Beni hiç biyere gondermiyo aşırı derecde kiskanc yannda telefonu bile elime alamıyorum o dereceyimbulunduğun ildeki aile sosyal politikalar a gidip ücretsz aile danısmanlığı ya da bireysel danısmanlık alabilirsin.. bu tarz vakalarla cok calışıyoruz
O kadar kirginmki hepsine ve hala sakliyolar o kadar zoruma gidiyo eşim dediğin insan bile bunu senden sakliyoayrıca 6284 sayılı yasaya göre hakların var..yalnız deılsın. bilgi almak için dediğim yere basvur.. hangi ildesin acaba
Düşünmüyo değilim inanın bana bunu yapan insanlarin yanlarında 1 dk bile durmak istemiyorum öle iyi niyetimi kullanıyolarkidaha neler ....Bosanın
Böyle hayat geçmez
İlerde siddet de uygulayabilir Allah muhafazaDüşünmüyo değilim inanın bana bunu yapan insanlarin yanlarında 1 dk bile durmak istemiyorum öle iyi niyetimi kullanıyolarkidaha neler ....
Biri tanıştırdı 8 ay kadar görüştük işte insan anlayamiyo bazı şeylerin adini koyamiyo ama allah senin onune getiriyo bazı şeyleri gör kulum diye hiç bisey gizli kalmamalı...İlerde siddet de uygulayabilir Allah muhafaza
Görücü usulu mu evlendiniz
Ablamın bi arkadası 4yıllık sevgilisiyle evlenip üc ayda bosanmıstı meger sevgilisi de sizofrenmiş ve hic belli etmiyormus
Depakin diye bi ilaç kullaniuokullandığı ilaçların adı nedır acaba
Bana normal eczaneden aldgm bi ilaç uyumak için kullaniyorum diyo ya neden bu yalanlarrduygu durum düzenleyici ilaç.. yani epilepsi ve bipolar rahatsızlıklarında kullanılan bir ilaç..
Olmaz olurmu bisey denmeye gelmiyo beni tutup duvara firlatiyo kolumu skmaktan morartiyo ben yapmadım diyo aslnda isine gelmiyoeşinizin depresif tavırları ya da taskın aşırı davranışları var mı.. duyguları değişiyor mu
Denedim ama yok olmuyo inanirmisinz 2 gün yerde yatti yanmda yatmadi sürekli kusuyo benle konusmuyo hiç birsey yapmadgm hâlde özür dilemekten bktm hep alttan aliyorum karakterimden kisiligmden ödün verdim artık onlari gectim küfür yemekten bktm nasl biseydir bu bi iyi bi kötü oluyo kafayi yemek uzereyimsakinleştirici bir etkiye sahip.. eşini karşına alıp sakınce konus. yargılar tarzda konusma sakın.. iyi misin neyin var. bana soylemek istedgin birsey var mı.. yanındayım msj ı ver..belkı kendısını acamıyordur..öğrenmeye calısın bı sekılde.. haaa aynen devam ediyorsa bahsettiğim yerlere basvur yardım edeceklerdir