Çok zor durumdayim arkadaşlar benim yaşadığım seylere benzer yaşayanlar varmı?lütfen ne yapcam benn

Kader_11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
111
36
Arkadaşlar evleneli 5 ay olcak ama okadar zor şeyler yasiyorumki esimin tuaf hareketleri ilk baştan anlatiyim öncelikle nisanlilk donemmz guzeldi bana karşı cok iyydi neyse evlendik ettik evllgmzin 1 hafta sonrasi resmen başka bi adam geldi surekli kufur eden eşi degilde hizmetcisi gibi davranan ve surekli sınır krizleri geciriyo evdeki herşeyi yikip kiriyo bir gün iyiyse bir gün kötü bana zarar vermeye basladi yuzume samar atmalar sinirlennce ne yaptgini bilmiyo bende annesiyle konustum bana bole bole davraniyo diye ama kadin surekli uzerini kapatiyo herseyin acaba niye olee yapti elnden gelse beni suclycak ve ilaç iciyo hergün bunu ne diye içtiğini sordugumda uyumak için ddi ama ben arastirdim epilepsi ve bipolar hastalarınn kullndgi yaziyodu daha sonra kardesinin konuşmalarını duydum bipolar hastasiymis hastanede tedavi görmüş ve hala devam ediyomus basimdan assa kaynar sular indi benden gizlediklerinemi yanayim bu yaşadığım seylere bi anlam verememkmive hala benden gizliyolar bazı şeyler kafamda yeni oturdu surekli beraber oturmaya zorluyolar haftann 3 günü onlarda kalıyoruz bktm artık kendimi zavallı gibi hissediyorum resmen kandirildimmçok zor şeyler yasiyorum arkadaşlar ailesi hiç pesmzi birakmiyo bosanmayi bile düşünüyorum o derece

Son düzenleme:
Benim manevi kardeşim bipolar hastası . Sevginin onu rehabilite edeceğine inandığım için elini bırakmıyorum, ona yoğun merhametim var ve en önemlisi "hayatlarımız bir değil"
Siz ise hayatınızı birleştirdiğiniz insandan bahsediyorsunuz. Kaç sene idare edebilirsiniz ki kuzum... Ne kadar zor olduğunu biliyorum ama sizinki benimkinden bin kat daha zor.
Çünkü aynı evdesiniz sürekli. Üstelik ailesi de var. Ve en sakatı ailece sizden gizledikleri sır var. Bu sır hayatınızı mahvedebilecek düzeyde.
Isterseniz araştırın, tedavi durumundaysa çilemiz çekerim diyorsanız siz bilirsiniz ne diyeyim... Sadece sakın ama sakın sakın sakın hamile kalmayın. Yavruya yazık...
Ama lütfen daha geç olmadan ailenize durumu söyleyin. En azından onlarla paylaşın, bilsinler...
Iyice düşünün ve kendinize yazık etmeyin nolur .

Bununla kendiniz baş etmeye çalışmayın.Ailenizden yardım alın.Eşiniz ilaçlarını düzenli kullanınca sorun olmaz.Ama ilaçları düzenli kullanmalı ve doktor kontrolünde olması gerekiyor.Saklamaları çok yanlış olmuş.
Eğer devam edecekseniz tedavi olmalı ve birlikte atlatılmalı.Böyle saklayarak bir yere varılmaz.
Çok dikkat edin şu konumda hamile falan kalmayın.

Çok zor bir durum.Güzelce konuşup tedaviye birlikte gitmeyi teklif etseniz acaba nasıl tepki verir?Allah yardımcınız olsun.

Ya resmen kullaklarimla duydum kendisi bile değilim diyo ve cok zor şeyler yasatiyo bana Herseyi burnumdan getiriyo dayanacak gücüm kalmadi bu kul hakkı değimlidir bana yapilaniyi niyetimi nasıl kullanırlar insan anlatmazdı evlenmeden önce

Çok zor bir durum.Güzelce konuşup tedaviye birlikte gitmeyi teklif etseniz acaba nasıl tepki verir?Allah yardımcınız olsun.
suan 5. Ayımıza gircez ama yok değilim diyo annesi surekli konuyu kapatiyo ya meden saklar bunu insan neden bunu bana yapiyolar köpekten bi farkım yok öle kötü davraniyoki bana

Çok haklısın canım mutlaka anlatılmalıydı.Böyle devam etmeniz zor olur.
Benimde bir yakınım bipolar ilacını kullanmadığı zaman sorun yaşıyor.Doktor kontrolünde ve ilaçlarla bir nevi iyi oluyorlar.Aileniz umarım size destek olur veya çalışıyor musunuz?

suan 5. Ayımıza gircez ama yok değilim diyo annesi surekli konuyu kapatiyo ya meden saklar bunu insan neden bunu bana yapiyolar köpekten bi farkım yok öle kötü davraniyoki bana
Çok büyük halsızlık edilmiş sana ama olan olmuş.Bu saatten sonra kendin için en doğru kararı vermelisin.Ailene konuyu aç bence.Bakalım onlar ne diycek.

Ya Annesiyle kav kere konuştum ama kadin nuh diyo peygamber demiyo kafayı yemek üzereyim artık evi terk etme asamasina geldim saklamayı tercih ediyolar arkaslar ya resmen beni kandiriyolar okadar zoruma gidiyoki bunları haketmek için ne yaptım iyi niyetimden başka diyorum

Ne yapcam böle bilmiyorum bana dürüst gelmiyorlar ve halaa sakliyolar benden gizli psikiatriye gidiyo biliyimusunz ilaç yazdirmaya diyo ama tedavi görüyo suan benden gizli bi şekilde ya ben kafayı yicem bu nasıl bi evlilik

Ne yapcam böle bilmiyorum bana dürüst gelmiyorlar ve halaa sakliyolar benden gizli psikiatriye gidiyo biliyimusunz ilaç yazdirmaya diyo ama tedavi görüyo suan benden gizli bi şekilde ya ben kafayı yicem bu nasıl bi evlilik
Sizi kaybetmekten korkuyor olabilir.

Çalıştırmıyor beni herseyimi de kistliyo zaten hiç birsey yaptirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…