Bi insan durduk yere nedem ilaç içsin tamam insaniz herkes yasayabilir ama ailen sakliyo sen neden sakliyosunn bendenn ne yapcagimi bilmez haldeyimHayır hastalığını sakladığı yetmiyor,ilacı gördüğün halde hala yalan söylüyor. Lütfen ama lütfen çocuk yapma herşey yoluna girmeden ve ailenle paylaş yaşadıklarını.
Oysaki ne hayallerle evlenmistimmmDaha çok gençsin 25 yaş neki ve 5 aylık evlilikte yaşamaman gereken çok şey yaşamışsın.
Eşinin iyi bir anında elinden tutarak güzelce konuş bence de gidin tedavisini düzgünce olsun. Bu tür ataklar geçirdiğine göre ilaç yeterli gelmiyor olabilir.
Hem ailemi hem beni kandirdilar altinlarimida aldı annesi vermiyoSiz resmen dolandirilmissiniz ve olayin buyuklugunun farkinda degilsiniz.
Hem ailemi hem beni kandirdilar altinlarimida aldı annesi vermiyo
Nekadar haksizlik yaptilar banaBoşver altınlarını kendini kurtarmaya bak.
Bosancam asla haketmiyolar benm iyiliklerimi....şiddete maruz kalıyorsun. artık önleminii almaya bak.. sen bilirsinn.
Aynen yasiyorum zaten tokat atiyo çok küfür ediyo afedersiniz orospu kahpe diyodaha 5 ay olmus evleneli ve cocugunzz yok..bence hastalığı belgeleriyle gosterin,hatta sizden sakladiklarini da ses kaydı vs ile belgeleyin ve boşanma davası açın..tanıdığım insanlar var bu sekilde evlenen,coook cook zor..ilaclarini almayi biraktiklarinda herseyi yapabilirler,en basiti ufak tefek tokatlarcanınıza bile kastedilebilir.ki sizden saklanmis asla iyi niyet yok..kendinizi kurtarin..
Özel hastanede yatmis ruh ve sınır hastaliklari bolumunde onların kayitlarini isteyip mahkemeye sunsam bide bana kufurlerini hakaretlerini sesini kaydedebilirim ancak başka ne yapabilirim bilmiyorumdaha 5 ay olmus evleneli ve cocugunzz yok..bence hastalığı belgeleriyle gosterin,hatta sizden sakladiklarini da ses kaydı vs ile belgeleyin ve boşanma davası açın..tanıdığım insanlar var bu sekilde evlenen,coook cook zor..ilaclarini almayi biraktiklarinda herseyi yapabilirler,en basiti ufak tefek tokatlarcanınıza bile kastedilebilir.ki sizden saklanmis asla iyi niyet yok..kendinizi kurtarin..
Kamera koydurabilrmiyim bilmiyormeve gizli kamera koymayi deneyin..annenizle babanizla konuşup,yaptiklarini görüntülü kaydedin..aileniz bi gün gelip kamerayi kimseye farkettirmeden esiniz isteyken fakan kursun bi sekilde..bi kac gün kayıt alıp kaçın evden gitsin..dediğiniz hastanelerden de belgeleri alın avukat tutup belgeleri avukatla almayı deneyin hastaneden,yoksa bilgi vermeyebilirler size hastalar hakkında..ne olursa olsun acele edin hemen harekete geçin
Öle yapcam başka çarem yok hayatim çekilmez hala geldi artık dayanamiyorum sustum daha 5 aylık evliyim diye duzelir sole olur böle olur olmuyo Evlenmis boşanmış olarak kalcamSize çok büyük haksızlık edilmiş SAKIN HAMİLE KALMA bu tür psikpz grubu hastalıklar genler ile geçebiliyor sakın ailenizle konuşun bu evliliği bitirin bir ömür çekilmez sakın iyi düşünün akıl sağlığı bu başka şeye benzemez
Yok zaten hersey çok kötüYaşın çok genç. Lütfen bu durumu çekme ve boşan.
Ve çok dikkatli korun.
Yok zaten hersey çok kötü