her şeyi anladım da telefonu incelemeye alıp geçmiş konuşma nasıl dinleniyor?
Benim Sevgime saygı duyuyorlardı fakat ona güveniyorlardı beni bu duruma dusuregini biliyorlardı bana sürekli bu çocuk ya kendine yada sana zarar verir diolardi Faka t BN hic birşey goremiyordumailen hem sevgine saygı duyup parmakla gösteriyor hemde karşı mı çıktı.
adam başka kıza sinirlenip seni niye intiharla tehdit ediyor ki o kızı tehdit eder.
adamın intiharına sen neden olmamışsın madem aile niye senin ailenle görüşmüyor.
sevgilisini aldatan adam bir kızın laflarına gücenip intihar edebilecek karakterde?
TİB'den önce iletişim tespit ediliyor yani sadece numaralar ve saatler çıkıyor fakat cinayet-ölüm vs yani yukarıdaki durum gibi vakalarda iletişim aynen çıkarılabiliyor. Normalde sadece trafik iletilir savcılığa ya da mahkemeye onda da sadece görüşülen numaralar ve saatler vs yazar içerik görünmezher şeyi anladım da telefonu incelemeye alıp geçmiş konuşma nasıl dinleniyor?
her şeyi anladım da telefonu incelemeye alıp geçmiş konuşma nasıl dinleniyor?
Her şeyi nasıl anladınher şeyi anladım da telefonu incelemeye alıp geçmiş konuşma nasıl dinleniyor?
herkez ailem bile benim sevgime saygi duyup parmakla gosteriyorlardi gerçek aşk die oda beni çok seviyordu emindim yada ben ole zannediyordum çünkü defalarca yalan soledi defalarca aldatti hep bitirdim ama pesimi bırakmadı bende çok sevdiğim için herzaman inandim ailem öğrendi karşı çıktılar telefonumu elimden aldılar aylarca konusamadik yinede bırakmadık birbirimizi herşeye herkeze rağmen görüşmeye devam ettik
Her şeyi nasıl anladın
Ben anlamadım
valla bende anlamadım zaten, aile intihar eden oğlu için neyi sebep gösterip konu sahibini mahkemeye vermiş onu da anlamadım.. yani cinayet değil sonuçta her intihar eden için bu kadar inceleme yapılıyor mu yaw?
Ya işte konu çarşamba pazarına dönmüş mantıksız kendi içinde bile tutarsız cümleler ardarda.
Allah yardım etsin der çeker giderim bu diyardan.
Hanim efendi o günler çok zordu kimse başına gelmeden bilemez bebeğim şuan çok sağlıklı şükür ama geçmiş hala karşıma çıkıyor nasıl taklmamHamilesiniz üstelik bebeğiniz engelli olabilir ama siz bu konuya takildiniz öyle mi?
O günler dediğiniz zamanin üstünden 1 ay geçmiş daha.Hanim efendi o günler çok zordu kimse başına gelmeden bilemez bebeğim şuan çok sağlıklı şükür ama geçmiş hala karşıma çıkıyor nasıl taklmam