cok zor durumdayim kendimi iyi hissetmiyorum

karagul00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
15
4
34
Merhaba arkadaslar
Konuya nasıl basliyacagimi bilmiyorum çünkü çok zor zamanlardan geçtim bunda 9sene önce biri çok Sevmiştim fakat ailemin onaymadigi biriydi uzaktan akrabamiz olurdu nasıl olduysa oldu ve ben deliler gibi aşık oldum o günde n sonra bütün hayatim değişti herkez ailem bile benim sevgime saygi duyup parmakla gosteriyorlardi gerçek aşk die oda beni çok seviyordu emindim yada ben ole zannediyordum çünkü defalarca yalan soledi defalarca aldatti hep bitirdim ama pesimi bırakmadı bende çok sevdiğim için herzaman inandim ailem öğrendi karşı çıktılar telefonumu elimden aldılar aylarca konusamadik yinede bırakmadık birbirimizi herşeye herkeze rağmen görüşmeye devam ettik taki o güne kadar yine beni aldattini öğrenmiştim bu kez gerçekten bitmişti kararliydim beni intihar etmekle tehtit etmişti fakat umrumda bile deyildi çünkü hep ayni şeyleri yapıyordu bu kez inanmadim ve bitmişti sabah haber gelmişti kendini aşmış ve olmuştu yikilmistim inanamamistim kendimi kaybetmiştim ve gözlerimi actimda hastanedeydim gitmek istedim cenazesine fakat ailesi beni suçladılar mahkemeye verdiler beni öldüreceklerini yaşatmayacaklarını solediler ama benim hic umrumda değildi çok aci cekiyordum biraz biraz toparlnmistim ama hic kolay olmadi mahkeme sonucu çıkmıştı telefonunu incelemeye almışlar ve bi kızla konuşmasını dinlemisler öğün biz hic konusmamistik o kız ben değildim ne olduysa o kızdan sonra olmuş kavga etmişler ve kız canini yakacak bi kelime etmiş oda gururuna yedirememis intihar etmis ozamn öğrendim kadarıyla annesiyle ilgiliymis ve benimle ilgisi olmadigi çıkmıştı ortaya gider ayak bile beni aldatmista gitmişti o günden sonra bana laf etmedi ailesi fakat uzaktan akraba olduğu için cenazelerde falan ailem ailesiyle karşılaşıyorlar fakat babamla hic biri konuşmuyor üstelik babamın oz yeğeni olduğu halde oda konuşmuyor buda benim çok zoruna gidiyor babam benim yüzünden akrabalarından oldu babam bana hic kıyamaz ozaman bile hic birine laf soletmedi ama aradan bu kadar zaman geçmesine rağmen babamla yeğeni konuşmuyor ve ben çok üzülüyorum çok uzun oldu ama kusura bakmayın içimi buradan başka yere dokemezdim okuyanlara tesekkur ederim

ailen hem sevgine saygı duyup parmakla gösteriyor hemde karşı mı çıktı.
adam başka kıza sinirlenip seni niye intiharla tehdit ediyor ki o kızı tehdit eder.
adamın intiharına sen neden olmamışsın madem aile niye senin ailenle görüşmüyor.
sevgilisini aldatan adam bir kızın laflarına gücenip intihar edebilecek karakterde?

Benim Sevgime saygı duyuyorlardı fakat ona güveniyorlardı beni bu duruma dusuregini biliyorlardı bana sürekli bu çocuk ya kendine yada sana zarar verir diolardi Faka t BN hic birşey goremiyordum

her şeyi anladım da telefonu incelemeye alıp geçmiş konuşma nasıl dinleniyor?
TİB'den önce iletişim tespit ediliyor yani sadece numaralar ve saatler çıkıyor fakat cinayet-ölüm vs yani yukarıdaki durum gibi vakalarda iletişim aynen çıkarılabiliyor. Normalde sadece trafik iletilir savcılığa ya da mahkemeye onda da sadece görüşülen numaralar ve saatler vs yazar içerik görünmez

Gecmis konusma dinlenemez muhtemelen, mesajlar okunmustur..savcilik izniyle olur o da zaten herkes yapamaz..konu sahibi boyle yazmak istemis heralde aciklamak istedim o yuzden arkadasim.
Neyse konuya geleyim,olan olmus artik..ama en onemlisi herseyin aciga cikmasi daha iyi olmus,ogullarinin sucunu sana yikacaklarmis yoksa..baban ve gorusmedigi akrabalariniz icin diyecek laf yok,akraba ici yasanan iliskilerde genelde bu tur kopukluklar oluyor,evlilikler bile ozellikle akrabadan istenmez.sebebininde bu tur kirginliklarin akrabalarin arasina girmemesi icin oldugunu dusunuyorum.

Intihara yardim etmediginiz sürece siz nasil yargilaniyorsunuz? Yazismalar cikarda konustuklari nasil cikiyor, kayit isi olmadikca böyle bisey imkansiz! Bunlarin hepsi dogruysa ve siz sucsuzsaniz yani yazdiklariniza göre magdur gibisiniz(ki o kadar aldatmis siz ask ask diye affetmisiniz) o zaman kötü niyetli insanlar konussa ne konusmasa ne sizlerle...

Her şeyi nasıl anladın

Ben anlamadım

Geçmiş telefon konuşması dinlenemez
ayrıca sizi mahkemeye vermeleri için bir gerekçe yok
ben konunuza inanmadım
iyi sohbetler.

valla bende anlamadım zaten, aile intihar eden oğlu için neyi sebep gösterip konu sahibini mahkemeye vermiş onu da anlamadım.. yani cinayet değil sonuçta her intihar eden için bu kadar inceleme yapılıyor mu yaw?

Ya işte konu çarşamba pazarına dönmüş mantıksız kendi içinde bile tutarsız cümleler ardarda.

Allah yardım etsin der çeker giderim bu diyardan.

Hem ailem bile sevgime saygı duuyordu diyorsun hem ailem öğendi çok kızdı diyorsun?

Hamilesiniz üstelik bebeğiniz engelli olabilir ama siz bu konuya takildiniz öyle mi?

Ayrıca telefon kayıtları hiç bir şekilde din-le-ne-mez.
Hakim tarafından verilmiş iletişimin tespiti kararı olmadıkça telefon operatörleri konuşmaları kaydetmez, kaydedemez. Çünkü suçtur.

Hanim efendi o günler çok zordu kimse başına gelmeden bilemez bebeğim şuan çok sağlıklı şükür ama geçmiş hala karşıma çıkıyor nasıl taklmam
O günler dediğiniz zamanin üstünden 1 ay geçmiş daha.
Hamile iken böyle gereksiz konulara takilmayin bebege yazik.
Başliği okuyan ölümcül hastaliğa yakalandiniz sanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…