Öle yapcam babamla konusacam ilk onceÖnce ailenle konuş. Sen çıkamıyorsan onlar gizlice bir avukatla görüşüp ne yapılabilir diye bilgi alsınlar.
Inanirmisinz disariya karsi okadar efendi duruyoki bunlari yapan o olamaz dersiniz ama bana karşı çok kötü davraniyo çift karakterli benm ağzım açık kaliyoYıllar önce fakültedeyken bir arkadaşım vardı üst sınıflardan bir arkadaşı vardı mecburi hizmeti bahane edip hemen evlendiler mecburi hizmete beraber gittiler altı ay evli kaldılar eşi şizofrendi iki kişiliği var derdi ve ben arkadaşımı bir yıl sonra gördüğümde tanıyamadım arkadaşım boşandı şimdi başkasıyla evli çocukları var bu tür insanlar kolay anlaşılmıyor bizler doktorken anlayamadık
Aminnn ne diyim olan oldu evlendik işteZamanı geri alamazsınız ama geri kalan zamanın kıymetinizi bilin çok haklısınız etraf o kadar iyi tanır ki onları inandıramazsınız Allah yardımcınız olsun
Allah korusunn istemem çok zor rabbim kimseye yasatmasin bide ben soradan ogrendim allahim hiç biseyi gizli birakmiyo işte yalanla dolanla işi goturmeye calistilar ama malasef öle olmadi..Sakın evlenmiş boşanmış adım olurodiye düşünmeyin çünkü düzelmez ilaçlar ile kontrol altına alınmaya çalışılır dönem dönem atak halleri vardır bahar aylarında hastalıkları coşar ne yazık hastaların elinden bişey gelmez çünkü zihinleri hastadır insanlar böyle arkadaşlarına yakınlarına yardımcı olmak isterler ama çok zor kendi hayatınızdan gider yarın anne olmak isteyeceksin çocuğunun böyle bir hastalık taşımasını istemisin
Malasefkii öle ve hala inkar ediyolar kulaklarimla duymama rağmen ailemn yanina döndüm bosanma davasi accaz ailem yanmda cok sukur bir dahada o insanlarin yanina donmicem cunki ailenden başka kimse seni düşünmüyo hele el kapisi sana hiç acimiyo bileBöyle bir hastalığın bilgisi size evlenmeden önce verilseydi kabul eder ya da etmezdiniz, seçim size ait olurdu. Ama gizlemeleri resmen kandırıldığınızı gösteriyor. İnsanlar artık sinsi, yalancı ve düzenbaz oldukları için evlilikler kumara döndü. Ne çıkarsa şansımıza diyerek evleniyoruz. Allah sabır versin ama çekmek zorunda değilsiniz konu sahibi. Şiddet hiçbir şekilde kabul edilebilir bir durum değil.
Evet ailemn yanndaym 4 gün olcak bosanma davasi accaz zaten Aileside hiç gelp konuşmadılar bileAilenizle konuşabildiniz mi?
Evet ailemn yanndaym 4 gün olcak bosanma davasi accaz zaten Aileside hiç gelp konuşmadılar bile
Aminmm çok sagolunn❤Hangi yüzle gelecekler ki. Ne kadar kolay bir insanın vebalini almak.
Yolunuz açık olsun. Allah bunaltmadan sonuçlandırsın.
Başınıza ne gelirse gelsin hayata öfke dolmayın. Çünkü boşansanız da bir şekilde yaşamaya devam edeceksiniz. Yine hayatınızda güzel şeyler olacak. Hep kötü hep kötü olmayacak ki.. Eşiniz hadi rahatsız ona birşey demiyorum ama Allah ailesine sorsun hesabını... Bu süreçte bir psikolojik destek almanızı öneririm. En az yarayla sıyrılabilmeniz adına.Malasefkii öle ve hala inkar ediyolar kulaklarimla duymama rağmen ailemn yanina döndüm bosanma davasi accaz ailem yanmda cok sukur bir dahada o insanlarin yanina donmicem cunki ailenden başka kimse seni düşünmüyo hele el kapisi sana hiç acimiyo bilebu saatten sora insanlara guvenmde kirldi artık kime guvencegmzi sasirdik
Bu saatten sonra öle önüme bakmaya caliscam artıkBaşınıza ne gelirse gelsin hayata öfke dolmayın. Çünkü boşansanız da bir şekilde yaşamaya devam edeceksiniz. Yine hayatınızda güzel şeyler olacak. Hep kötü hep kötü olmayacak ki.. Eşiniz hadi rahatsız ona birşey demiyorum ama Allah ailesine sorsun hesabını... Bu süreçte bir psikolojik destek almanızı öneririm. En az yarayla sıyrılabilmeniz adına.
Demi ne kadar güzel söledinYaşadığın şeyler çok üzücü çok geçmiş olsun canım. Bipolar zor bir hastalık duyduğum kadarıyla ama bence biraz senin eşinin karakteride bozuk. Dışarda normal evde kötü olmasından bunu anlıyorum. Herşeyide hastalığa bağlamamak lazım kötü kalplilik diye bişey de var. Hastalıktan dolayı öyle olsa dışarıya karşıda öyle olurdu. Yoksa bipolar olupta evliliği mutlu mesut devam eden insan çok.
Canım psikolojik bi sorunu olmayıp eşine karşı bu kadar kaba kötü davranan erkek çok. Bence senin eşinde öyle. Sadece hastalık bahane değil yani. Bi evlilik terapistine gitseniz. Belkide herşey düzelir.Demi ne kadar güzel söledindisariya inanılmaz derecede iyi çok zoruma gidiyodu bu insan bu olamaz içeride aslan kesiliyordu bana karşı tavırları sunu getir şunu götür aynı hizmetçisi gibi davranıyordu bana bide diyoki seni nasl unutcam diyo onları bana yapmadan önce düşünseydm dedim benm için bitti artık ddim