklarim hakkinda.
Pek diyecek bişey yok umarım iyileşirsiniz.Hic kendimi koca kadin gibi hissedemiuorumki iki kisiklik gibiyim bi yanim kucuk bi daha o 17 18 yaslarinda herseye hevesi olan kiz gibi bi yanimda sanki yillarca kopek gibi kullanilmis ki oyle oldu gervi oda iki kisilikydi bi oluyodu seytan hemde ciddi manada seytan bi oluyodu.meleek yaptiklarindan dolayi intihar etmek istiyodu
Iste buna cok uzulurum cunku onun mtlu olmasini bana yillarca eziyet edip baskasiyla bu sekilde mutlu olmasini istemem ki bana nasil mutlu edicem gor dedi yilllarca bu namusla bana ezoyet etti umarim namusuyla rezil olurEn son hayatıma giren eski sevgilimde benim üzerimde çok manipülasyon uyguladı. Bende tıpkı senin gibi ayrıyken dahi attığım adımları onu düşünerek hesaba katarak atardım. Aman şunu yaparsam sinirlenir aman beni kötü görür evlenilcek kız görmez diye diye mahvettim kendimi. Kendine gel kendine odaklan demek jolay ama uygulamak zor seni çok iyi anlıyorum. Fakat şuna inan ki seni kısıtladığı sana yaptırmadığı her şeyi hayatına aldığı kadın yapıyor olucak. Tamda sana itham ettiği tarzda bi kadınla birlikte olucak buna eminim. O yüzden manipüle edildiğinin farkında ol. Kendinden emin ol. Karakterinden şüphe etme. Kendin için kendine iyi geleni seç ve yeni bir sayfa aç
Canım benim emin ol kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Onun gerçekten mutlu olabileceğini mi sanıyosun? Sana ettiği hakaretleri uyan tamda kendisine layık bir kadınla olup onunla sınanır. Bu hiç şaşmaz emin ol. Sen ne zaman kendi ayakların üzerinde güçlü ve mutlu bir kadın olursan o zaman bin pişman olur ama iş işten çoktan geçer. Kendine bu kötülüğü yapma. Paranı kazan arkadaş edin gez eğlen hayatını yaşaIste buna cok uzulurum cunku onun mtlu olmasini bana yillarca eziyet edip baskasiyla bu sekilde mutlu olmasini istemem ki bana nasil mutlu edicem gor dedi yilllarca bu namusla bana ezoyet etti umarim namusuyla rezil olur