Çok zor durumdayim arkadaşlar benim yaşadığım seylere benzer yaşayanlar varmı?lütfen ne yapcam benn

Ne hayallerle evlendim..ama yasadiklarim benm bile psikolojim bozuldu durduk yere agliyorumm

bulunduğun ildeki aile sosyal politikalar a gidip ücretsz aile danısmanlığı ya da bireysel danısmanlık alabilirsin.. bu tarz vakalarla cok calışıyoruz

ayrıca 6284 sayılı yasaya göre hakların var..yalnız deılsın. bilgi almak için dediğim yere basvur.. hangi ildesin acaba

bulunduğun ildeki aile sosyal politikalar a gidip ücretsz aile danısmanlığı ya da bireysel danısmanlık alabilirsin.. bu tarz vakalarla cok calışıyoruz
Beni hiç biyere gondermiyo aşırı derecde kiskanc yannda telefonu bile elime alamıyorum o dereceyim

ayrıca 6284 sayılı yasaya göre hakların var..yalnız deılsın. bilgi almak için dediğim yere basvur.. hangi ildesin acaba
O kadar kirginmki hepsine ve hala sakliyolar o kadar zoruma gidiyo eşim dediğin insan bile bunu senden sakliyo

Ben bazı şeyleri kanitlamak istiyorum aslında bana yapilanin bedelini odetmek

Düşünmüyo değilim inanın bana bunu yapan insanlarin yanlarında 1 dk bile durmak istemiyorum öle iyi niyetimi kullanıyolarkidaha neler ....
İlerde siddet de uygulayabilir Allah muhafaza
Görücü usulu mu evlendiniz
Ablamın bi arkadası 4yıllık sevgilisiyle evlenip üc ayda bosanmıstı meger sevgilisi de sizofrenmiş ve hic belli etmiyormus

İlerde siddet de uygulayabilir Allah muhafaza
Görücü usulu mu evlendiniz
Ablamın bi arkadası 4yıllık sevgilisiyle evlenip üc ayda bosanmıstı meger sevgilisi de sizofrenmiş ve hic belli etmiyormus
Biri tanıştırdı 8 ay kadar görüştük işte insan anlayamiyo bazı şeylerin adini koyamiyo ama allah senin onune getiriyo bazı şeyleri gör kulum diye hiç bisey gizli kalmamalı...

duygu durum düzenleyici ilaç.. yani epilepsi ve bipolar rahatsızlıklarında kullanılan bir ilaç..

eşinizin depresif tavırları ya da taskın aşırı davranışları var mı.. duyguları değişiyor mu

eşinizin depresif tavırları ya da taskın aşırı davranışları var mı.. duyguları değişiyor mu
Olmaz olurmu bisey denmeye gelmiyo beni tutup duvara firlatiyo kolumu skmaktan morartiyo ben yapmadım diyo aslnda isine gelmiyo

sakinleştirici bir etkiye sahip.. eşini karşına alıp sakınce konus. yargılar tarzda konusma sakın.. iyi misin neyin var. bana soylemek istedgin birsey var mı.. yanındayım msj ı ver..belkı kendısını acamıyordur..öğrenmeye calısın bı sekılde.. haaa aynen devam ediyorsa bahsettiğim yerlere basvur yardım edeceklerdir

Denedim ama yok olmuyo inanirmisinz 2 gün yerde yatti yanmda yatmadi sürekli kusuyo benle konusmuyo hiç birsey yapmadgm hâlde özür dilemekten bktm hep alttan aliyorum karakterimden kisiligmden ödün verdim artık onlari gectim küfür yemekten bktm nasl biseydir bu bi iyi bi kötü oluyo kafayi yemek uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…